Кажуть, корекція пов'язана із закінченням свят в Китаї і відповідно зниженням відвідуваності інтернет кафе/клубів.
А це взагалі сенсація:
Linux: 5.33% (+3.10%).
Кажуть, корекція пов'язана із закінченням свят в Китаї і відповідно зниженням відвідуваності інтернет кафе/клубів.
именно так статистика и работает)Vityok777: ↑ 02.04.2026 15:40 А хіба ця статистика не є вибирковою? Здається, це статистика не по всіх користувачах стім. Вони ж раз на місяць запитують: чи не бажаю я пройти survey? І в мене за весь час користування усього 2 рази так запитували.
Поступово переходять з Windows на Linux.
какие именно видеокарты занимающие 2,4% под названием AMD Radeon(TM) Graphics Стим не уточняет, но AMD Radeon 780M Graphics в стате отдельно есть 0,3%, столько же к примеру у Intel UHD Graphics 630dimadamage2: ↑ 02.04.2026 18:13 А мені подобається що amd Radeon graphics вривається в топ , їх 780m дійсно топова для кс та інших ігор , альтернатив нуль.
Точно не збирає. Вони ж про це пишуть кожного разу, в другому реченні "Щомісяця Steam проводить опитування з метою збору даних про комп’ютери та програмне забезпечення наших користувачів. Участь в опитування — за бажанням та анонімна"Olgard_Samitnyk: ↑ 04.04.2026 08:37 Не думаю що Стім збирає конфіг автоматом.
Як і абсолютну більшість опитувань: соціальних, маркетингових та інших. Майже всі, крім переписів.Olgard_Samitnyk: ↑ 04.04.2026 08:37 Та фігня це все, опитування проходять вибірково.
В ігри грають
Скоріш за все приставкиtalex: ↑ 02.04.2026 22:32какие именно
Після реінсталу вінди просить пройти опитування.Olgard_Samitnyk: ↑ 04.04.2026 08:37 Та фігня це все, опитування проходять вибірково. В останнє в мене запитували конфігурацію ПК з півроку назад, а можливо й давніше. Тоді в мене була вбудована графіка, тепер GTX 1660, планую ще обновитися. Не думаю що Стім збирає конфіг автоматом.
Це скоріше збіг обставин. За останні кілька років перевстановлював на ПК і ноуті дві вінди і два лінукса, зразу після цього не було опитування. Але проходжу його час від часу, коли просятьAlligator: ↑ 07.04.2026 08:20Після реінсталу вінди просить пройти опитування.Olgard_Samitnyk: ↑ 04.04.2026 08:37 Та фігня це все, опитування проходять вибірково. В останнє в мене запитували конфігурацію ПК з півроку назад, а можливо й давніше. Тоді в мене була вбудована графіка, тепер GTX 1660, планую ще обновитися. Не думаю що Стім збирає конфіг автоматом.
А десь були заяви, що це прив'язування заміняє опитування? Просто мені здається, це два окремих питання, які можуть бути ніяк не пов'язаніSamilo: ↑ 09.04.2026 14:26 Olgard_Samitnyk
Вже більше місяця Стім дає можливість привязати характеристики ПуКа до аккаунта. Тепер коли заходиш в огляди, бачич конфігурацію юзерів. І лютнева статистика вже враховує ці дані.
"Вибіркове" опитування відходить в минуле