Відбувся анонс Metro 2039. Розробники розкрили перші подробиці та показали ігровий процес

Обсуждение статей и новостей сайта
Закрыто
Автор
Member

_nevermind: 17.04.2026 01:40
LordTornado: 17.04.2026 01:31 А что на счёт солдат ВСУ, которые защищают Украину и говорят на русском языке? Они не люди? Как будто люди виноваты, что родились в СССР и учились на русском языке... Гнобить людей за язык, а не за поступки - это и есть фашизм.
Языковый вопрос на идиотов и рассчитан, как там говорят, 78 IQ в среднем .
Тільки кожен володар з часів античності насаджував власну мову, і явно щось знав. Давайте собі не брехати, що мова не служить політичним процесам об'єднання для монолітності суспільства.\
Пс російська мова не несе жодного позитивного ефекту для нашого суспільства і держави. Не розумію цих суперечок щодо рос мови, коли вона давно не мова науки, а мовою світової науки ніколи не була
Барбарис
Member

Sploit: 17.04.2026 00:46 Гра - бальзам на рани! руськомовним - звикайте!

Не руськомовним, а рускаязиким - болотні не мають відношення до Русі.
Геральт
Member

Zaelot: 17.04.2026 02:25 да мінуснуть мене комради...
Ще ніколи штірліц не був так близький до провалу :-/
_nevermind: 17.04.2026 06:06 українська мова несе позитивний ефект для суспільства і держави ?
Звісно. Але якщо це треба пояснювати, то це не треба пояснювати :-/
За 4 роки 1 раз підійшов тцк-ник, старший дядько. Сам і без буса. Попросив в нього доки, показав свої, так і розійшлись. Розмовляв українською, btw

зі. Гру грати навряд чи буду. "Хороших" узкіх вистарчило в Exodus
LordTornado
Member

MqM: 17.04.2026 03:45 Чувак, в тебе немає проблем з логікою? Чому ми маємо за власні гроші розвивати контент на рос мові, коли в той же час вони буквально палять україномовні книги, і забороняють укр мову на окупованих територіях? Особливо забавно коли такі розписуються за солдат, у тебе багато служить в родині?
Фразы "а вот они делают плохо" намекают, что нам тоже можно. Ты собираешься быть как россияне или лучше от них отличаться? И ты не угадал. Я служил в 2022 лично и добровольцем, защищал Николаев. И в 28 бригаде 90% говорили по русски. И НИ РАЗУ никто друг другу претензий по поводу языка не предъявлял. А вот такие "языковые воины" как ты, почему-то докапываются до языка глубоко в тылу, на нуле я вас ни разу не видел...
AlexWest
Member

Shtopor: 17.04.2026 02:36 Взагалі після лютого 2022 гра Метро стала неактуальною саме для нас. Не тому що вона погана - а тому що вже пізно.

Бо коли війна - це вже не про книжки і не про жарти.
Сюжет минулих серій (не буду говорити за нову частину) сьогодні виглядає дуже наївно, по дитячому - саме тому що частина речей про війну фактично вже реально відбуваются в світі (і не зовсім так як у грі).

І як тут вказав st17, кожен бачить що хоче бачити. А навіть якщо він бачить все правильно - це все одно нічого не змінює.

Навіть в найбільш демократичній країні - провладні еліти зневажають думку більшості. І з цим ця більшість вже 2ий рік не може нічого вдіяти.

Якщо чесно і Stalker 2 також вже застарів для нас. Все ж таки Чорнибиль це спадщина радянського союзу на атмосфері якого розробник заграє з західною аудиторією.

Впевнений що і Метро більше орієнтовано на західних гравців, яким всеодно якою мовою кого там озвучили :)
Це ви перегнули, що STALKER 2 застарів для нас. Головний герой - молоде покоління, яке не шарить за той весь совок. Набудували нового поверх старого, типу НДІЧАЗ. Ну, і з неприємного - ми застаріли самі для себе, бо тримаємось на спадщині срср у багатьох сферах. Ігри - лише мізерна частка цього. Треба змінювати все на фундаментальному рівні, інакше гаплик.
Chapla
Junior

Хахах навіть русня тут ущемлилась. Даа, ущемлені та ображені будуть самі перші грати і, надіюсь, буде як зі сталкером, що на рашці заборонять її. ЯК ЖЕ Я ЛЮБЛЮ ЯК ВОНО ГОРИТЬ
Afit
Member

Chapla: 17.04.2026 07:01 Хахах навіть русня тут ущемлилась. Даа, ущемлені та ображені будуть самі перші грати і, надіюсь, буде як зі сталкером, що на рашці заборонять її. ЯК ЖЕ Я ЛЮБЛЮ ЯК ВОНО ГОРИТЬ
Тільки от гра українська, а трейлер доступний англійською :think: Все одно мова виходе вторинною
Sashr
Member

