Ціни на пам’ять у Китаї, США та деяких інших регіонах почали знижуватися

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

white_noise: 01.04.2026 10:34 написав комент виключно щоб побачити кого мені поставить на аву

ЗІ: ну.... не гірший варіант )))
Також
Devijack
Member

Нє ну я навіть повірив.
rjavyi_pastor
Member

хотілося б вірити, але ні
Dilfin
Member

Перше, не перше квітня, але корекція ринку відбувається, можливо скоро буде повільне зниження ціни.
XXXshadyXXX
Member

maxn
Во, тем более, но я по Норвегии мониторю цены ;)
NST1983
Member

my4a4oc: 01.04.2026 10:22 думаю що з авами, а воно ж перше квітня)) :gigi:
Палєвно да? :lol:
Intel74320ASuperFin+
Member

Как-то фиолетово на раму. 8 ТБ сисиди стоят как самолет. В том году только SN850X за MSRP отдавали.
kabostebeztak
Member

Intel74320ASuperFin+: 01.04.2026 18:39 Как-то фиолетово на раму. 8 ТБ сисиди стоят как самолет. В том году только SN850X за MSRP отдавали.
О, глядач гейм вану
Devijack
Member

Dilfin: 01.04.2026 17:22Перше, не перше квітня, але корекція ринку відбувається, можливо скоро буде повільне зниження ціни.
От якщо в новинах кожен день писати що ціна стрімко падає, може продавці повірять і повернуть хочаб звичайну націнку, не 400% :D
Dilfin
Member

Devijack: 02.04.2026 02:44
Dilfin: 01.04.2026 17:22Перше, не перше квітня, але корекція ринку відбувається, можливо скоро буде повільне зниження ціни.
От якщо в новинах кожен день писати що ціна стрімко падає, може продавці повірять і повернуть хочаб звичайну націнку, не 400% :D
Це так не працює, це має пройти час, щоб "лохи" зрозуміли, що їх розводять і перестали купляти обладнання по оверпрайсу, маркетолухи не даремно їдять свій хліб, внушають лохам, що вони супер мега круті, бо купляють обладнання по оверпрайсу, бо можуть собі дозволити, а ще кредити є.)
Ответить