Техно-демо The Witcher 4 з технологією RTX Mega Geometry демонстрували на GeForce RTX 5090 у 4K при 80 fps

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

hohlid19: 03.04.2026 13:29Ароматизаторы лучше оригинальных продуктов
шо одно - это нарисованые кадры, шо другое - это тоже нарисованые кадры, твое сравнение это вообще кринж
Геральт
Member

vdemeshko: 03.04.2026 13:52 потому что ты бонусом получаешь DLAA по сути но с апскйлом да..
А DLAA без апскейлу релігія забороняє використовувати? :popcorn:
firestarter256
Member

О блин набежали свидетели мыла! 5090 под водой и с питанием под 700ватт, не может в натив все нынешние новинки. Так что смиритись апскел с нами на долго! А криворукость всего идет от Унриала, там реально такая сборная солянка Ассетов, что у меня волосы дыбом встают. Славо богу я с ним не работаю!
kabostebeztak
Member

Afit: 03.04.2026 12:13
kabostebeztak: 03.04.2026 11:21

апскейлінг фігня натив наше все
А хто кому забороняє ставити натив?
Ніхто, просто не треба називати це 4к
і не треба робити бенчмарки з апскейлінгом, якщо ти тестиш відеокарти в 4к - ганяй натив

Відправлено через 41 секунду:
firestarter256: 03.04.2026 14:59 О блин набежали свидетели мыла! 5090 под водой и с питанием под 700ватт, не может в натив все нынешние новинки. Так что смиритись апскел с нами на долго! А криворукость всего идет от Унриала, там реально такая сборная солянка Ассетов, что у меня волосы дыбом встают. Славо богу я с ним не работаю!
як любитель the finals - крінжанув
vdemeshko
Member

Геральт
но в статье указано про DLSS что дает прицепом "бесплатный" DLAA - это не ко мне вопрос а тем кто статью писал :gigi:
kabostebeztak
Member

Filabatya: 03.04.2026 11:43 kabostebeztak
Поки монік фулл хд ще пожируй :gigi:
Що може бути краще ніж такий рідненьки таа :up:
До речі, я в 2560х1080 (1080п ультравайд) граю здебільшого
І в RDR 2 з фср на якість на 4к телевізорі (тобто десь в 1440п) трохи ганяв

хто почне пред'являти за мою нелюбов до апскейлінгу - у мене рх6600, що ще я маю робити? взагалі саме на старих/слабких картах апскейлінг і мав здебільшого залишитись
Filabatya
Member

kabostebeztak
12гіг в зелених впритул в 4к :shuffle: брати 9070хт :idea:
4к з рт на топах 30-40 фпс в нативі(длаа фср4)
Sanya94
Member

Дуже хороший результат на даному етапі, враховуючи що це ще й з трасуванням. Є надія на поляків які своїм прикладом покажуть як треба працювати з рушієм в проєкті такого масштабу.
Kullerok
Member

Vladys77: 03.04.2026 13:01
alumem: 03.04.2026 09:35 erazel
Расстягивания это вы про апскейлер?
Ну так гейминг в 4к существует только с апскейлером, если только у вас нет цели получить консоль експириенс
Скоро лише на консолі можна буде відчути гейм експіріенс, якщо ви не готові продати нирку заради ігрового ПК :D
Ну зачем же почку. Я просто готов пойти на нормальную работу с нормальной зп, есть как и работа руками так и головой. Ну да если ты живеш в селе где последний колхоз уничтожили ещё при Кучме. Тогда да поиграть не выйдет
mycolaevich
Member

Reinmar: 03.04.2026 10:07 до CDPR колись були питання щодо сюжетів?
Колись баба дівкою була.
При розробці кіберпанку вже були серйозні непорозуміння між розробниками і менеджментом. З того часу контора стала тільки більш "корпоративною".
Тому я особисто вже не розглядаю лейбл CDPR як безумовний знак якості. Коли вийде - тоді будемо дивитись що в них вийшло.
waryag
Member

Kullerok: 03.04.2026 16:17Ну да если ты живеш в селе где последний колхоз уничтожили ещё при Кучме. Тогда да поиграть не выйдет
Там тоже можно неплохо зарабатывать, но надо вкалывать и не бухать.
vdemeshko
Member

Kullerok: 03.04.2026 16:17 Я просто готов пойти на нормальную работу с нормальной зп, есть как и работа руками так и головой
перспективное направление в эру ИИ - электрики (толковые с руками и головой).. датацетры тоже надо запитывать чем то :)
kabostebeztak
Member

Filabatya: 03.04.2026 15:29 kabostebeztak
12гіг в зелених впритул в 4к :shuffle: брати 9070хт :idea:
4к з рт на топах 30-40 фпс в нативі(длаа фср4)
треба більше пам'яті я так розумію

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Filabatya: 03.04.2026 13:10 В Форзі 5 ще класний таа :up:
Forza Motorsport 5?
RoMiLiUs
Member

kabostebeztak: 03.04.2026 17:19Ти під спайсами?
Попроще на поворотах, я тобі не Юра, дитино. Я за тебе більше ніж в 2 рази старший, тому тикати будеш своїй мамашці. Спочатку розберись детально і предметно як працює DLSS, а потім займайся своїм щітпостінгом.
В 4к DLSS4/4.5 в пресеті Q/B дає значно краще картинку аніж миловарний Натив+ТАА.
Так шо гуляй, полистай тіктоки чи ти там любиш займатись.
Хоча, чого можна очікувати від людини з відеомапою від АМД, ще й RX6600. Все як під копірку.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 03.04.2026 17:33, всего редактировалось 5 раз.
erkins007
Member

Геральт: 03.04.2026 14:52А DLAA без апскейлу релігія забороняє використовувати?
Забавно что за DLAA больше всего владельцы красных карт переживают)
ДЛАА штука хорошая, но уже из того разряда когда все и так на максимуме, а запас производительности все равно есть. В ином случае DLSS на качество при 4к разрешении даст практически такой же результат.
erkins007
Member

Он то как раз в реальнрсти живёт

https://www.overclockers.ua/ru/news/dls ... ative-taa/
kabostebeztak
Member

erkins007: 03.04.2026 17:59
Он то как раз в реальнрсти живёт

https://www.overclockers.ua/ru/news/dls ... ative-taa/
таа не рахується
Якщо б порівнювали натив фхаа то переміг би він
RoMiLiUs
Member

kabostebeztak: 03.04.2026 18:00

фхаа то переміг би він
Кому це лайно мамонта треба? І не переміг би.
Купи нормальну відеомапу і потім щось розказуй.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 03.04.2026 18:12, всего редактировалось 1 раз.
alumem
Member

kabostebeztak
Круто, а он во всех современных играх есть?
Kullerok
Member

waryag: 03.04.2026 17:05
Kullerok: 03.04.2026 16:17Ну да если ты живеш в селе где последний колхоз уничтожили ещё при Кучме. Тогда да поиграть не выйдет
Там тоже можно неплохо зарабатывать, но надо вкалывать и не бухать.
Не знаю я в таких местах не жил. Есть знакомый рассказывал до недавно нормально зарабатывал в колгоспе пока проблемы с тцк не начались.
Ответить