Продажі рольової гри Crimson Desert перевищили чотири мільйони копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Продажі рольової гри Crimson Desert перевищили чотири мільйони копій
Хто вже нп ютубі пройшов, варто воно цих грошей?
Bloodfallen
Member

yariksom: 01.04.2026 12:24 Предлагаю обсудить Продажі рольової гри Crimson Desert перевищили чотири мільйони копій
Хто вже нп ютубі пройшов, варто воно цих грошей?
Якщо любитель жанру та не очікуєш супер глибокого сюжетного проходження, то так. Гра вартує своїх грошей та однозначно знайшла свою аудиторію.
yariksom
Member

Дякую! Без сюжету гра без сюжету це не гра.
RoMiLiUs
Member

Мульйони мух не можуть помилятись :idea:
Firebrand
Member

MqM: 01.04.2026 16:48Що з бомжів взяти
довольно поверхностный и инфантильный вывод. :gigi:
stnl79
Member

yariksom: 01.04.2026 13:23 Дякую! Без сюжету гра без сюжету це не гра.
І це каже людина яка живе життя на планеті в реальності що не має взагалі ніякого сюжету. Така сама типова пісочниця як і реальне життя.
XXXshadyXXX
Member

yariksom
Получается Серия Souls, Bloodborne и Elden Ring - это не игры... Так и запишем :gigi:
VirusikZloy
Member

Вначале не понравилось вообще , но спустя какое то время втянулся жесть , уже 110 часов наиграл 10 глава из 12 тут контента просто море , думаю закрою сюжет еще часов за 15 и заниматься другими вещами еще на 100 часов. Когда они говорили что игра большая не ожидал что настолько и это я еще даже бездну не проходил вообще только материк
kairo
Member

XXXshadyXXX: 01.04.2026 21:30Получается Серия Souls, Bloodborne и Elden Ring - это не игры... Так и запишем
Усі ці ігри мають сюжет, просто він специфічний і без гайдів там чорт ногу зламає.
XXXshadyXXX
Member

kairo: 02.04.2026 15:01Усі ці ігри мають сюжет, просто він специфічний і без гайдів там чорт ногу зламає.
Я лично просто кайфовал когда играл в эти игры и не заморачивался на счет сюжета))) Бладборн так вообще на платину выбил на PS4
Геральт
Member

Спробував. Управління досить криве. В тренувальній місій по фокусуванню променя аж довелось гуглити, що ж там гра від мене хоче. Графіка якась також дивно-примітивна (може ще покручу налаштування). Але бойовка обіцяє бути динамічною (хоч і без мого улюбленого блоку), сюжет якийсь є, прокачка. І загалом грається значно веселіше, ніж DS2
Ответить