Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft підвищує рекомендовані ціни Surface Pro та Surface Laptop
-
Alexsandr
Member
Предлагаю обсудить Microsoft підвищує рекомендовані ціни Surface Pro та Surface Laptop
Ну все. Спрос на ARM теперь вообще взлетит до небес.
Ну все. Спрос на ARM теперь вообще взлетит до небес.
-
Ostin
Member
Тільки збирався купити що-небудь від майків на народній платформі, а тут таке...
-
1234waltz
Member
Мертве вмерти не може, все ок.
-
cspp
Member
У меня старенький surface pro 4 , мне нравится качество микрофона, в целом работа для нетребовательных приложений, единственный минус это то, что работает только от батареи и не умеет через адаптер. На arm вряд-ли подошло бы,специфические драйвера и софт. Большего и не надо пока. Хотя цена на современные модели высока, б.у много и они нормально работают.
Последний раз редактировалось cspp 14.04.2026 14:39, всего редактировалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
ну ок, я все одно не буду купувати Сюрфейс і не планую
-
Demedik
Member
Просто они Юру прочитали.Alexsandr: ↑ 14.04.2026 14:14 Ну все. Спрос на ARM теперь вообще взлетит до небес.
-
yariksom
Member
ціни не настільки неадекватні як на еліт х2, але все рівно такого ближчих пару років не куплю, жодної переваги в них нема.
Отправлено спустя 40 секунд:
Demedik
Юра за япко топить, тому не його це.
Отправлено спустя 40 секунд:
Demedik
Юра за япко топить, тому не його це.
-
Demedik
Member
Он в целом за АРМ фанатеет. Хотя ему действительно нравиться продукция с покусанным яблоком.
-
tornadox
Member
щоб не тягнути цього фаната сюди, ось його цитати що ціни на АРМ лише падати мають а х86 росте
- спойлер
- а зараз Епл дає одно-потік швидше за будь-який х86 і бере за це найменше грошейдобре що є, а ціни впадутьфанатам х86 - подобається ріст, головне щоб не Епл у який навпаки дешевше стає
Intel піднімає ціни на процесори втретє за рік: сумарно на +30%а ви не зауважили незручну правду що макбуки подешевшали в тій самій конфігурації? і це коли всі інші заявляють по ріст ціни на 30-40%Буде втричі дешевше з тією ж або більшою швидкістю, що у ноута з огляду.Основна перевага ARM зараз якраз в дуууже дешевій реалізації при власному виробництві - в 10 раз дешевше за ядро ніж у intel/amd
Він топить за супер низький цінник, будь то АРМ/Apple Silicone/RISC-V - без різниці. Інша продукція епл його не цікавить - дорого.Demedik: ↑ 14.04.2026 15:28 Он в целом за АРМ фанатеет. Хотя ему действительно нравиться продукция с покусанным яблоком.
-
Geinz21
Member
Боюсь даже представлять РРЦ для Украины в случае официальных поставок...
-
Demedik
Member
tornadox
Нда... Особенно Эпл.
Нда... Особенно Эпл.
-
VovaII
Member
cspp
Доречі, чисто цікавлюсь, якби замість нього у Вас був би Аппл Нео, — гірше/краще було би?
Дякую.
(Собі думаю на чому спинитися?)
Доречі, чисто цікавлюсь, якби замість нього у Вас був би Аппл Нео, — гірше/краще було би?
Дякую.
(Собі думаю на чому спинитися?)
-
erkins007
Member
За такую цену эти поделия не нужны от слова совсем
-
Creature4O
Member
Щось не складається ця ситуація до купи. З одного боку новини як Аплє розпродає оцей Нєо, а з іншого Майки підвищують ціни на Сурфейс. Хтось тут або щось знає, або п
ть не соромлячись.
-
cspp
Member
Нет, у меня планшет чисто под определенный софт, а именно powerSdr и все что связано с радиостанциями, маки-макаки тут не подходят