Одна справа коли кацапня ниє про відсутність кацапського суржика, але коли разом з ними ниють українці.. м-да. Малороси як вони є.
Sanьka
Member

Щодо гри, то я гадав, що зроблять щось відкрите як у ексодус, а не знову в тунелі. За перші 2 частини тунелі набридли, і Ексодус був як ковток чистого радіаційного повітря.
Краще б розвинули лінію Сема, простори мегаполісів США....
Просто тунелі, рейх, тоталітарщина.... Це ж вже було (с)
Tetronga
Member

Firebrand: 16.04.2026 23:25 Agon1st
ого, минусов наловил, видимо мудрый нарид,таки, истории не знает.
AntonyKandaurov
Ты очень ошибаешься. ;)
Ні, просто крінжопатріоти із міста-фортеці Львів (Краков) всіх дістали вже.
В ЗСУ служать десятки тисяч російськомовних солдатів і ніколи це не було проблемою, але турбопатріоти Львову ліпше знають кому і на якій мові говорити, так
Sashr
Member

Tetronga: 17.04.2026 07:54
В ЗСУ служать десятки тисяч російськомовних солдатів
Нуль днів як малороси не паразитували на ЗСУ захищаючи своє свинособаче нарєчіє.
Earanak
Member

Отличная тема что бы пополнить список игнора на форуме :laugh:
Tetronga
Member

Sashr: 17.04.2026 07:55
Tetronga: 17.04.2026 07:54
В ЗСУ служать десятки тисяч російськомовних солдатів
Нуль днів як малороси не паразитували на ЗСУ захищаючи своє свинособаче нарєчіє.
В мене брат все життя був російськомовним, навчався в російськомовній школі в Запоріжжі і в 2024 загинув в бою проти окупантів. Ти називаєш його малоросом? Ти зробив для України більше, ніж він, патріот?
Sashr
Member

Tetronga: 17.04.2026 07:57
Sashr: 17.04.2026 07:55

В мене брат все життя був російськомовним, навчався в російськомовній школі в Запоріжжі і в 2024 загинув в бою проти окупантів. Ти називаєш його малоросом? Ти зробив для України більше, ніж він, патріот?
Я називаю тебе малоросом, який паразитує на ЗСУ захищаючи рускій ізік.
Ostin
Member

Щодо мови. Якщо людина, яка живе в україномовному суспільстві (де єдиною державною мовою є українська, де всі офіційні джерела публікуються українською, де всі заклади обслуговування громадян ведуть діяльність українською) все ще НЕ розуміє української - то це не українець, вибачте.
Так, в нас нічого не заборонено. Можете вдома шпрехати так, як вам подобається. Можете писати на форумах, і вас ніхто за це не банить. Але РОЗУМІТИ державну мову ви вже маєте. Нарешті.
То ж всі претензії, що нема свинособачої - з чим пов'язані? Вам все ще ріже вухо державна мова? То може ви не там проживаєте? :dontknow:
А ваш говір ніде не заборонений. І вас ніхто не обмежує в ваших бажаннях його використовувати. Дивно що ви вимагаєте, щоб інші люди його знали, сприймали, впроваджували. Навіщо?
den888
Member

Krakrakrya: 17.04.2026 01:00 це майже злочин не добавлять руску озвучку в гру з антифашнявой пропагандою. треба вирубать цей убогий турбокаструльний режим з якого нема ніякого толку і який виглядає дуже тупо
ещё никогда Штирлиц не был так близок к провалу. кто тебе фразу с руснявого перевел?)) запомни, ПАЛЯНИЦЯ, повтори?
den888
Member

LordTornado: 17.04.2026 01:31 А что на счёт солдат ВСУ, которые защищают Украину и говорят на русском языке? Они не люди? Как будто люди виноваты, что родились в СССР и учились на русском языке... Гнобить людей за язык, а не за поступки - это и есть фашизм.
російськомовні солдати хоч і не говорять українською, але розуміють на 110%, а от фашисти з боліт не розуміють, там і щелепа не така і в голові вава.
Sashr
Member

Ще раз, для особливо обдарованих - солдат ЗСУ може хоч китайською розмовляти, якщо йому так зручніше і йому це допоможе врятувати життя.

Мова лише про малоросів, які лежать на дивані і розповідають, що в них щелепа пристосована лише для собачої мови і в цей же час паразитують на ЗСУ вимагаючи кацапське нарєчіє всюди і завжди. Ну бо не може малорос без рускава міра.
Draqoon
Member

Знов ущемились...
Striker
Member

Ахаха, зацініть русскій мір.
https://steamcommunity.com/app/2590240/ ... 185156266/
Закрыто