Новости
Последние статьи и обзоры
Сюжетне доповнення Terran Armada для Starfield отримує змішані відгуки
-
Zealoth
Member
Предлагаю обсудить Сюжетне доповнення Terran Armada для Starfield отримує змішані відгуки
Можно порадоваться за тех немногих, кому игра зашла, они получают регулярные обновления и улучшения. Меня хватило на пару часов, но я и не питал особых надежд
Можно порадоваться за тех немногих, кому игра зашла, они получают регулярные обновления и улучшения. Меня хватило на пару часов, но я и не питал особых надежд
-
Vpupkin
Member
Внізапна, багтезда нісмагла.
-
Panasi
Member
Проходил все игры бесезды раньше. Даже фоллаут 76 поигрываю время от времени. А старфилд даже не захотел пробовать, отзывы и обзоры убедили. Удивительно, что они выпускают обновления для провальной игры.
-
hohlid19
Member
Беседка заявляла, что ДЛС будет прям перелопачивать игру? Или как всегда сами себе надежду накрутили?DLC Terran Armada принципово не змінюють гру
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Panasi
Отзывы и обзоры чаще всего накид на вентилятор часто являются. Прошел на релизе, вроде понравилось. Из минусов ломается формула беседки "иду куда хочу, там найду приключение" изза планет
-
Sanьka
Member
Прочитав Террани, подумав щось до СтарКрафту вийшло, зрадів.
Придивився - то Старфілд
Придивився - то Старфілд
-
Earanak
Member
Я и сам не понял, это то самое Starfield 2.0 или это не то самое 2.0 а просто доп контент + DLC + фиксы 
-
AlexWest
Member
Скажіть, будь ласка, керування машинкою та стрільба тут на рівні Death Strandig 2? Чи може, краще, гірше?
-
AceDeLaeda
Member
Я співчуваю, що Ви по відгукам і оглядам скіпнули гру, щей назвали її провальною. А я реально кайфанув від гри. Пройшов з задоволенням і був приємно здивований механікою в кінці гри. Спойлерів не дивився, відгуки не читав тому все вийшло як планували розробники. Як фанат бесідки просто довірився, що продукт буде якісний, він таким і виявився. Як і будь яка гра завжди можна знайти до чого причепитись. В мене самого безліч думок як можна було б наповнити цей світ. Але те що ми очікували більшого не робить гру поганою.Panasi: ↑ 08.04.2026 17:00 Проходил все игры бесезды раньше. Даже фоллаут 76 поигрываю время от времени. А старфилд даже не захотел пробовать, отзывы и обзоры убедили. Удивительно, что они выпускают обновления для провальной игры.
-
Voozy
Member
Сама игра зашла, но ДЛЦ...Zealoth: ↑ 08.04.2026 16:26 Предлагаю обсудить Сюжетне доповнення Terran Armada для Starfield отримує змішані відгуки
Shattered Space даже на четверть не прошёл. К тому же, спустя столько времени возвращаться ради ДЛЦ - это гембель ещё тот. Вспоминать механики, персонажей, историю...
Ради Киберпанка - оно того стоит, ради Старфилда - нет(
-
Nutbar
Member
Засуджую такий підхід. Зараз на хвилях хайпу гру або занадто хейтять, або прямо розхвалюють. І часто це ініціюється якимись "лідерами думок" з дуже специфічним смаком чи заангажованістю. Якщо прийнято щось хейтити, а ви висловили компліментарну думку, то захейтять вже вас, що в свою чергу нікому не потрібно. Врешті, гра тоне під навалою критики з усіх сторін. Варто самому пробувати.Panasi: ↑ 08.04.2026 17:00 не захотел пробовать, отзывы и обзоры убедили. Удивительно, что они выпускают обновления для провальной игры.
Так, старфілд далекий від ідеалу. Є провали в самій концепції гри, які ніякими патчами та доповненнями не виправиш. Але це не погана гра, в ній багато контенту і кожен знайде щось цікаве для себе. Якщо вам сподобались фолаути, то це майже те саме, тільки з купою фасттревелу.
