Скоро кругом буде ШІ, більше нічого не буде
Новости
Последние статьи и обзоры
Stormgate залишиться без багатокористувацьких режимів, оскільки партнери перепрофілюють сервери для потреб ШІ
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Stormgate залишиться без багатокористувацьких режимів, оскільки партнери перепрофілюють сервери для потреб ШІ
-
Zealoth
Member
Я думаю для контекста надо уточнить что у игры онлайн 18 человек в среднем и до 30 в пике.
-
dead_rat
Member
Могли для сервака лишити чийсь старий комп на сандаліZealoth: ↑ 02.04.2026 09:32 Я думаю для контекста надо уточнить что у игры онлайн 18 человек в среднем и до 30 в пике.
-
Kullerok
Member
Там чё вообще новостей нет в мире. 
-
beeeeeeee
Member
А что здесь смешного?yariksom: ↑ 02.04.2026 09:20Скоро кругом буде ШІ, більше нічого не буде
-
FarCry
Member
Теорія мертвого інтернету - вже не теорія. Он кацапоботи вже самі з собою в комментах на ютубі воюють.
-
Kassatka
Member
Ну цілком зійде. Все одно й кіберспорт і будь-яка онлайн активність у цій грі провалилися, тупо нема онлайну, отже якщо хтось хоче зіграти, то або домовлятися наперед з друзями, або дуже довго чекати. Я боявся, що гра з онлайн прив'язкою тупо здохне з часом і не можна буде пограти ні в кампанію, ні в скірміш з ботами (що власне мені й треба, бо я з людьми ігри не граю). А так кампанія і скірміш будуть врятовані, може й на торенти ця гра зможе потрапити, щоб безсмертно жити власним життям.
У мене куплений повний платний пакет раннього доступу десь за 1700 грн. та DLC на саундтрек. Хотів ще придбати нинішній Ultimate за 1200 грн. та всі скіни, окрім котів та собак, але поки фінанси не дозволяють.
Агов!? Може хоч переорієнтація на офлайн режим підштовхне вас зробити хоч трішки кращих ботів, а то он бот за третю расу янголів-целестіалів банально не вміє навіть експанди ставити, через що майже недієздатний, окрім як на старті гри.
У мене куплений повний платний пакет раннього доступу десь за 1700 грн. та DLC на саундтрек. Хотів ще придбати нинішній Ultimate за 1200 грн. та всі скіни, окрім котів та собак, але поки фінанси не дозволяють.
Агов!? Може хоч переорієнтація на офлайн режим підштовхне вас зробити хоч трішки кращих ботів, а то он бот за третю расу янголів-целестіалів банально не вміє навіть експанди ставити, через що майже недієздатний, окрім як на старті гри.
-
Qgeen
Member
Знову майнери винні в тому, що чесні геймери не можуть в щось пограти