Сюжетне доповнення Terran Armada для Starfield отримує змішані відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Сюжетне доповнення Terran Armada для Starfield отримує змішані відгуки

Можно порадоваться за тех немногих, кому игра зашла, они получают регулярные обновления и улучшения. Меня хватило на пару часов, но я и не питал особых надежд
Vpupkin
Member

Внізапна, багтезда нісмагла.
Panasi
Member

Проходил все игры бесезды раньше. Даже фоллаут 76 поигрываю время от времени. А старфилд даже не захотел пробовать, отзывы и обзоры убедили. Удивительно, что они выпускают обновления для провальной игры.
hohlid19
Member

DLC Terran Armada принципово не змінюють гру
Беседка заявляла, что ДЛС будет прям перелопачивать игру? Или как всегда сами себе надежду накрутили?

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Panasi
Отзывы и обзоры чаще всего накид на вентилятор часто являются. Прошел на релизе, вроде понравилось. Из минусов ломается формула беседки "иду куда хочу, там найду приключение" изза планет
Sanьka
Member

Прочитав Террани, подумав щось до СтарКрафту вийшло, зрадів.
Придивився - то Старфілд :(
Earanak
Member

Я и сам не понял, это то самое Starfield 2.0 или это не то самое 2.0 а просто доп контент + DLC + фиксы :think:
AlexWest
Member

Скажіть, будь ласка, керування машинкою та стрільба тут на рівні Death Strandig 2? Чи може, краще, гірше?
AceDeLaeda
Member

Panasi: 08.04.2026 17:00 Проходил все игры бесезды раньше. Даже фоллаут 76 поигрываю время от времени. А старфилд даже не захотел пробовать, отзывы и обзоры убедили. Удивительно, что они выпускают обновления для провальной игры.
Я співчуваю, що Ви по відгукам і оглядам скіпнули гру, щей назвали її провальною. А я реально кайфанув від гри. Пройшов з задоволенням і був приємно здивований механікою в кінці гри. Спойлерів не дивився, відгуки не читав тому все вийшло як планували розробники. Як фанат бесідки просто довірився, що продукт буде якісний, він таким і виявився. Як і будь яка гра завжди можна знайти до чого причепитись. В мене самого безліч думок як можна було б наповнити цей світ. Але те що ми очікували більшого не робить гру поганою.
Voozy
Member

Zealoth: 08.04.2026 16:26 Предлагаю обсудить Сюжетне доповнення Terran Armada для Starfield отримує змішані відгуки

Можно порадоваться за тех немногих, кому игра зашла, они получают регулярные обновления и улучшения. Меня хватило на пару часов, но я и не питал особых надежд
Сама игра зашла, но ДЛЦ...
Shattered Space даже на четверть не прошёл. К тому же, спустя столько времени возвращаться ради ДЛЦ - это гембель ещё тот. Вспоминать механики, персонажей, историю...
Ради Киберпанка - оно того стоит, ради Старфилда - нет(
Nutbar
Member

Panasi: 08.04.2026 17:00 не захотел пробовать, отзывы и обзоры убедили. Удивительно, что они выпускают обновления для провальной игры.
Засуджую такий підхід. Зараз на хвилях хайпу гру або занадто хейтять, або прямо розхвалюють. І часто це ініціюється якимись "лідерами думок" з дуже специфічним смаком чи заангажованістю. Якщо прийнято щось хейтити, а ви висловили компліментарну думку, то захейтять вже вас, що в свою чергу нікому не потрібно. Врешті, гра тоне під навалою критики з усіх сторін. Варто самому пробувати.

Так, старфілд далекий від ідеалу. Є провали в самій концепції гри, які ніякими патчами та доповненнями не виправиш. Але це не погана гра, в ній багато контенту і кожен знайде щось цікаве для себе. Якщо вам сподобались фолаути, то це майже те саме, тільки з купою фасттревелу.

Але DLC... В це нове я ще не грав, але попереднє це кошмар. Основну гру пройшов повністю, а от доповнення не зміг. Просто опустились руки. Кожен квест це якась наркоманська графоманія, що доповнюється монотонним озвучуванням і жахливими анімаціями. Сподіваюсь в другому з цим краще. Хоча особливих надій не маю :)
Panasi
Member

