Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

nutman: 31.03.2026 20:29обтягивающие шорты из лайкры, или футболку
обидва
nutman
Member

Hotspur: 31.03.2026 20:34
nutman: 31.03.2026 20:29обтягивающие шорты из лайкры, или футболку
обидва
не, надо что-то одно, потому что я не люблю обтягивающую одежду :laugh:
Hotspur
Member

nutman: 31.03.2026 20:43не, надо что-то одно, потому что я не люблю обтягивающую одежду
дівчата в лайкрі це дуже добре :lol: особливо коли груди є :D
dead_rat
Member

nutman: 31.03.2026 20:29
dead_rat: 31.03.2026 14:04 Я тебе розумію, за 10 років я пройшов весь цей путь.
Посоветуй наиболее чувствительную вещь, чтоб я точно мог прочувствовать есть ли разница. Допустим, обтягивающие шорты из лайкры, или футболку? Потому что летом я катаю в шортах адидас и футболке, свободная не прилегающая одежда, езжу до 40км/ч по асфальту, 33-35 комфортно. Хочу попробовать, может я ошибаюсь
Не можу Вам повірити, бо скільки небудь довго тривати 35 км/г дуже важко навіть на хорошому шоссеру. То ви чи атлет, чи загадто оптимістичні щодо швидкості. Чи міряли лише короткий спринт.

Сама відчутна річ - переїзд до країни з хорошою вєло і дорожною інфраструктурою, все інше легко пофіксити. Ну і тренування.

Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
nutman: 31.03.2026 20:43
В мене нема цілі вас у чомусь переконувати, кожен катає як йому подобається.
nutman
Member

Hotspur: 31.03.2026 22:49
nutman: 31.03.2026 20:43не, надо что-то одно, потому что я не люблю обтягивающую одежду
дівчата в лайкрі це дуже добре :lol: особливо коли груди є :D
Если смотреть под этим углом то обтягивающая одежда моя любимая :D :D

Отправлено спустя 3 минуты 12 секунд:
dead_rat: 31.03.2026 23:08
Посоветуй наиболее чувствительную вещь, чтоб я точно мог прочувствовать есть ли разница. Допустим, обтягивающие шорты из лайкры, или футболку? Потому что летом я катаю в шортах адидас и футболке, свободная не прилегающая одежда, езжу до 40км/ч по асфальту, 33-35 комфортно. Хочу попробовать, может я ошибаюсь
Не можу Вам повірити, бо скільки небудь довго тривати 35 км/г дуже важко навіть на хорошому шоссеру. То ви чи атлет, чи загадто оптимістичні щодо швидкості. Чи міряли лише короткий спринт.

Сама відчутна річ - переїзд до країни з хорошою вєло і дорожною інфраструктурою, все інше легко пофіксити. Ну і тренування.

Я атлет, да. Но не думал, что это дает такие преимущества в велоспорте. Оно ведь зависит от ветра очень сильно, если попутный, то 35 изи держать, а если лобовой, то там другие цифры. В штиль я начинаю заметно упираться в воздух выше 35. Давай я буду скромнее и скажу, что 30 могу ехать сколь угодно долго, типо часа 2-3, пока кушать не захочу
Hotspur
Member

nutman: 31.03.2026 23:28Если смотреть под этим углом то обтягивающая одежда моя любимая
:super: :super: :super:

Відправлено через 59 секунд:
dead_rat: 31.03.2026 23:08Не можу Вам повірити, бо скільки небудь довго тривати 35 км/г дуже важко навіть на хорошому шоссеру. То ви чи атлет, чи загадто оптимістичні щодо швидкості. Чи міряли лише короткий спринт.
100%. мені 30 складно тримати постійно на гревелі на асфальті
nutman
Member

Короткий спринт я так могу:
спойлер
https://postimg.cc/gallery/RBhTsgY
Но этот прибор шальной, я у лавки остановился, и он жестко сбил среднюю скорость )))
Последний раз редактировалось nutman 31.03.2026 23:33, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

nutman: 31.03.2026 23:32Короткий спринт я так могу:
31 це не 35 :rotate:
nutman
Member

Hotspur: 31.03.2026 23:32
nutman: 31.03.2026 23:32Короткий спринт я так могу:
31 це не 35 :rotate:
:rotate:
Я тот же путь этим летом поеду без остановок, будет 40 средняя :gigi: :gigi: :gigi:

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Ну я же говорю, что я в любом случае больше 35 никуда ехать долго не буду, это бессмысленно для меня, я начинаю сильно в воздух упираться. Получается какая-то бессмысленная трата сил, с воздухом сражаться. 30 по кайфу ехать
dead_rat
Member

nutman: 31.03.2026 23:32

спойлер
Но этот прибор шальной, я у лавки остановился, и он жестко сбил среднюю скорость )))
Я вибачаюся, 8 км при 31 середній це настільки не 33 і тим більш не 35.
nutman
Member

dead_rat: 31.03.2026 23:51
nutman: 31.03.2026 23:32
спойлер
Я вибачаюся, 8 км при 31 середній це настільки не 33 і тим більш не 35.
Ладно
dead_rat
Member

nutman: 31.03.2026 23:28 В штиль я начинаю заметно упираться в воздух выше 35. Давай я буду скромнее и скажу, что 30 могу ехать сколь угодно долго, типо часа 2-3, пока кушать не захочу
Та ми вже зрозуміли, що пан розповідає але не вимірює ;)
То в нього 35, то 30. Між цими двома цифрами абсолютна прірва в фізичній формі. А потім пан поміряє середню на 2 години і вийде 27, але ж це майже те саме, ага.

