Розробники показали вступ гри Forza Horizon 6 із видовищними перегонами

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Нагадаю що майкрослоп не відреагували на використання трампом та ICE їхньої інтелектуальної власності. Бойкотуємо.
Це до речі стало для мене останньою краплею через яку я відмінив гейм пасс і встановив лінукс
YoDA_91
Member

MetalistForever: 09.04.2026 12:35 1. Проблема. Все бы было хорошо , если бы не Windows , который будет требовать последнего обновления на Windows 11 (25H2 и 26H1 ).. для этой игры
2. Проблема . Без руля в неё невозможно играть ,кроме как на низких и средних настройках сложности . А руль покупать я не хочу ( так как это аркада мляха- муха )
1. вообще не проблема
2. на геймпаде отлично играется, можно дрифтить с переключением передач
werneo
Member

MetalistForever: 09.04.2026 12:35 1. Проблема. Все бы было хорошо , если бы не Windows , который будет требовать последнего обновления на Windows 11 (25H2 и 26H1 ).. для этой игры
2. Проблема . Без руля в неё невозможно играть ,кроме как на низких и средних настройках сложности . А руль покупать я не хочу ( так как это аркада мляха- муха )
Який абсурд. Я на Xbox геймпаді без жодного асиста знаходився в топ-1000 багатьох трас. Якщо руки виросли з сідниць, це не означає, що проблема в грі.
Поправка, за автоматичною коробкою, без жодного асиста.
powerpizza
Member

годнота,хоть времена года нормальные,мексика самая отстойная часть,4ка топ,ждем 6 и+ шо по гемпасу есть
Panasi
Member

Хотілось би, щоб внесли трохи змін в економіку гри. Занадто легко отримувати нові машини в колекцію, вони буквально з неба падають після кожної гонки. Також хотілось би, щоб зробили жорсткі обмеження на клас та рівень авто. Щоб був режим кар'єри з різними чемпіонатами на клас авто з поступовим підвищенням складності. Бо в попередніх частинах не відчувався прогрес і ендгейм як такий. Не відчувається задоволення від отримання чергового гіперкару, бо він буквально випадав на шару з лутбоксу кожні 30 хв гри. А в інших аспектах гра прекрасна, найкраща аркадна фізика, на геймпаді і на рулі прекрасно грається, класний список авто, графіка і оптимізація на вищому рівні. В новій частині Японія має бути цікавою для дослідження.
Kullerok
Member

Чё там все ссут кипятком не понятно. Посредственная игра. В гонки давно не играю, видимо вообще нечего годного в этом жанре не выходит если такой восторг.
Filabatya
Member

Truman444
Junior

Так як в грі буде cross save планую спочатку пограти по Game Pass, а потім може куплю в Steam по знижці :)
byaka
Member

70$ за базове видання :eek:
До побачення! :-/
XXXshadyXXX
Member

Kullerok
Серия игр Gran Turismo - это если из годноты - скажем так по контенту аналогов нет, там есть всё, но есть нюанс - нужна PS5 ;)
Forza Horizon 5 мне не зашла, хотя я фанат серии... Не было мотивации проходить игру когда тебе насыпали машины мощные сходу. Лучшие части Forza Horizon это 1я и 2я часть. 3 часть как то не знаю что то мне в ней не понравилось. 4я была крутая: Шотландия, смена сезонов, много интересных ивентов даже Top Gear был, но уже тогда добавили карусель призов хоть и не так явно как в 5й части...
Melki
Member

подскажите, куда смотреть, чтоб отличия от 4..?
спойлер
четвертой владею, пятая пиратка, шестую хочу купить
Tetronga
Member

XXXshadyXXX: 09.04.2026 19:14 Kullerok
Серия игр Gran Turismo - это если из годноты - скажем так по контенту аналогов нет, там есть всё, но есть нюанс - нужна PS5 ;)
Forza Horizon 5 мне не зашла, хотя я фанат серии... Не было мотивации проходить игру когда тебе насыпали машины мощные сходу. Лучшие части Forza Horizon это 1я и 2я часть. 3 часть как то не знаю что то мне в ней не понравилось. 4я была крутая: Шотландия, смена сезонов, много интересных ивентов даже Top Gear был, но уже тогда добавили карусель призов хоть и не так явно как в 5й части...
При великому бажанні і маленькому бюджеті можна і на пс4 поки грати в гт7 :super:
А так правда, моя думка така ж. ФХ стала надто казуальна, машинки сиплять буквально ні за що і в результаті тупо нудно грати
Рак
Member

kabostebeztak
рекомендую байкотировать интернет
XXXshadyXXX
Member

Tetronga: 09.04.2026 19:34При великому бажанні і маленькому бюджеті можна і на пс4 поки грати в гт7
Кстати да :super:
MSiAventador
Member

Треба більше сакури і гайдзінов :D
P.S. Нерівності асфальту взагалі не покращились але дякую за візуальне розмаїття асфальту.

Відправлено через 7 хвилин 23 секунди:
Васильович: 09.04.2026 12:20 Здивував правосторонній рух)
denizen: 09.04.2026 11:58картинка чудова
Так, але без ляпів не обійшлося - наприклад, на 43 секунді відео перед нами дві тяжкі машини на великій швидкості влітають в хмару диму. Але ми не бачимо жодної взаємодії, хмара залишається без змін :shuffle:
Газодинаміка - це "останній Еверест" курточки Хуанга. Чекай GeForce XXX за 5-10 років.

Відправлено через 7 хвилин 20 секунд:
Panasi: 09.04.2026 15:49 Хотілось би, щоб внесли трохи змін в економіку гри. Занадто легко отримувати нові машини в колекцію, вони буквально з неба падають після кожної гонки. Також хотілось би, щоб зробили жорсткі обмеження на клас та рівень авто. Щоб був режим кар'єри з різними чемпіонатами на клас авто з поступовим підвищенням складності. Бо в попередніх частинах не відчувався прогрес і ендгейм як такий. Не відчувається задоволення від отримання чергового гіперкару, бо він буквально випадав на шару з лутбоксу кожні 30 хв гри. А в інших аспектах гра прекрасна, найкраща аркадна фізика, на геймпаді і на рулі прекрасно грається, класний список авто, графіка і оптимізація на вищому рівні. В новій частині Японія має бути цікавою для дослідження.
найкраща аркадна фізика - це Test Drive Unlimited Solar Crown. (бо це фізика помогалок з WRC10)
Якщо 10 машин в Forza Horizon 6 матимуть прискіпливо схожі параметри поведінки на дорозі - це буде диво.
RoMiLiUs
Member

Графіка прямо з 2013-2015 аля NFS style. Фу гидота. Та ж Gran Turismo Sport набагато в графічному плані автентичніше виглядала. Хоча чого очікувати від...
Reinmar
Member

Kullerok
не играл, но осуждаю. Классика :D
unique-neon
Member

byaka: 09.04.2026 18:06 70$ за базове видання :eek:
До побачення! :-/
та наче в нас за 50$
kairo
Member

byaka: 09.04.2026 18:0670$ за базове видання