Nutbar: 09.04.2026 02:33Засуджую такий підхід. Зараз на хвилях хайпу гру або занадто хейтять, або прямо розхвалюють. І часто це ініціюється якимись "лідерами думок" з дуже специфічним смаком чи заангажованістю. Якщо прийнято щось хейтити, а ви висловили компліментарну думку, то захейтять вже вас, що в свою чергу нікому не потрібно. Врешті, гра тоне під навалою критики з усіх сторін. Варто самому пробувати.
Справа не в чужих думках чи відгуках. Можна подивитись декілька відео з гри, щоб скласти приблизне уявлення про гру. Фоллаути мені подобаються саме своїм лором і вайбом, тому я готовий закривати очі на кривий геймплей та поганий технічний стан. Надія на старфілд була, але на виході той самий кривий геймплей і жахливий технічний стан, на старе двигло натягнули нові текстури і постефекти. І сама концепція лору мені не зайшла, просто немає бажання занурюватись в той світ, хоча sci-fi про космос в цілому подобається. Їм вже давно пора було змінити двигун, який накладає багато обмежень на гру і випускати новий фолаут, поки є хайп від серіалу, але беседка вже не та.
Nutbar
Member

Panasi: 09.04.2026 05:14 жахливий технічний стан
Не впевнений що ви вкладаєте в ці слова. Якихось критичних багів не було навіть в день релізу, гру непогано протестували. Так, є певні коцентуальні традиційні для бетезди технічні моменти як от завантаження в кожну комірчину - мова про них? А за графоманство і анімації вже не (тільки) рушій відповідає, тут теж питання до підходу.
Panasi: 09.04.2026 05:14Їм вже давно пора було змінити двигун, який накладає багато обмежень на гру і випускати новий фолаут, поки є хайп від серіалу, але беседка вже не та.
Тож не дуже зрозумілі ваші очіування. Он облівіон на уе5 перевели - але гра по суті та сама. І беседка по суті теж та сама, і саме в цьому проблема.
AlexWest
Member

Nutbar, яка проблема в Облівіоні? Гра шедевральна, хоч основний сюжет і не балує оригінальністю.
...
То хтось може сказати як у Старфілді зі стрільбою й керуванням машинкою? На рівні яких ігор воно тут, для порівнянння?
kairo
Member

AlexWest: 09.04.2026 13:58Nutbar, яка проблема в Облівіоні? Гра шедевральна, хоч основний сюжет і не балує оригінальністю.
Дибільна система автолевелінгу, максимально вбогий основний сюжет.
AlexWest
Member

kairo, і любов цілого покоління на рівному місці. Зазомбували.
waryag
Member

Nutbar: 09.04.2026 12:15Тож не дуже зрозумілі ваші очіування. Он облівіон на уе5 перевели - але гра по суті та сама. І беседка по суті теж та сама, і саме в цьому проблема.
Ремастер облівіон - це кадавр з двох движків. Графон перевели на уе5, все інше крутиться на старому.

Бесідка не та сама. Однією з проблем старфілду назвали, що пішли ветерани, які могли вільно спілкуватися з Говардом, аргументувати, переконувати і т.п., він став відриватися від команди, а може десь і від реалій.
Последний раз редактировалось waryag 09.04.2026 15:55, всего редактировалось 1 раз.
AlexWest
Member

waryag, а після Старфілду пішло ще більше ветеранів. Чекаємо ТЕС6 ).
До цього майже всі ТЕС брали GOTY і розривали індустрію. Є маленька підозра, що 6-а перерве цю добру традицію.
waryag
Member

AlexWest: 09.04.2026 15:51Чекаємо ТЕС6
Я не чекаю. Хай краще стане приємною несподіванкою, ніж черговими марними сподіваннями.
AlexWest
Member

waryag, всі чекають ТЕС6, навіть якщо не знають про це
Nutbar
Member

AlexWest: 09.04.2026 13:58 Nutbar, яка проблема в Облівіоні?
Так я не казав про проблеми, просто UE5 гру ніяк не змінив. Ну графіка краща та й все. Були чутки, що і старфілд будуть на UE5 переводити, але в цьому випадку це взагалі б нічого не змінило, бо графіка і так норм. У бетезди фундаментально (морально) застарілий підхід до створення рівнів та світів. І якась наркоманія з квестами.
AlexWest: 09.04.2026 13:58 То хтось може сказати як у Старфілді зі стрільбою й керуванням машинкою?
Насправді шикарно і з тим і з тим. Зброї дуже багато різної, вся відчувається по-своєму, дуже добре. Керування машинкою трохи схоже на рокет лігу, як би дивно це не звучало. Коли тільки вийшло оновлення з нею півтора роки тому - записав невеличке відео. Може вже щось змінилось, та все ж:
спойлер
Але проблема в тому, що на ній нема куди їздити. Краще б якогось космоконя дали.
Ответить