На релізі місцями й стабільних 30фпс не булоbyaka: ↑ 14.04.2026 18:25А що з RTX 4090 сталкер 2 працював не плавно?
Новости
Последние статьи и обзоры
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення «Прихована Істина» з новою місією
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
-
StTechnik
Member
Кул стори.prosha_evolist: ↑ 14.04.2026 20:22На релізі місцями й стабільних 30фпс не булоbyaka: ↑ 14.04.2026 18:25А що з RTX 4090 сталкер 2 працював не плавно?![]()
Наверно у меня другая какая то 4090. Прошел всю игру на релизе абсолютно нормально без особых лагов на в среднем 100 фпс.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
StTechnik
Особенно когда карту открывал, там прям сразу 100 было, ага
Особенно когда карту открывал, там прям сразу 100 было, ага
-
Барбарис
Member
CnC_General, ні це просто квест, скоріше всього з тих, що не потрапили в реліз.
-
CnC_General
Member
А я про що?Барбарис: ↑ 14.04.2026 20:29 CnC_General, ні це просто квест, скоріше всього з тих, що не потрапили в реліз.
До цього виправляли купу багів та робили покращення.
Зараз приціл зміщено на доопрацювання гри в бік попередніх задумок. які не змогли встигнути зробити перед релізом гри.
А шляхом ДЛС це красивий хід конем.
Хоча чого я, час прийде та покаже))
-
The_Io
Member
На 4 ГБ VRAM все ще не грається?
-
Dremjke
Member
Ну что, пора устанавливать и потихоньку перепроходить, в предверии нового летнего DLC.
-
Барбарис
Member
А це що?CnC_General: ↑ 14.04.2026 20:48А я про що?Барбарис: ↑ 14.04.2026 20:29 CnC_General, ні це просто квест, скоріше всього з тих, що не потрапили в реліз.
CnC_General: ↑ 14.04.2026 20:15 Ну от і перше ДЛС.
-
neonglaу
Member
Зберігаються. Але якщо давно проходили, краще оновити враження і пройти з початкуMAKKACIN: ↑ 14.04.2026 16:35 Ура!)![]()
Хто може знає в стім клауд зберігаються сейви? Чи то буде чиста гра з 0?
-
AlexWest
Member
CnC_General, це не DLC, а безкоштовний контент у патчі. Перше DLC буде влітку, і воно величезне, судячи з усього – десятки годин геймплею.
Друге DLC в 2027-2028.
Друге DLC в 2027-2028.
-
neonglaу
Member
Ох, чесно кажучи ні в що інше, крім Сталкера, не граю зараз. Ще з моменту виходу. Пробував перейти на KCD2, але до кінця так її і не пройшов. Знудився. Хоча навіть длс купляв.
А сталкер в любий час заходить. Правда граю по 2-8 годин на тиждень.
А сталкер в любий час заходить. Правда граю по 2-8 годин на тиждень.
-
lividum
Member
Ні, особливо на локаціях з купою персів. Відеокарта недогружалася і фпс падав до 80. На 144 герцовому моніку з MVA матрицею конкретно в цій грі некомфортно було. Воно і зараз трохи не наповну нагружає, але не так катострофічно і загалом відчуваєтся плавно и ноль статтерів.byaka: ↑ 14.04.2026 18:25А що з RTX 4090 сталкер 2 працював не плавно?
да я хотів. але по-перше зараз в мене є час, а що буде за два місяці гадки не маю. По-друге якось сів і думаю ну подивлюся трохи (намагався в інші ігри які давно в черзі стоять пограти, але не зачипили зовсім), що там далі...подивився.Afit: ↑ 14.04.2026 18:27Дивно стільки чекати й не дочекатись вже до DLC, чи хочаб переходу на нову версію рушія
-
CnC_General
Member
Тоді вибачаюсь за неправильну інформацію.AlexWest: ↑ 14.04.2026 21:31 CnC_General, це не DLC, а безкоштовний контент у патчі. Перше DLC буде влітку, і воно величезне, судячи з усього – десятки годин геймплею.
Друге DLC в 2027-2028.
Але всеодно моя думка - через ДЛС та великі патчі вони будут привносити той контент, який хотіли та задумали зробити у грі. З поправкою на врахування та враження гравців.
Те, що не змогли доробити через великі хотєлки та брак часу перед релізом.
-
lividum
Member
а яка різниця, головно шо воно буде))CnC_General: ↑ 14.04.2026 21:45Те, що не змогли доробити через великі хотєлки та брак часу перед релізом
-
ma_rch41
Member
Я скажу тобі більше я пройшов гру спокійно на 3080StTechnik: ↑ 14.04.2026 20:25Кул стори.
Наверно у меня другая какая то 4090. Прошел всю игру на релизе абсолютно нормально без особых лагов на в среднем 100 фпс.
-
alumem
Member
вот бы мне быть таким всеядным, я конечно видел там и на 1660 проходили, но то совсем мазахистыma_rch41: ↑ 14.04.2026 22:35Я скажу тобі більше я пройшов гру спокійно на 3080
Последний раз редактировалось alumem 14.04.2026 22:43, всего редактировалось 1 раз.
-
alumem
Member
шо там когда 2.0 обещают выпустить ?
-
alumem
Member
потужники-минусаторы вот по ссылочке тип в 5фпс рдр2 проходит, можете кайфануть
-
bigmonstr666
Member
я пробачаюсь, але якими потрібно бути свинями, щоб додавати новий квест, який починаеться до якогось моменту посеред гри? тобто, у мене сейв перед ендгеймом, де я просто бігаю, дивлюсь що додають, але цей сейв перед фінальним квестом де вороття немає. і виходить, що мені взагалі треба шукати якийсь лівий сейв з середини гри, чи скачувати чийсь
ну це просто скотство.. для кого це робиться?
ну просто ідіотизм таке робити.. слів просто немає
ідіоти 
-
byaka
Member
Тому що Сталкер 2 ще в "бетi",в нормальних iграх по прикладу кiндом кам 2 весь контент вже давно вийшов.bigmonstr666: ↑ 14.04.2026 23:46 я пробачаюсь, але якими потрібно бути свинями, щоб додавати новий квест, який починаеться до якогось моменту посеред гри? тобто, у мене сейв перед ендгеймом, де я просто бігаю, дивлюсь що додають, але цей сейв перед фінальним квестом де вороття немає. і виходить, що мені взагалі треба шукати якийсь лівий сейв з середини гри, чи скачувати чийсь![]()
ну це просто скотство.. для кого це робиться?
![]()
![]()
ну просто ідіотизм таке робити.. слів просто немає
![]()
![]()
ідіоти
![]()
Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
StTechnik: ↑ 14.04.2026 20:25Прошел всю игру на релизе абсолютно нормально без особых лагов на в среднем 100 фпс.
Дякую, я зрозумiв що потрiбно чекати виходу RTX 9090prosha_evolist: ↑ 14.04.2026 20:22На релізі місцями й стабільних 30фпс не булоbyaka: ↑ 14.04.2026 18:25А що з RTX 4090 сталкер 2 працював не плавно?![]()