Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Nouriel
Member

Firebrand: 21.03.2026 15:15То что в стране куча ,так называемых предпринимателей,это давно известно. И не надо лить воду только на них, влада "наша"давно потеряла чувство реальности и берега.
ну їдь в європу там оподатновується все і давно
tablestikus
Member

Nouriel: 22.03.2026 02:17
Firebrand: 21.03.2026 15:15То что в стране куча ,так называемых предпринимателей,это давно известно. И не надо лить воду только на них, влада "наша"давно потеряла чувство реальности и берега.
Це інше (с) :laugh:
VladimirV
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 19:21В квартирах нема 2.64 тарифу? От про це я не знав, вибачаюсь. Я думав, що у всіх до 2000квт*год по 2.64.
У мене є. Якщо в тому числі зареєстроване електроопалення в квартирі, то був подвійний зимовий тариф: 2.64 до 2000кВ/ 4.32 понад 2000кВ.
Тут ні до чого квартира чи будинок, я так розумію, - важливо було наявність зареєстрованного електроопалення. І електроопалення це не обов'язково котел, можуть бути конвектори, може бути і котел, ну і як у самих продуманих електричний і газовий.
У мене тут посилка пройшла нашу митницю, причому це був мобільний телефон Motorola G100 Pro (китайська версія Moto G86 Power).
Зазвичай Укрпошта слала мені форму
спойлер
https://www.ukrposhta.ua/ua/ccs2
для заповнення інформації/ціни про товар зі скріншотами і виписками з банку для розмитнення. Ну і потім впродовж дня/пару днів розмитнювала посилку.
А сьогодні телефон просто пролетів митницю, нічого навіть не просили підтверджувати. З огляду останніх моїх посилок, які завжди проходили перевірку через форму, аж якось дивно стало :)
спойлер
Изображение
Firebrand
Member

Nouriel
забыл твоего"весомого" совета спросить. Когда вы уже угомонитесь, с этими указываниями ,кому и куда ехать,тем самым оправдывая воровскую власть? :facepalm:

tablestikus
.Це інше (с)
Шутка, достойная нынешнего квартала 95. Не растрачивай талант на форуме, вступай в ряды зеленых потрошителей. ;)

Отправлено спустя 1 минуту 53 секунды:
VladimirV
. А сьогодні телефон просто пролетів митницю, нічого навіть не просили підтверджувати. З огляду останніх моїх посилок, які завжди проходили перевірку через форму, аж якось дивно стало
А чего бы телефону не пролететь, если продавец указал на упаковке то,что ты заплатил, т.е. 121 доллар и 20 центов . ;)
Trap
Member

Можливо трохи дурне питання, проте самостійно знайти відповідь не зміг. Як деякі купляють товари з аліка мало не вдвічі дешевше від його початкової ціни?
Монет доволі багато, проте на сторінці монет знижка на потрібні товари 10% максимум, а найчастіше 1-5%. Купони (які відображаються на самому алі) доволі слабенькі, теж в межах 10%, на сторонніх сайтах ситуація схожа. У всіляких іграх треба довго фармити, але все одно знижку це не гарантує, бо нормальні купони розбирають за хвилину.
Читав, що "якщо довго спостерігати за потрібним товаром і часто заходити на подібні до нього сторінки, то можуть надати більшу знижку за монети", проте більшу знижку так і не надало. В пропозиціях комплектів теж переважно не те, що треба.
Знатоки, повідайте свої секрети :rolleyes:
Hotspur
Member

Trap: 11.04.2026 14:32Можливо трохи дурне питання, проте самостійно знайти відповідь не зміг. Як деякі купляють товари з аліка мало не вдвічі дешевше від його початкової ціни?
пару раз в рік. знижки монети купони акції.
Sachem
Member

