Чутки: нова портативна PlayStation за швидкодією перевершує Xbox Series S

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

А игры там будут? Пока что лучше стимдика портативки не придумали)
XXXshadyXXX
Member

proos
Ну 100% будет вся библиотека игр что была на ps4/ps4 pro + игры по эмуляции с ps1 и ps2. А на счёт тайтлов с ps5... 540p с апскейлом до 1080р на маленьком экране думаю будет норм :gigi: . Я бы купил, а то много годных игр есть в плюсе из инди, но в такие игры на 55 дюймах играть как то странно... Так что вай нот... Но цену чую залупят в 999$ :(
proos
Member

XXXshadyXXX
Ну если будут игры с пс1/2/3, то куда не шло, а если только с пс4/5, то для этого есть стимдик) что касается портативки)
И даже можно на эмуле на стимдике играть в игры с пс1 и пс2)
Так что ну такое)
Очередной имеджевый продукт для сонибоев)
XXXshadyXXX
Member

proos
Эмуль на пк - это очень очень очень нишевая вещь, я думаю процентов 90% пользователей пк не используют эмули(имею ввиду эмули PS2 PS3 и Nintendo Switch) ибо все таки кривовато,сложновато, много настроек. Нет такого, скачал игру и нажал играть (как в том же стиме) и у тебя все идеально работает - это не про пк гейминг для обычного обывателя. Это тоже самое "а зачем покупать Nintendo Switch если есть эмуль на пк"... Тут надо смотреть на основного потребителя))). Увы с PS3 эмуляции либо обратки не будет, будет просто библиотека которая уже есть на PS5: а это PS4 и PS5 игры(540р :gigi: ) + то что сони эмулировала с ps1 и ps2. А вот примет ли это рынок - вопрос... Ибо может быть ситуация как с PS VR2, очень нишевый продукт(я лично не смог вывести из за моей плохой вестибулярки)
den888
Member

як на мене, з такими ттх буде розмір консолі метр на півтора з пасивним охолодженням і 50х30 см з вентилятором =) Тому скоріше за все щось поскромніше, про 24 ГБ памяті, взагалі кумендно, для портативки 24 ?) а чого так мало, давай вже зразу 32. Добре якщо там 12 буде. Ох ці "інсайди"
PSP і Vita це був дійсно портативний геймінг, а не лопата, з якою максимум на дивані і з розеткою можна у щось грати.
Zealoth
Member

Производительность лучше чем у стационарной (хоть и младшей) Майкрософта, апскейлер лучше чем у нвидии, сказочники забыли еще сказать что игры лучше экзов Сони.
alexeygalas
Member

XXXshadyXXX
З емуляцією PS2 та XBOX Original на ПК проблем ніяких. 90% тайтлів працює без проблем. А от з 7 поколінням вже важче. А для 5 покоління (PSX/N64) і нижче, краще за MisTER FPGA з супер акуратною апаратною емуляцією сьогодні нічого то і не існує.
Для екзів 7 покоління краще знайти живу PS3 фетку ревізії CECHA або CECHB (так вони дорогуваті зараз), які мають чіпи EE від PS2 на платі, що дозволяє грати нативно в тайтли PS3/2 з абсолютною сумісністю. А PSX на будь-якому чайнику добре емулюється.
спойлер

Ну і бажано грати або на CRT через YPbPr 480p60 або на тв з нативним 1280х720 розрішенням, щоб не вмикати апскейлер. Тоді лаг буде мінімальний
N0il
Member

Я б повірив , тільки у АМД немає таких чипів та и не скоро будуть 😂. Особливо смішно про DLSS 4.5. Такі вкидання вже йдуть з часів Vita, це мабуть стимулює продажі консолей від соні , то вони самі їх періодично поширюють.
XXXshadyXXX
Member

N0il
AMD Ryzen Z2 Extreme как бы там как раз в пике чутка больше 5 терафлопс мощность. Ну и прикрутят свой PSSR.
vsx
Member

proos: 02.04.2026 13:18 А игры там будут? Пока что лучше стимдика портативки не придумали)
а почему нет? это же не psp/vita а обычная play station
proos
Member

vsx
Назови хоть одну игру ради которой сейчас нужно покупать плойку
citizen17
Member

N0il: 02.04.2026 17:43 Особливо смішно про DLSS 4.5
як добре працює маркетинг
vsx
Member

proos
тебе не нужно
yurius_r
Member

alexeygalas: 02.04.2026 16:02Для екзів 7 покоління краще знайти живу PS3 фетку ревізії
Та ну, якщо тайтл працює (а на сьогодні це 73.44%) на RPCS3, то емуляція рулить - із підвищеною роздільною здатністю та 60fps ніби у рімейк граєш.
alexeygalas
Member

yurius_r: 02.04.2026 20:44підвищеною роздільною здатністю та 60fps ніби у рімейк граєш.
Не все так райдужно. 73% це запускається і якось грає.
Але:
1. Є дропи;
2. Десь відсутні шейдери (чорні полігони);
3. Choppy sound
yurius_r
Member

alexeygalas
Playable (73.44%): Games that can be completed with playable performance and no game breaking glitches
Те що ви кажете, це
Ingame (24.80%): Games that either can't be finished, have serious glitches or have insufficient performance
proos
Member

vsx
Потому что таких игр сейчас нет и не будет в обозримом будущем ;)
alexeygalas
Member

yurius_r: 02.04.2026 20:54Те що ви кажете, це
Ні, я написав те, що мав на увазі. Оберіть будь-яку гру із тих 73%, знайдіть на ютубі геймплей і подивіться
спойлер
aaleksandrenko
Member

N0il: 02.04.2026 17:43 Я б повірив , тільки у АМД немає таких чипів та и не скоро будуть 😂. Особливо смішно про DLSS 4.5. Такі вкидання вже йдуть з часів Vita, це мабуть стимулює продажі консолей від соні , то вони самі їх періодично поширюють.
ну то консоль вийде може восени чи на початку 27го. Тоді вже буде DLSS 5 ;)
Ответить