А з якою карткою краще?Протестував тіки но з GF 3 Ti200 ,то у марку 2001 на 76 папуг менше.
Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
Бумик
Member
radical
А з якою карткою краще?Протестував тіки но з GF 3 Ti200 ,то у марку 2001 на 76 папуг менше.
-
ghfijhg
Junior
Звісно він підтримує завантаження з USB, просто записати диск з образу Ви зможете хоч і під Windows. Остання Mac OS - 10.5 (оновлення до 10.5.8). На макруморс ентузіасти адаптують Mac OS 10.6.8 Я посилання вище давав, хоч там і англійською, але зараз браузери вміють перекладати, На макруморс найдете багато інфи. Яку оперативку ставити і скільки, то по моделі дивитись треба. Спочатку треба щоб апарат взагалі "завівся".offece-trader: ↑ 18.04.2026 19:32
Внешне внутри все красивое и чистое, даже прозрачные крышки, надеюсь что живое. Там стоит сейчас 2 х 512 ддр400, есть свободные места еще, туда обычная память ставиться или ецц ? Если оно вдруг окажется живое, можно ли туда поставить родную для этой железки макос ? Можно ли как то загрузится с флешки или только двд писать ?
понимает ли оно сата ссд или только хдд ?
-
radical
Member
А що у вас ще є на agp?Бумик: ↑ 18.04.2026 22:33 radical
А з якою карткою краще?Протестував тіки но з GF 3 Ti200 ,то у марку 2001 на 76 папуг менше.![]()
я б щось з такого взяв
GF4 4200
FX5600
Radeon 9550-9600
-
Бумик
Member
Як раз вчора вночі протестував з карткою FX 5600 Ultra.
- спойлер
-
ApostolCV
Member
Бумик, різниця у версіях AGP не принципова але якщо вам важливо то існує кастомний біос під TUSl-у з твіками та примусовим AGP 4x
-
Бумик
Member
ApostolCV
А де його знайти?
Я зара зашив біос з Ретровебу останній (бета) бляха муха,отримав цеглину.Тепер на іншій материнці довбаюсь,щоб хотсвапом перешити взад.
А де його знайти?
Я зара зашив біос з Ретровебу останній (бета) бляха муха,отримав цеглину.Тепер на іншій материнці довбаюсь,щоб хотсвапом перешити взад.
-
ApostolCV
Member
-
mklm
Member
-
radical
Member
Там же AGP теж розганяється разом з шиною, так що різниця між розігнаною 2х і нерозігнаною 4х мінімальна.ApostolCV: ↑ 19.04.2026 10:53 Бумик, різниця у версіях AGP не принципова але якщо вам важливо то існує кастомний біос під TUSl-у з твіками та примусовим AGP 4x
-
ApostolCV
Member
radical, якщо ми говоримо про чисті цифри , то я з вами категорично не згідний.
Пропускна здатність 4Х на 100% більша ніж в 2Х.
Тому , якщо ви розженете AGP 2X навіть на 20% то отримаєте лиш 60% від AGP 4X. різниця все ще суттєва.
Пропускна здатність 4Х на 100% більша ніж в 2Х.
Тому , якщо ви розженете AGP 2X навіть на 20% то отримаєте лиш 60% від AGP 4X. різниця все ще суттєва.
-
AMDi
Junior
-
spoglyadach
Member
Може хтось давно собі шукав та хотів в колекцію цього красеня, в ідеальному стані не гнутий і взагалі знаю обох відчимів продавця - вони класні мужики
-
KingpinUA
Member
Він його вже вигнув, але після тих маніпуляцій то вже барахло , скоріш за все.spoglyadach: ↑ 19.04.2026 14:49 Може хтось давно собі шукав та хотів в колекцію цього красеня, в ідеальному стані не гнутий і взагалі знаю обох відчимів продавця - вони класні мужики![]()
-
Бумик
Member
ApostolCV
mklm
Дякую,вже прошив пофіксений бівіс,система при розгоні вже робить у режимі AGPx4.
З карткою Радеон 9600 ХТ
У режимі x 2
Так,прогнав тест у режимі х2 на кастомному біосі,то різниця (як писав раніше ) між х 2 та х 4 у межах погрішності.Ніяких 60 та 100 відсотків різниці нема.
Так що отой тест на версіі біосу 1011 вище не актуальний.
А оцей на однаковій версіії біосу більш доречний.
mklm
Дякую,вже прошив пофіксений бівіс,система при розгоні вже робить у режимі AGPx4.
З карткою Радеон 9600 ХТ
У режимі x 2
- спойлер
- спойлер
Так,прогнав тест у режимі х2 на кастомному біосі,то різниця (як писав раніше ) між х 2 та х 4 у межах погрішності.Ніяких 60 та 100 відсотків різниці нема.
Так що отой тест на версіі біосу 1011 вище не актуальний.
А оцей на однаковій версіії біосу більш доречний.
- спойлер
-
Бумик
Member
Але все таки,це загальний підсумок результату різниці між х 2 та х 4.Зрозуміло,якщо враховувати результ у графічних тестах поодинці,то різниця буде набагато більша .
-
offece-trader
Member
Сломалась материнка и что самое непонятное, не ясно что сломалось то.
Может кто посоветует чего по симптомам ?
Была предпринята попытка удалить батарейку, что бы избежать дальнейшего распространения коррозии. В результате неумелых действий была повреждена дорожка которая находилась под батарейкой. После этого материнка перестала видеть клавиатуру. Были предприняты следующие действия - дорожка восстановлена пропайкой и покрыта сверху лаком, был заменен разъем клавиатуры (были мысли что коррозия и туда добралась), однако эти действия никакого результата не дали. Был обновлен биос - это тоже результата не принесло.
В текущий момент материнка стартует и стопится после поста на ошибке клавиатуры (смотри последнее фото).
Может кто посоветует чего по симптомам ?
Была предпринята попытка удалить батарейку, что бы избежать дальнейшего распространения коррозии. В результате неумелых действий была повреждена дорожка которая находилась под батарейкой. После этого материнка перестала видеть клавиатуру. Были предприняты следующие действия - дорожка восстановлена пропайкой и покрыта сверху лаком, был заменен разъем клавиатуры (были мысли что коррозия и туда добралась), однако эти действия никакого результата не дали. Был обновлен биос - это тоже результата не принесло.
В текущий момент материнка стартует и стопится после поста на ошибке клавиатуры (смотри последнее фото).
-
Антон 2125
Junior
-
Dr.Graf
Member
offece-trader
Я б отут глянув уважніше:
Я б отут глянув уважніше:
- спойлер
-
KingpinUA
Member
А як відеокарта виглядає?Антон 2125: ↑ 24.04.2026 12:05 Доброго дня. Маю такий жорсткий диск WD 1990року, відеокарту Paradise PEGA2A, 5,2 fdd. Комусь потрібно?
-
Антон 2125
Junior