Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
QFlash
Member

Було помічено, ще швидше, може то було давно і не правда, що на foobar2000 якось краще співає, я тоді лептоп Gigabyte використовував для озвучення всяких концертів. Я і зараз foobar2000 ганяю, якось на ньому більш адекватно співає.
Так шо якось так.
Дякую.
Radio Bay
Member

tablestikus: 14.04.2026 09:48мене найбільше бісить це гарно укласти-сховати кабелі для 5.1)
Ага, я розмислював над цим, незаметненько :laugh:

Саундбар - те, що треба. Ні, якщо окрема кімната 30 метрів, можна руйнувати, та є 5+ вільних косарів, то я тільки за
QFlash
Member

Трохи матюків від Smokie
спойлер
Відправлено через 17 хвилин 48 секунд:
Ще кусок того що слухаю:
][/spoiler]
tablestikus
Member

Radio Bay: 14.04.2026 10:49
tablestikus: 14.04.2026 09:48мене найбільше бісить це гарно укласти-сховати кабелі для 5.1)
Ага, я розмислював над цим, незаметненько :laugh:
Це все гарно можно зробити на етапі ремонту заклавши кабелі з запасом в стіну та підлогу)
QFlash
Member

На цьому треку є таке, при подачі матеріалу ніби тихіше, ідуть середні - голосніше, все ж таки це драний youtube/
спойлер
були у мене моменти коли дівчина так хтіла співати аж мікрофон чуть не з'їла. Цікаві часи були...
feson
Member

Sanьka: 14.04.2026 07:48 По факту це прийшов додому, законектив смарт зі спотіфаєм до саундбару і слухаєш на фоні поки щось робиш. Ну або кінце і тут саундбар взагалі себе розкриває + за 35-40к можна взяти топовий сама у якого ще й КюСімфоні з ТВ Самс. За цю ціну хіба що одну дореволюційну колонку і пару кабелів аудіофільських купиш.
Навіщо для цього громіздкі гроби за кілобакси грошей і кабелі 9999 міді :laugh:
Ця клоунада відходить у минуле.
Нажаль у соундбара є фізичні обмеження розміру та повязані з цим фізичні обмеження звукових хвиль які генерує цей пристрій.
Це повязано з фізичним середовищем та принципом роботи звукових приборів.
Так що якщо одягнути одяг клоуна - це не змінити ніяк.

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
Нажаль ніякий соундбар не зробить звукову хвилю як 10 або 12 дюймовий динамік........ :insane:

Отправлено спустя 1 минуту :
А якщо Ви почули 10 або 12 дюймовий дінамік - ніякого соунбару слухати немає потім бажання.... :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
Соундбар - wt для озвучки новин при прогляді TV..... :lol:
QFlash
Member

feson: 14.04.2026 12:09А якщо Ви почули 10 або 12 дюймовий дінамік - ніякого соунбару слухати немає потім бажання....
Так, так, так...
Radio Bay
Member

feson: 14.04.2026 12:11Нажаль у соундбара є фізичні обмеження розміру та повязані з цим фізичні обмеження звукових хвиль які генерує цей пристрій
А от для кіни з сабом саме те
QFlash
Member

Я вже давно говорив, що є всі можливості для розвитку. Проте дехто ставить палиці в колеса.
Sanьka
Member

Radio Bay: 14.04.2026 09:04То я про кіну казав, але так теж може бути Ок. Під кіну 5.1 у кімнаті сетапити - та ще розвага
Я слухав останній (здається) саундбар Самса. 990ф наче, отой де в саба 2х8". Компактний
Так це я до чого. Там панель +саб+2 сателіта тилових + Долбі атмос.
І воно таки працює! Звісно не 5.1, але майже.
І без купи кабелів, дуже зручно, конектиться просто супер зі всім.
Для фільмів просто бомба. А щодо музики.....для спотіфай контента більш ніж достатньо.

