Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

tablestikus: 12.04.2026 12:47Для аудезе це було б так собі, але на верум має бути з головою
З чого такі висновки?
Filabatya
Member

Мощі прям з запасом :gigi:
Radio Bay
Member

Filabatya: 12.04.2026 16:56Мощі прям з запасом
Не став йорнічати :)

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Мені цікаво з чого висновок, що Веруми легше за Одізі
tablestikus
Member

Radio Bay: 12.04.2026 16:55
tablestikus: 12.04.2026 12:47Для аудезе це було б так собі, але на верум має бути з головою
З чого такі висновки?
Ну я не стверджую, просто щось багато де бачив радять від 150мВ під аудезе, а от верум навпаки можуть і від затички грати, але з погіршенням.
Radio Bay
Member

tablestikus: 12.04.2026 18:17Ну я не стверджую
Ліпше почекаємо, ніж балакати будемо про те що буде
EvgeniyK86
Member

Підкажіть недорогі безпровідні навушники, не внутрішньоканальні/вакуумні. Немає претензій на звук, просто подивитись кіно з ноутбука перед сном.
JBL Wave Flex хороший варіант? (зараз акція на них) Чи краще узяти щось дешевше такого ж плану за ціною до 1000-1500?
Feras
Member

Hotspur: 06.04.2026 22:33 Binary × Gizaudio Chopin ваші думки :shuffle:
От, що пишуть про них великі ютуб оглядачі: https://www.iemranking.com/show/gizaudi ... ary-chopin та сукупно + та - з усіх тем реддіт - https://redditrecs.com/iem/model/gizaud ... ics-chopin. Але тут залежить який ви звук хочете бо як правильно було сказано це Харман тюнінг а він більше в "світлу" сторону спрямований тобто високі частоти - treble завжди буде з піками які можуть бути неприємними для прослуховування, якщо є чутливість до цього. Схожі але трохи "спокійніші" і теж бест-селлер можна подивитись на CrinEar Daybreak. Багато залежить від того де ви їх збираєтесь купляти бо прослухати у нас їх ніде :(
Ostin
Member

Feras: 14.04.2026 08:57Харман тюнінг а він більше в "світлу" сторону спрямований
Завжди думав, що це V-шка. З підсиленням басів і високих, як народ і любить. А в загальному випадку V-шка не тотожна світлій стороні, з мого суб'єктивного погляду. Але "цикати" може, не без цього.
Feras
Member

Ostin: 14.04.2026 10:08
Feras: 14.04.2026 08:57Харман тюнінг а він більше в "світлу" сторону спрямований
Завжди думав, що це V-шка. З підсиленням басів і високих, як народ і любить. А в загальному випадку V-шка не тотожна світлій стороні, з мого суб'єктивного погляду. Але "цикати" може, не без цього.
Ну якщо порівнювати Харман з новою метою - JM-1, так навіть гугл каже, що Харман це баст буст і агресивний "енергійний" требл - високі які переходять у шиплячі чи кричущі. Нова мета JM-1, більш спокійна орієнтовна на більш нейтральним менш агресивних у верхах звук. І CrinEar Daybreak як раз побудований і відповідає новій меті - JM-1.
Найшов більше детальну інфо про нову мету на сайті Кріна, творця CrinEar: https://crinacle.com/2025/02/05/the-new ... ef-target/
Але для мені і ця нова мета яскрава, тобто навіть CrinEar Daybreak для декого звучать яскраво бо у ньго теж є піки у середньому та верхньому діапазоні і ці спайки відчуваються на не дуже якісних треках і не тільки. Але це для кожного індивідуально, залежить які до того іем слухали та яких звук подобається - багатьом подобається яскравий звук. Саме цікаве, що Шопен у 2024 році тюнінгував Тіммі той хто працював у Гізаудіо і працює з Кріном він також тюнінгує і нові моделі та колаби CrinEar. Якщо дивитись на АЧХ Дейбрейк вс Шопен : https://graph.hangout.audio/iem/5128/?s ... eak,Chopin
tablestikus
Member

Приїхали Verum Audio 2 Black

Трохи фоток
спойлер
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Поганяв оце на різному. Якщо грубо казати в порівнянні з моїми старими баєрами 770 - звук інший і в планарах він набагато м'якіше. А ще, що дуже сильно відчувається немає якогось закритиго приміщення що могло інколи давити в баєрах. Ну і звісно тепер позицінування інструментів дуже сильно чутно.
Поки від свого онкіо ТХ-8270 заживляю - грають. Ну може в порівнянні з баєрами треба десь на 10% більше потужності давати. Можливо в майбутньому щось окреме под них подивлюся. Ну і так, саме разюче - я вже звик до загнаного басу на 770, а тут воно більш рівне і не вибивається - дуже не звично.

По першим прослуховуванням я вважаю мене все влаштовує і за витрати $400 не жалію.

А і ще - схема зі змінними амбушурами на магнітах де легко зняв і поміняв - дууууже класна. У мене були товсті стокові і змінні запасні зрізані під кутом, то ось під кутом мені набагато зручніше сидять.
Feras
Member

Читав про ці навушники на хеад-фі та аудіосціентік і їх хвалять та кажуть, що це як дуже класне "полотно" на якому за допомогою еквалайзера можна створити свій звук + там планари, а планари найкраще всього піддаються EQ і звук може просто кардинально змінюватись це великий + планарів.
Radio Bay
Member

Крутяк! Поздоровляю :super:
tablestikus: 14.04.2026 11:20А ще, що дуже сильно відчувається немає якогось закритиго приміщення що могло інколи давити в баєрах
То переваги відкритих навушників

Відправлено через 13 хвилин 16 секунд:
Теперь надо в Портатив пойти послушать на усилке
tablestikus
Member

Radio Bay
Я тут було задумався про Fiio K13 R2R
Radio Bay
Member

tablestikus: 14.04.2026 12:12Я тут було задумався про Fiio K13 R2R
Теж вариант
tablestikus
Member

До речі дуже сильно почало різати вухо погані записи) Схоже прийдеться прорідити коллекцію)
Radio Bay
Member

tablestikus: 14.04.2026 12:30До речі дуже сильно почало різати вухо погані записи) Схоже прийдеться прорідити коллекцію)
Є таке, обережно з web-dl
Ostin
Member

tablestikus
Не важкі?
tablestikus
Member

Ostin: 14.04.2026 21:33 tablestikus
Не важкі?
Просидів сьогодні години три підряд точно в них - жодного відчуття проблем що важкі і давлять.
Radio Bay
Member

tablestikus: 14.04.2026 21:58жодного відчуття проблем що важкі і давлять
Також з іншими планарами
vdemeshko
Member

tablestikus
Verum Audio 2 Black
а какой вариант комплектации брал ? базовый или с заглушками которые их в закрытые превращают?
Ответить