А існує і не "протеїнова" шкіра?
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд ігрової гарнітури Hellyberry HH30 Pro Wireless
-
bublik1
Junior
Пропоную обговорити Огляд ігрової гарнітури Hellyberry HH30 Pro Wireless
-
Soulwatcher
Member
Есть проверенные бренды с доступными ценами. Конкуренция - это хорошо, но как показывает практика, берут надёжных известных.
Синхайзеры, сони, эдифаер, беэйрдинамик, маршал. Зачем ещё плодить?
Синхайзеры, сони, эдифаер, беэйрдинамик, маршал. Зачем ещё плодить?
-
Nekros
Member
На той неділі купив НН30 про.
Пропрацювали 2 години потім повзунок гучності у системі сам став знижуватись, підіймаєш а він сам падає до 0. Підключив до телефону по блютуз теж саме, повзунок гучності на телефоні спадає в 0.
Не вимикаються. Затискаєш кнопку вимкнення, вони кажуть бай бай, а через секунду самі вмикаються. Оставив їх на столі так вони весь час самі то виключаються то вмикаються, іноді навіть щось на китайському балакають.
Якщо підключити 3,5 джек, просто вставивши його у розʼєм, то починається циклична перезавантаження.
Ще сервіс. Оформлюю технічну підтримку на сайті hellyberry приходить сповіщення на пошту де написано що відповідайте на це повідомлення, відповідаю, приходить сповіщення що ця пошта не приймає вхідні повідомлення
Тобто пошта взагалі не працює
Заповнив усі форми на сайті по возврату і все, тиша ніяких сповіщень. На другий день довелось телефонувати що би прояснити що далі, і куди відправляти назад.
У четверг поїхали на експертизу. Сьогодні вівторок, посилка отримана, від hellyberry ні привіту ні відповіді
Доведеться на днях напевно знову їм дзвонити бо таке враження що вони клали на корстувача великий болт.
Купляв з офіційного сайту hellyberry
Пропрацювали 2 години потім повзунок гучності у системі сам став знижуватись, підіймаєш а він сам падає до 0. Підключив до телефону по блютуз теж саме, повзунок гучності на телефоні спадає в 0.
Не вимикаються. Затискаєш кнопку вимкнення, вони кажуть бай бай, а через секунду самі вмикаються. Оставив їх на столі так вони весь час самі то виключаються то вмикаються, іноді навіть щось на китайському балакають.
Якщо підключити 3,5 джек, просто вставивши його у розʼєм, то починається циклична перезавантаження.
Ще сервіс. Оформлюю технічну підтримку на сайті hellyberry приходить сповіщення на пошту де написано що відповідайте на це повідомлення, відповідаю, приходить сповіщення що ця пошта не приймає вхідні повідомлення
Тобто пошта взагалі не працює
Заповнив усі форми на сайті по возврату і все, тиша ніяких сповіщень. На другий день довелось телефонувати що би прояснити що далі, і куди відправляти назад.
У четверг поїхали на експертизу. Сьогодні вівторок, посилка отримана, від hellyberry ні привіту ні відповіді
Доведеться на днях напевно знову їм дзвонити бо таке враження що вони клали на корстувача великий болт.
Купляв з офіційного сайту hellyberry
-
Artem_M
Member
Донт пуш зе хорсесNekros: ↑ 07.04.2026 16:44 Сьогодні вівторок, посилка отримана, від hellyberry ні привіту ні відповіді
Зазвичай експертиза може тривати до 14 днів.
А тут молодий бренд, ще не набрав обертів. Дайте людям шанс...
-
Nekros
Member
Я дав їм шанс коли придбав цей продукт, який не працює, а тепер сиджу тиждень чекаю не зрозуміло чого і без навушників і без грошейArtem_M: ↑ 08.04.2026 10:35 обертів. Дайте людям шанс...
-
Mozdev
Member
Я давно використовую FiiO BTA10 + Audio-Technica ATH-M50x
Але якщо мені будуть потрібні навушники з мікрофоном, то тут все залежить від того для чого це потрібно якщо просто потеревенити із тим з ким граєш, то і така гарнітура шо у статті буде ок (враховуючи її не дуже велику ціну) , якщо для роботи або стрімінгу, то краще вже придбати окремо якісний мікрофон та навушники.
Враховуючи що це бюджетний варіант очкувати від них дуже багато не варто, але одного я так і не знайшов у "PRO" версії, який блютуз кодек використовується,
я так думаю що там "SBC", але хотілося б уже на всіх навіть бюджетних навушниках щоб був як один з варіантів кодек "APTx".
Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
Але якщо мені будуть потрібні навушники з мікрофоном, то тут все залежить від того для чого це потрібно якщо просто потеревенити із тим з ким граєш, то і така гарнітура шо у статті буде ок (враховуючи її не дуже велику ціну) , якщо для роботи або стрімінгу, то краще вже придбати окремо якісний мікрофон та навушники.
Враховуючи що це бюджетний варіант очкувати від них дуже багато не варто, але одного я так і не знайшов у "PRO" версії, який блютуз кодек використовується,
я так думаю що там "SBC", але хотілося б уже на всіх навіть бюджетних навушниках щоб був як один з варіантів кодек "APTx".
Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
Від браку ніхто не застрахований, сподіваюсь все минеться і вдасться по гарантії їх замінити.Nekros: ↑ 08.04.2026 14:45Я дав їм шанс коли придбав цей продукт, який не працює, а тепер сиджу тиждень чекаю не зрозуміло чого і без навушників і без грошейArtem_M: ↑ 08.04.2026 10:35 обертів. Дайте людям шанс...![]()
-
Nekros
Member
Розглянули, сказали що брак. Повернуть кошти.Mozdev: ↑ 12.04.2026 13:24 Від браку ніхто не застрахований, сподіваюсь все минеться і вдасться по гарантії їх замінити.
Вже замовив Audio-Technica ATH-M20x, чекаю коли приїдуть