Цей спір сучасних тєкналоджій і олдскульних аудіофілів нагадує спір автолюбителів електрокарів.
Коли любителі німців з піною біля рота доказують щось, а потім приїжджає сяомі Ю7 і напихує всім за дві щоки :rotate:
Часи змінюються ;)

Отправлено спустя 9 минут 20 секунд:
feson: 14.04.2026 12:1110 або 12 дюймовий динамік
Скоро буде достатньо 5", решту звуку домалює АІ :gigi:
QFlash
Member

Sanьka: 14.04.2026 12:29Я слухав останній (здається) саундбар Самса. 990ф наче, отой де в саба 2х8". Компактний
Так це я до чого. Там панель +саб+2 сателіта тилових + Долбі атмос.
І воно таки працює! Звісно не 5.1, але майже.
І без купи кабелів, дуже зручно, конектиться просто супер зі всім.
Для фільмів просто бомба. А щодо музики.....для спотіфай контента більш ніж достатньо.

Цей спір сучасних тєкналоджій і олдскульних аудіофілів нагадує спір автолюбителів електрокарів.
Коли любителі німців з піною біля рота доказують щось, а потім приїжджає сяомі Ю7 і напихує всім за дві щоки
Часи змінюються
Bullshit
Все працює, може криво, але працює тільки стерео.

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
Є моменти, але не критично.
tablestikus
Member

Ну загалом аудиторія у санудбарів це та кому лінь паритися збираючи сетап, а так купив, втикнув в розетку і кабелем в ТВ і воно працює.

Я звісно ще слухав сетапи соноса де саундбар і бездротово підключені дві тилові колонки і саб - досить і досить непогано. Але звісно за ці гроші самому якщо цікаво можна краще зібрати. Але коли не хочеш паритися - то це теж норм варіант.
QFlash
Member

Слон скаже.
Так розумію Він тут головний звукорежисер. В хорошому плані.
Нічого такого не подумайте
Завжди прислухався до слона
Sanьka
Member

QFlash: 14.04.2026 12:42Bullshit
Все працює, може криво, але працює тільки стерео
Судячи з такої кардинальної однозначності то:
1. "юнешескій" максималізм. Але овер 40кєт, тому навряд.
2. ти не слухав нормальний саундбар, що скоріш за все.
tablestikus: 14.04.2026 12:46Я звісно ще слухав сетапи соноса де саундбар і бездротово підключені дві тилові колонки і саб - досить і досить непогано.
схоже на 990ф , хоча там і цінник схожий біля 1к уе, тому +/- той же рівень.
QFlash
Member

Sanьka
Друже, помилка, багото чого слухав, переважно мав справу з концертами, але то не то.
Якось. Я тепер на пенсіїї по зору, око не виде поністю.
Проте слух рулить.
Нюх також рулить.
Последний раз редактировалось QFlash 14.04.2026 13:17, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

Radio Bay: 14.04.2026 12:15А от для кіни з сабом саме те
100%
Звісно якість це круто, але є сценарії де ту різницю якості вже і не вловити. А от інші параметри (розмір, ціна, простота, зручність) якраз грають роль
QFlash: 14.04.2026 13:14Друже, помилка
Твоя помилка, що ти не розрізняєш направленість використання тої чи іншої акустики.
Повторюю ще раз, не завжди треба максимальна якість, бо не завжди їх можна почути. І часто бувають важливими інші параметри.
А для тебе раз акустика то все , тільки максималізм, тільки повноформат і т.п.
Може я не правий, але мені так здалось.
QFlash
Member

Я так скажу: На сьогодення рівень DAC вийшов на максимальний рівень, шукайте хороший amplifier.
Sanьka
Member

QFlash: 14.04.2026 13:14Нюх також рулить.
Ну в плані запаху новий саундбар напевно теж краще 50річного одоробла :rotate: :laugh:
QFlash
Member

Sanьka: 14.04.2026 13:18Твоя помилка, що ти не розрізняєш направленість використання тої чи іншої акустики.
Повторюю ще раз, не завжди треба максимальна якість, бо не завжди їх можна почути. І часто бувають важливими інші параметри.
А для тебе раз акустика то все , тільки максималізм, тільки повноформат і т.п.
Може я не правий, але мені так здалось.
Так, АС ще не купив, користують Ромашкою.

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Sanьka: 14.04.2026 13:20Ну в плані запаху новий саундбар
Запах я зразу відчуваю, бо сліпий на воко чорт забирай.

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Sanьka
Проїхали.
Scoffer
Member

Radio Bay: 14.04.2026 12:15А от для кіни з сабом саме те
Ну як те. Він і в ширину короткий, так що стереобаза там не на багато краще за бумбокс.
Ответить