Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA дарує копію Pragmata покупцям відеокарт GeForce RTX 50
-
VovaII
Member
Пропоную обговорити NVIDIA дарує копію Pragmata покупцям відеокарт GeForce RTX 50
Що, 5 серія нікому вже не потрібна?
-
Ektalion
Member
По таких цінах, скільки зараз хочуть
за 5070 і вище ..
Це ще не остання акція.
за 5070 і вище ..
Це ще не остання акція.
-
Polaris
Member
І багато ти знаєш людей які можуть собі дозволити покупку RTX5070 і вище?VovaII: ↑ 14.04.2026 17:02 Пропоную обговорити NVIDIA дарує копію Pragmata покупцям відеокарт GeForce RTX 50
-
VovaII
Member
Polaris
А хіба ця акція тільки по недорозвинених країнах?
А хіба ця акція тільки по недорозвинених країнах?
-
Kullerok
Member
НетVovaII: ↑ 14.04.2026 17:02 Пропоную обговорити NVIDIA дарує копію Pragmata покупцям відеокарт GeForce RTX 50
-
VovaII
Member
Kullerok
Так якщо на 4060 такої акції нема, то значить їх і так добре беруть? Чи це надто складна логіка?
Так якщо на 4060 такої акції нема, то значить їх і так добре беруть? Чи це надто складна логіка?
-
Kullerok
Member
Логика покинула чат... Это ж первая такая акция некогда такого не было же...VovaII: ↑ 14.04.2026 17:27 Kullerok
-
Filabatya
Member
Коли купляв 5070 нічого не дали, продаю її 
-
Devijack
Member
Могли просто знижку по ціні гри зробити. Гра нафіг не портібна а от мінус 60$ це саме те що треба.
-
VovaII
Member
Kullerok
щось я не пригадаю, щоб до популярних товарів, щось ще безкоштовно додавали? Може нагадаєте?Логика покинула чат...
-
Archer
Member
Коли я купляв rtx на той час дарували borderlands 4, тільки я так і не зрозумів як її отримати, а так доволі часто дарують ту чи іншу гру за купівлю вк.VovaII: ↑ 14.04.2026 17:52 Kullerokщось я не пригадаю, щоб до популярних товарів, щось ще безкоштовно додавали? Може нагадаєте?Логика покинула чат...
-
erkins007
Member
Ну это совсем тупой рейджбайт.VovaII: ↑ 14.04.2026 17:52 Kullerokщось я не пригадаю, щоб до популярних товарів, щось ще безкоштовно додавали? Може нагадаєте?Логика покинула чат...
Подобные акции проводят регулярно и нвидиа и АМД и Интел и другие производители
-
Filabatya
Member
Live under a rock)
-
Conqistador
Member
Это больше реклама для игры, чем для видеокартVovaII: ↑ 14.04.2026 17:02 Пропоную обговорити NVIDIA дарує копію Pragmata покупцям відеокарт GeForce RTX 50
-
stoned
Member
Fallout 76 в подарунок до dualshock4 / xbox controller рахується?VovaII: ↑ 14.04.2026 17:52 щось я не пригадаю, щоб до популярних товарів, щось ще безкоштовно додавали? Може нагадаєте?
-
AndrewV
Member
почему не начиная с 5060???
-
erkins007
Member
потому что 5060 это бюджеткаAndrewV: ↑ 14.04.2026 19:48 почему не начиная с 5060???
-
yariksom
Member
І 5070 і Pragmata ніби мають обі-дві досить непогані об'єми продажу, та і якість кажуть висока що того, що іншого.
А додатковий буст це також непогано.
Я особисто не куплю ні того, ні другого, але покупцям цих продуктів приємно мабуть.
А додатковий буст це також непогано.
Я особисто не куплю ні того, ні другого, але покупцям цих продуктів приємно мабуть.
-
MqM
Member
Хочу глянути на людину, яка купує відеокарту через конкретну гру. Це як купляти авто заради ароматизатора в салонVovaII: ↑ 14.04.2026 17:02 Пропоную обговорити NVIDIA дарує копію Pragmata покупцям відеокарт GeForce RTX 50
-
AndrewV
Member
В смысле, что не потянет даже с волшебным DLSS 4.5?erkins007: ↑ 14.04.2026 19:56 потому что 5060 это бюджетка