Trap: 11.04.2026 14:32Як деякі купляють товари з аліка мало не вдвічі дешевше від його початкової ціни?
Не знаю як "знатоки" :)
З мого досвіду, є два типа продавців. перші це ті, що продають по одній і тій самій ціні. Але на момент розпродажів підвищують ії і типу знижують. Але по факту ціна одна і та сама. І є другий тип продавців, які таки дають знижки. Залежить від продавця. Наприклад FNIRSI можна купляти на 40% дешевше, ніж "звичайна" ціна. По-перше, сама FNIRSI на розпродаж суттєво знижує ціну. По друге, якщо купляти о першій ночі, як тільки розпродаж стартує, то ціна ще нижча. Не на дуже багато, але нижча ніж вже наступного дня. Це левова частка в знижці. Потім купони Алі, типу "-20$ за 159+$" і т.п. Теж помітно знижує ціну. Особливо якщо вся знижка іде на один товар, то ії дуже помітно. На монетах таки да буває профіт, але ті хто дають великі знижки не дають великого відсотку по монетах.
Я так тестер FNIRSI купив за 31 бакс, при "звичайній" ціні в 50 баксів.

Отправлено спустя 9 минут 43 секунды:
Да, забув ще статтю. Обов'язково заходити на сторінку продавця і брати його купони, якщо є. Я завжди забуваю про цей пункт.
acm_fan
HWBOT OC Team

Trap: 11.04.2026 14:32Як деякі купляють товари з аліка мало не вдвічі дешевше

Вопрос, и
Trap: 11.04.2026 14:32бо нормальні купони розбирають за хвилину

ответ.
Приличные скидки за монеты идут бывают на разный проходняк вида кабелей и прочих мелочей.
Телефоны / инверторы / что-то с большой начальной стоимостью никто не будет продавать со скидкой 50 %.
Жирные купоны, про которые Вы сами написали, тоже имеют свойтсво "сгореть" - продавец просто не отправит товар или отправит какой-то скам / некондицию. Деньги вернёте (или нет), а купон точно сгорает.
Золотая эра Али давно закончилась. Рынок завоёван.
Qwerty1987
Member

На др али неплохая распродажа была, если в групах телеги сидеть то иногда можна что-то урвать по хорошей цене. ;)
Nouriel
Member

Trap
ну просто дають знижки на певний час на певний товар і треба або постійно моніторити, чи на пабліки підписуватись. бувають знижки монетами, купони від алі, купони від продавця, + можна кристали фармити, які можна обміняти на гроші і це все може сумуватись і виходить велика знижка
Trap
Member

Всім дякую за відповіді, буду моніторити
Klon
CG graphikos fan

Trap: 11.04.2026 20:13Всім дякую за відповіді, буду моніторити
ще э така штука як махынації = просять продавця вказати ціну на товар нижчу, щоб пройшло таможню,
ще бачив пару років тому = домовляються з продавцем щоб у нього купують був лот дешевого товару а замість нього продавець кладе дороге (типу телефон і чохол, а все йде як чохол).
ну і классика = челночники , заказують в европу , а потім от туда люди привозят.
і ще якщо домовляються брати багато товару = є ще знижка.

іноді краще моніторити ОЛХ = процентів на 10 іноді дорожче, но не потрібно ждати та розбиратися з таможнею , а про це інфу нард не спішить розказувати = бо це іх бізнес (дякую хлопцям = тут пару страниц позаду хоть щось написали).

п.с. - сам зараз заказав планшет і обойшлось чутка вище 200евро (знижки купоном\монетами\... були на 25 евро) , у наших бариг воно продається за 240евро, але зараз подивився = на олх от звичайних людей є і по 210... Так що просто можно моніторіти олх , а я заказав щоб ще подивитись як воно платиться з таможнею (для інтересу писав продавцю з питанням вказати нижчу ціну = він сказав без проблем, но я не став - бо хочу подивиться як воно працює).
Sachem
Member

Klon: 11.04.2026 20:34ще э така штука як махынації = просять продавця вказати ціну на товар нижчу, щоб пройшло таможню
Я не дуже відслідковую що пишуть продавці про ціну посилки, бо ліміти перевищую ну дуже рідко. Але зазвичай пишуть менше, ніж вона коштує покупцю. Рідше пишуть те що заплатив. З останніх покупок купив товар за 143.97$ і доставка 42.22$. Зазвичай шукаю такий лот, щоб доставка була безкоштовною. Звичайно що то є умовно безкоштовна, бо сумарно ціна буде однаковою. Думав, що то спеціально роблять лоти з немалою вартістю доставки, як раз для тих, хто не хоче попасти на розтаможку. А тут вибору не було, купив з доставкою окремо. Так от на посилці китаєць вказав вартість 184.49$. І таке треба враховувати.
Chirante
Junior

