Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA почекає з випуском 9‑гігабайтної GeForce RTX 5050, але поверне GeForce RTX 3060 12GB
-
erkins007
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA почекає з випуском 9‑гігабайтної GeForce RTX 5050, але поверне GeForce RTX 3060 12GB
Make Amper Great Again!
Make Amper Great Again!
-
dead_rat
Member
erkins007
І фото Хуанга в ролі Ісуса, як дідо робив на днях
І фото Хуанга в ролі Ісуса, як дідо робив на днях
-
Rosberg
Member
Дякуємо!
-
Dilfin
Member
Для чого простому люду відеокарти, хто має бабоси, той собі купить 5090, всі ресурси на дата центри, щоб швидше наблизити цифрове рабство...
-
Rosberg
Member
Не усі люди з грошима настільки незрозсудливі.Dilfin: ↑ 17.04.2026 14:29 Для чого простому люду відеокарти, хто має бабоси, той собі купить 5090, всі ресурси на дата центри, щоб швидше наблизити цифрове рабство...
-
erkins007
Member
Не, лучше ИИ видосик где Хунг в короне бомбит красных гoвном.
Потому что ситуация когда в продажу идёт бюджетная карта шестилетней давности это прям олицетворение фразу "и срать я на вас хотел"
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
5090 щас уехало в лютейший оверпрайс. За 230к, которые за нее просят щас даже я не стал бы ее покупать.Dilfin: ↑ 17.04.2026 14:29 Для чого простому люду відеокарти, хто має бабоси, той собі купить 5090, всі ресурси на дата центри, щоб швидше наблизити цифрове рабство...
-
talex
Member
- спойлер

-
dead_rat
Member
talex
Чьотка!
Чьотка!
-
n+gibat[]r
Member
Потужне рішення
-
ДядяСаша
Member
То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
В чому тут зміст? Поясніть будь ласка, бо я не розумію.
-
Filabatya
Member
ДядяСаша
А 5060 тоді хто буде брати)
А 5060 тоді хто буде брати)
-
Conqistador
Member
Вовремя затарился 5050 по нормальной стоимости, не дождавшись +1 Гиг за + 50% к цене
-
Dilfin
Member
Там може бути компонента база дешевша. а продати можна за дорого, світ зійшов з розуму, маркетинг рухається в сторону не зроби якісно і продай по максимально доступній ціні, а зроби як можна дешевше, а продай як можна дорожче і багато йолопів це підтримують і як коні кивають головами, що так правильно, так має бути, корпорація ж хоче максимально заробити і її можна зрозуміти, бізнес є бізнес... і підуть куплять в кредит за любі гроші... скоро йолупам внушать, що мати комп'ютер вдома, це неймовірна розкіш і статус вищого суспільства.ДядяСаша: ↑ 17.04.2026 14:54 То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
В чому тут зміст? Поясніть будь ласка, бо я не розумію.![]()
Последний раз редактировалось Dilfin 17.04.2026 15:02, всего редактировалось 1 раз.
-
Hiden
Member
интересно, а цена на нее какая будет, как в 2021-ом ? 
-
Conqistador
Member
Более старые техпроцессы на не загруженных фабриках, адекватное решениеДядяСаша: ↑ 17.04.2026 14:54 То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
В чому тут зміст? Поясніть будь ласка, бо я не розумію.![]()
-
Dilfin
Member
Я думаю, що дороще, наплетуть про дорогу пам'ять, про інфляцію, про дорогу нафту і йолупи куплять в півтора раза дороще, а може і в два.
-
Bukakanga
Member
ну, это классика
как сделать человеку хорошо? Сначала сделать ему плохо, а потом вернуть как было.
как сделать человеку хорошо? Сначала сделать ему плохо, а потом вернуть как было.
-
waryag
Member
Там ГДДР6 вместо ГДДР7, причем медленная и дешевая. В дата-центрах такая не нужна.ДядяСаша: ↑ 17.04.2026 14:54То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
-
dead_rat
Member
А чому тоді подорожчало усе аж до ддр4?waryag: ↑ 17.04.2026 15:07Там ГДДР6 вместо ГДДР7, причем медленная и дешевая. В дата-центрах такая не нужна.ДядяСаша: ↑ 17.04.2026 14:54То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
Доречі, радеони 9070 нормально ж чухають на ддр6, просто треба шину нормальну