Вот думал чего же мне не хватало в Starfield, дык блин, точно !
Мне не хватало перелетов на автопилоте получасовых меж планетами !
Какие же они молодцы, вот это вкуснотища
Відьмака апдейтили близько 10 років. Но ман скай дуже багато років апдейтятьBukakanga: ↑ 02.04.2026 13:52 ну, если они будут дорабатывать игру десять лет кряду, то может быть даже в нее будет интересно играть
Але в ці ігри все ще нецікаво грати. Правильно зрозумів?Hotspur: ↑ 02.04.2026 14:46Відьмака апдейтили близько 10 років. Но ман скай дуже багато років апдейтятьBukakanga: ↑ 02.04.2026 13:52 ну, если они будут дорабатывать игру десять лет кряду, то может быть даже в нее будет интересно играть
но ман скай вже цікаво, відьмака після перших місяців патчів вже нормально бо були баги квестівAlexWest: ↑ 02.04.2026 15:34Але в ці ігри все ще нецікаво грати. Правильно зрозумів?
Ви іронізуєте, але серед шквалу критики від гравців доволі голосно звучало саме: "нема космосу, замість нього все в фасттревелі". Тож дали буквально те, що просили, правда не здивуюсь, якщо після цього почнуть кричати "а чого цей ваш космос такий порожній?"XDEaranak: ↑ 02.04.2026 13:00Вот думал чего же мне не хватало в Starfield, дык блин, точно !
Мне не хватало перелетов на автопилоте получасовых меж планетами !