Trap: 11.04.2026 14:32 на сторінці монет знижка на потрібні товари 10% максимум, а найчастіше 1-5%.
что-то маловато будет, попахивает теневым баном, проверьте определённый товар на других аккаунтах или тут выложите ссыль...
p0_x_1
Junior

Вітаю. Підкажіть як бути в такій ситуації:
Замовив з AliExpress телефон, саме звідти бо на момент купівлі в Україні їх зовсім не було, ціна питання 23к, вказано на сайті що доставка безкоштовна. Телефон приїхав на відділення укр пошти, на відділенні хочуть додатково мито, але рахунок для оплати мита не з митниці, а на укрпошту. Нібито це укрпошті я маю платити. До того ж на пакунку немає ніяких документів. Звернувся в підтримку Аліку з проханням повернути товар назад бо я його навіть з пошти не забирав, до того ж на пакунку наліпка "Огляд здійснено с розпакуванням", а телефон наче на подарунок тож хочеться аби був у плівочках. На цій підставі і вимагаю гроші назад, що товар пошкоджено. Продавець хоче щоб я зняв на відео розпакування, але платити мито щоб повернути телефон- мито мені звісно ніхто не поверне. Підтримка аліка вже другий раз вимагає "Доказів", хоча й на перший раз надсилав їм і фото коробки з пошти і ситуацію описував.

Наразі хочуть вдруге якісь докази, що можна їм довести/наплести аби вони або з митом щось вирішили, або як є посилку повернули та гроші?
acm_fan
HWBOT OC Team

Платится на УП при получении, реквизиты приклеены на коробку. Не УП, а на УП - при получении. Заплатили - получили свою коробку.
Если немного поискать по теме, то вопрос жевался сто раз. Но искать лень. После "проблемы" лень, и до проблемы тоже лень. Сплошная лень, но подскажите как выполнить хотелочку :lol:
Посылку досматривали - проверяли соответствие модели телефона. Плёночки никто не снимал. Его и не включал никто.
Назад вернуть деньги по причине чего?
p0_x_1: 15.04.2026 18:57товар пошкоджено
Повреждения? Вы шутите?
Именно из-за таких неадекватов половина Алика уже ничего не шлёт в Украину.
:facepalm:
Последний раз редактировалось acm_fan 15.04.2026 19:20, всего редактировалось 1 раз.
alumem
Member

p0_x_1: 15.04.2026 18:57Огляд здійснено с розпакуванням", а телефон наче на подарунок тож хочеться аби був у плівочках.
ну так сам телехвон никто и не распаковывал, распаковали транспортировочную коробку что бы узнать что конкретно приехало и все.
Hotspur
Member

p0_x_1: 15.04.2026 18:57На цій підставі і вимагаю гроші назад, що товар пошкоджено.
забирай телефон все там нормально.

Відправлено через 32 секунди:
p0_x_1: 15.04.2026 18:57 але рахунок для оплати мита не з митниці, а на укрпошту. Нібито це укрпошті я маю платити.
я податки так іноді плачу :rotate: через укрпошту :rotate:
Qwerty1987
Member

Похоже человек решил что "бесплатная доставка" = " за растаможку платить не надо" :gigi:
Sachem
Member

p0_x_1: 15.04.2026 18:57рахунок для оплати мита не з митниці, а на укрпошту.
У вас перелимит и за это вы должны уплатить "дань". Если Укрпочта вам выдаст телефон после уплаты налогов или даже, если "налогов", то какая вам разница кому и за что платить.
Я бы понял, если бы по закону нужно было платить 5000 грн, а тут Укрпочта просит заметно больше, тогда ещё можно искать причины почему так и есть ли другой путь. А так сюююррр.
Ответить