Я з таким підходом можу показати в Страві як я по вітру 70 км/г навалював, що навіть правда. Але ж ми не про це.
nutman
Member

dead_rat: 01.04.2026 08:35
nutman: 31.03.2026 23:28 В штиль я начинаю заметно упираться в воздух выше 35. Давай я буду скромнее и скажу, что 30 могу ехать сколь угодно долго, типо часа 2-3, пока кушать не захочу
То в нього 35, то 30. Між цими двома цифрами абсолютна прірва в фізичній формі. А потім пан поміряє середню на 2 години і вийде 27, але ж це майже те саме, ага.

Я з таким підходом можу показати в Страві як я по вітру 70 км/г навалював, що навіть правда. Але ж ми не про це.
В штиль по прямой средняя 35 это правда для тебя так много? :lol:
dead_rat
Member

nutman: 01.04.2026 14:06
dead_rat: 01.04.2026 08:35

От коли ти покажеш мені скріншот із Страви дві години, та хай годину замкнений маршрут з середньою 35, тоді ми поговоримо. Бо твої 8 км зі швидкістю 31 це ні про що, мʼяко кажучи, а ще й може з горки?

Ти не перший, хто такий крутий, поки не заміряти реальну швидкість з gps
;)
Чисто для розуміння таблиця з спортивними розрядами і ви так ловко без тренування обіцяєте проїхати на 2-3 розряд. http://frs24.ru/st/velosport-shosse-normativ/
Hotspur
Member

nutman: 01.04.2026 14:06В штиль по прямой средняя 35 это правда для тебя так много?
я так ніколи не їзжу. це складно
nutman
Member

dead_rat: 01.04.2026 14:27
nutman: 01.04.2026 14:06
От коли ти покажеш мені скріншот із Страви дві години, та хай годину замкнений маршрут з середньою 35, тоді ми поговоримо. Бо твої 8 км зі швидкістю 31 це ні про що, мʼяко кажучи, а ще й може з горки?

;)
Чисто для розуміння таблиця з спортивними розрядами і ви так ловко без тренування обіцяєте проїхати на 2-3 розряд. http://frs24.ru/st/velosport-shosse-normativ/
Мне жпс комп не нужен. На самом деле довольно странно, что такое недоверие вызывает соответствие жалкому 2 разряду. Ты сам-то какую скорость можешь в штиль по прямой поддерживать час времени?

Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Hotspur: 01.04.2026 14:48
nutman: 01.04.2026 14:06В штиль по прямой средняя 35 это правда для тебя так много?
я так ніколи не їзжу. це складно
Ну не расслабон, но ехать можно. Если нормально поспать и поесть, то вообще
dead_rat
Member

nutman: 01.04.2026 14:50
dead_rat: 01.04.2026 14:27

;)
Мне жпс комп не нужен. На самом деле довольно странно, что такое недоверие вызывает соответствие жалкому 2 разряду. Ты сам-то какую скорость можешь в штиль по прямой поддерживать час времени?
Заміряну без триндежа десь була 36 км/г на 30 км.

Але досягти повторюваного результата вище 34 на дві години важко, лише групою. При тому що накат 5-7 тис км на сезон, я спортивний і з норм екіпом і вєліком.

Тому з дуже великою вирогідністю я тобі не вірю ;) Ну, може ти КМС по бігу чи футболіст, тоді можна повірити у виконання другого розряду по вєлу без великих тренувань.

Відправлено через 36 секунд:
nutman: 01.04.2026 14:51 Ну не расслабон, но ехать можно. Если нормально поспать и поесть, то вообще
Головне не міряти по GPS ;)
nutman
Member

dead_rat: 01.04.2026 14:56
nutman: 01.04.2026 14:50
У меня с магнитиком спидометр

Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
У меня как бы гревел 47мм покрышки, сумочки, футболка и шортики, брызговики прицеплены. Может я скрытый гений, если бы я сел на шоссер без ничего, с обтягивающей одежой + прокладками для уверенности, мб я бы на кмса 50 км проехал :shuffle:
Вы мне самооценку поднимаете :lol:
dead_rat
Member

nutman: 01.04.2026 15:03
dead_rat: 01.04.2026 14:56

У меня как бы гревел 47мм покрышки, сумочки, футболка и шортики, брызговики прицеплены. Может я скрытый гений, если бы я сел на шоссер без ничего, с обтягивающей одежой + прокладками для уверенности, мб я бы на кмса 50 км проехал :shuffle:
Я ж кажу, головне не вимірювати.
Бо так ви геній, а вийде що ой, бо єдина цифра яку ви показали 31 км/г в спрінті :laugh:
Последний раз редактировалось dead_rat 01.04.2026 15:07, всего редактировалось 1 раз.
nutman
Member

dead_rat: 01.04.2026 15:06
nutman: 01.04.2026 15:03

Я ж кажу, головне не вимірювати.
Бо так ви геній, а вийде що ой.
Думаешь твой жпс точней моего с магнитиком?
А ты сколько весишь и сколько вел весит?
Ответить