Але DLC... В це нове я ще не грав, але попереднє це кошмар. Основну гру пройшов повністю, а от доповнення не зміг. Просто опустились руки. Кожен квест це якась наркоманська графоманія, що доповнюється монотонним озвучуванням і жахливими анімаціями. Сподіваюсь в другому з цим краще. Хоча особливих надій не маю
-
Panasi
Member
Справа не в чужих думках чи відгуках. Можна подивитись декілька відео з гри, щоб скласти приблизне уявлення про гру. Фоллаути мені подобаються саме своїм лором і вайбом, тому я готовий закривати очі на кривий геймплей та поганий технічний стан. Надія на старфілд була, але на виході той самий кривий геймплей і жахливий технічний стан, на старе двигло натягнули нові текстури і постефекти. І сама концепція лору мені не зайшла, просто немає бажання занурюватись в той світ, хоча sci-fi про космос в цілому подобається. Їм вже давно пора було змінити двигун, який накладає багато обмежень на гру і випускати новий фолаут, поки є хайп від серіалу, але беседка вже не та.Nutbar: ↑ 09.04.2026 02:33Засуджую такий підхід. Зараз на хвилях хайпу гру або занадто хейтять, або прямо розхвалюють. І часто це ініціюється якимись "лідерами думок" з дуже специфічним смаком чи заангажованістю. Якщо прийнято щось хейтити, а ви висловили компліментарну думку, то захейтять вже вас, що в свою чергу нікому не потрібно. Врешті, гра тоне під навалою критики з усіх сторін. Варто самому пробувати.
-
Nutbar
Member
Не впевнений що ви вкладаєте в ці слова. Якихось критичних багів не було навіть в день релізу, гру непогано протестували. Так, є певні коцентуальні традиційні для бетезди технічні моменти як от завантаження в кожну комірчину - мова про них? А за графоманство і анімації вже не (тільки) рушій відповідає, тут теж питання до підходу.Panasi: ↑ 09.04.2026 05:14 жахливий технічний стан
Тож не дуже зрозумілі ваші очіування. Он облівіон на уе5 перевели - але гра по суті та сама. І беседка по суті теж та сама, і саме в цьому проблема.Panasi: ↑ 09.04.2026 05:14Їм вже давно пора було змінити двигун, який накладає багато обмежень на гру і випускати новий фолаут, поки є хайп від серіалу, але беседка вже не та.
-
AlexWest
Member
Nutbar, яка проблема в Облівіоні? Гра шедевральна, хоч основний сюжет і не балує оригінальністю.
...
То хтось може сказати як у Старфілді зі стрільбою й керуванням машинкою? На рівні яких ігор воно тут, для порівнянння?
...
То хтось може сказати як у Старфілді зі стрільбою й керуванням машинкою? На рівні яких ігор воно тут, для порівнянння?
-
kairo
Member
Дибільна система автолевелінгу, максимально вбогий основний сюжет.AlexWest: ↑ 09.04.2026 13:58Nutbar, яка проблема в Облівіоні? Гра шедевральна, хоч основний сюжет і не балує оригінальністю.
-
AlexWest
Member
kairo, і любов цілого покоління на рівному місці. Зазомбували.
-
waryag
Member
Ремастер облівіон - це кадавр з двох движків. Графон перевели на уе5, все інше крутиться на старому.Nutbar: ↑ 09.04.2026 12:15Тож не дуже зрозумілі ваші очіування. Он облівіон на уе5 перевели - але гра по суті та сама. І беседка по суті теж та сама, і саме в цьому проблема.
Бесідка не та сама. Однією з проблем старфілду назвали, що пішли ветерани, які могли вільно спілкуватися з Говардом, аргументувати, переконувати і т.п., він став відриватися від команди, а може десь і від реалій.
Последний раз редактировалось waryag 09.04.2026 15:55, всего редактировалось 1 раз.
-
AlexWest
Member
waryag, а після Старфілду пішло ще більше ветеранів. Чекаємо ТЕС6 ).
До цього майже всі ТЕС брали GOTY і розривали індустрію. Є маленька підозра, що 6-а перерве цю добру традицію.
До цього майже всі ТЕС брали GOTY і розривали індустрію. Є маленька підозра, що 6-а перерве цю добру традицію.
-
waryag
Member
Я не чекаю. Хай краще стане приємною несподіванкою, ніж черговими марними сподіваннями.AlexWest: ↑ 09.04.2026 15:51Чекаємо ТЕС6
-
AlexWest
Member
waryag, всі чекають ТЕС6, навіть якщо не знають про це
-
Nutbar
Member
Так я не казав про проблеми, просто UE5 гру ніяк не змінив. Ну графіка краща та й все. Були чутки, що і старфілд будуть на UE5 переводити, але в цьому випадку це взагалі б нічого не змінило, бо графіка і так норм. У бетезди фундаментально (морально) застарілий підхід до створення рівнів та світів. І якась наркоманія з квестами.AlexWest: ↑ 09.04.2026 13:58 Nutbar, яка проблема в Облівіоні?
Насправді шикарно і з тим і з тим. Зброї дуже багато різної, вся відчувається по-своєму, дуже добре. Керування машинкою трохи схоже на рокет лігу, як би дивно це не звучало. Коли тільки вийшло оновлення з нею півтора роки тому - записав невеличке відео. Може вже щось змінилось, та все ж:AlexWest: ↑ 09.04.2026 13:58 То хтось може сказати як у Старфілді зі стрільбою й керуванням машинкою?
- спойлер