Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
zmax
Member

evenmore: 28.03.2026 18:57Ссд относительно легко проверить на почте. м2 карман+ноутбук. От грубой подделки/полностью нерабочего спасёт.
наскільки я пам'ятаю це заборонено правилами НП.
evenmore
Member

zmax: 28.03.2026 20:12
evenmore: 28.03.2026 18:57Ссд относительно легко проверить на почте. м2 карман+ноутбук. От грубой подделки/полностью нерабочего спасёт.
наскільки я пам'ятаю це заборонено правилами НП.
За последние месяца 3-4 делал так раз 10. Пару раз и правда сказали "ну вообще у нас так не положено". Постфактум.
На укрпочте вообще вопросов не было.
Есть ещё вариант с курьерской доставкой домой, там уже от самого курьера зависит.
QFlash
Member

zmax: 28.03.2026 20:12наскільки я пам'ятаю це заборонено правилами НП.
Можна домовитись, сказати що товар буде перевірятись на Новій пошті. Це не гарантує щодо якості, але вже насторожить шахрая щодо грубої підробки.
На новій пошті мають дозволити перевірку такого товару, оскільки Ви берете з рук і по іншому ніяк не вийде.
evenmore: 28.03.2026 20:35За последние месяца 3-4 делал так раз 10. Пару раз и правда сказали "ну вообще у нас так не положено". Постфактум.
Пояснити, що по іншому ніяк. Повинні зрозуміти. Якщо стануть рогами то послати і не брати товар.
Ektalion
Member

evenmore: 28.03.2026 18:57 Ссд относительно легко проверить на почте. м2 карман+ноутбук. От грубой подделки/полностью нерабочего спасёт.
В даному випадку без перевірки і так ясно, що то фейк. Ціна ево на 1тб зараз в магазині 8-9к грн.
atropgeon
Member

Шумлянський Андрій Михайлович
0933661277

м. Львів, відділення №29

Продав не робочий процесор i7 7700 під видом повністю справного ОЛХ доставкою, після того, як я переконався, що проц труп, продавець заблокував мене у меседжерах.
Потім пробував ще писати, що його також кинули з цим процом з Одеси якийсь продаван і бла бла.
Коротко, свідомо продав дохлий проц, в завершення бесіди потішався своїм поступком та насміхався, що вдалось нагріти "лоха"
Будьте обачні, не майте ніяких справ з цим продавцем.

Колись на олх можна було побачити карту, куди йшов платіж ОЛХ доставки, але зараз не можу знайти цієї інформарції.
zmax
Member

evenmore
якось знищив свій ссд. Закинув його в карман, який підтримував лише сата м.2. Просто забув, що той карман не вміє в nvme. ССД наче здох, потрібно буде ще в материнку сунути і перевірити, але на ноуті життя не подавав. Ось приходить такий покупець на досвіді, палить вам ссд китайським карманом і вертає з словами "не працює". Тому з перевірками потрібно бути обережними.
Ektalion
Member

atropgeon: 30.03.2026 22:41 Колись на олх можна було побачити карту, куди йшов платіж ОЛХ доставки, але зараз не можу знайти цієї інформарції.
Після завершення доставки інформація про покупця приховується.
nummus777
Junior

Байдан Микита Сергеевич
0636200291

м.Чорноморськ, Відділення №3

Замовив в мене на шафі монітор по безпечній оплаті за 500 грн. Після прибуття в його відділення через дві доби відмовився через додаток. Сума, яку мені потрібно заплатити, як продавцю за повернення монітору 335 грн. Повернення на шафі платні. При ціні монітору немає сенсу повертати(залишиться монітор Новій пошті). Рекомендую тим хто продає на шафі недорогі і габаритні речі продавати по предоплаті.

Ось профіль незабираки: https://shafa.ua/uk/member/litenergyua
Aleksandr1973
Member

nummus777
Может кто с форума заберёт . Пару дней есть же ещё . Переадресацию сделать .
BOBAHH
Member

nummus777
"Замовив в мене на шафі монітор по безпечній оплаті "
безпечній cир самі знаєте де
AmigoPhoenix
Member

nummus777
Підтримую ідею про переадресацію.
Зробіть на монітор аукціон на форумі.
nummus777
Junior

А якщо переадресація НП, то отримувачу доведеться платити дві доставки?
Tim
Member

OLX лежит всю ночь,похоже... с ПК ничего не открывается...
Tim
Member

До сих пор не работает с ПК,у меня одного в свои обьявления или сообщения невозможно зайти??
В общем с мозиллы почти лежит,с хрома нормально,у всех так?
alumem
Member

Tim
zen юзаю, все норм
Tim
Member

куки почистил,помогло
leonid4d
Junior

nummus777: 01.04.2026 14:54 Байдан Микита Сергеевич
0636200291

Замовив в мене на шафі монітор по безпечній оплаті за 500 грн. Після прибуття в його відділення через дві доби відмовився через додаток. Сума, яку мені потрібно заплатити, як продавцю за повернення монітору 335 грн. Повернення на шафі платні. При ціні монітору немає сенсу повертати(залишиться монітор Новій пошті). Рекомендую тим хто продає на шафі недорогі і габаритні речі продавати по предоплаті.

На сколько я помню, шафа бонусы начисляет в качестве компенсации, которые можно потратить на оплату комиссий
Diablique
Member

nummus777: 01.04.2026 14:54 Байдан Микита Сергеевич
0636200291

А що за монітор, можу забрати в цілому.
nummus777
Junior

leonid4d
Бонуси дійсні лише три місяці. А за три місяці витратити на оплату комісій 335 грн. мені не реально. От якби бонуси були дійсні хоча б рік, то це була б інша справа.

Відправлено через 5 хвилин 22 секунди:
Diablique
Відписав в приват.
QFlash
Member

Вітання всім.
Ніколи, ніколи не платіть наперед і нічого не переказуйте, лише післяоплата з перевіркою елетроніки по можливості.
Я так відправляю і так само купляю в наші темні часи.
Щодо незаберачів, то узгоджує всі питання по телефону, такого небуло.
Ответить