Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

BIG1 в рандомному заїзді дочасної Assetto Corsa EVO :D
спойлер
Striker
Member

Зараз дивлюся 2й сезон серіалу Fallout, захотілося знову пограти в Fallout 3 і New vegas. :weep:
maxud_b
Member

Striker: 30.03.2026 10:27 Зараз дивлюся 2й сезон серіалу Fallout, захотілося знову пограти в Fallout 3 і New vegas. :weep:
Навіть не думай про Фалаут 3. Не псуй спогади. Зараз він майже не іграбельний через графіку і геймплей. Спробував минулого року без модів. Перший і другий я з задоволенням і зараз граю, як і в Моровінд, хелгейт лондон, давн оф вор, масс ефект.
TypStar
Member

Striker: 30.03.2026 10:27 Зараз дивлюся 2й сезон серіалу Fallout, захотілося знову пограти в Fallout 3 і New vegas. :weep:
краще вже в fallout 4 пограти там стріляти весело, на відміну від трійки і вегаса.
Striker
Member

maxud_b: 30.03.2026 12:28Навіть не думай про Фалаут 3. Не псуй спогади. Зараз він майже не іграбельний через графіку і геймплей.
Та ну, я тиждень тому на компі дружини запускав. Хоч графіка і відстала, але пограти можна при великому бажанні. Інша справа, що наче як готують Remaster, то є сенс почекати ще рік чи два.
waryag
Member

SERGBILL: 27.03.2026 16:07як знищити чи контролювати жнеців я не вкурив і вже не хочу розбиратися
В фіналі ти просто обираєш, в яку сторону йти (або не йти). Дуже інтуїтивно! :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
maxud_b: 30.03.2026 12:28Навіть не думай про Фалаут 3. Не псуй спогади. Зараз він майже не іграбельний через графіку і геймплей. Спробував минулого року без модів.
Тим більше, ходять чутки про ремастер/ремейк як в облівіон.
Перший і другий я з задоволенням і зараз граю, як і в Моровінд, хелгейт лондон, давн оф вор, масс ефект.
Перший категорично не зайшов, потрібен ремейк. Питання навіть не стільки в графіці, скільки в застарілому інтерфейсі з у правлінням та геймдизайні певних речей.
maxud_b
Member

waryag: 30.03.2026 14:02 Перший категорично не зайшов, потрібен ремейк. Питання навіть не стільки в графіці, скільки в застарілому інтерфейсі з у правлінням та геймдизайні певних речей.
Перший фоллаут мені легше грати, мабуть, тому що він покроковий. Там на інтерфейс не сильно звертаєш уваги - подорожі, бойовка, діалоги, прокачка. Вони хоч і примітивні, але не визивають відторження, як кострубаті полігони і піксельні текстури в прицілі ватс... я намагався довгенько пограти, але дійшов лише до авіаносця і закинув.
MSiAventador
Member

MSiAventador: 25.03.2026 10:48 Спробував запустити Test Drive Unlimited Solar Crown на GeForce 970 - нажаль стім версія гри не стартує. Мінімальні вимоги до відяшки виросли після патчей. :weep:
Відтепер для мене EOL GF970 - це ТДУ 3. :rip:
Продовження історії: замінив 970 на 1063 і тепер гра не стартує через відсутність AVX2 інструкцій в Core i5 2500K.
Нарешті EOL і для Core i5 2500K :rip: . :gigi:
waryag
Member

MSiAventador: 02.04.2026 16:59Нарешті EOL і для Core i5 2500K :rip: . :gigi:
Мабуть, можна пошукати патч. На деякі ігри є.
MSiAventador
Member

waryag: 02.04.2026 17:02
MSiAventador: 02.04.2026 16:59Нарешті EOL і для Core i5 2500K :rip: . :gigi:
Мабуть, можна пошукати патч. На деякі ігри є.
Intel Software Development Emulator (SDE) - трюк не спрацьовує. :weep:
waryag
Member

MSiAventador: 02.04.2026 17:24Intel Software Development Emulator (SDE) - трюк не спрацьовує. :weep:
Під кожну гру окремо модом, якщо є.
kabostebeztak
Member

Red Dead Redemption 2 - топ

З останнього: в RaceRoom Racing Experience зробили нарешті безкоштовний РАНГОВИЙ мультиплеєр на Alpine A110 і кількох СПРАВЖНІХ треках. Раніше треба було купляти треки та машини, а тепер можна хоча б спробувать.
VovaII
Member

Striker: 30.03.2026 10:27Зараз дивлюся 2й сезон серіалу Fallout, захотілося знову пограти в Fallout 3 і New vegas.
спойлер
Кінцівку як побачив — зрозумів, що там ще на декілька сезонів.
Ні. Якщо вже пішли чутки про ремастер, то тільки ремастер.
Їх графіка на стільки застаріла, що навіть перевидання на графіці Fallout 4, кардинально змінило б сприйняття.
Ложка дьогтю: ремастер Облівіона, добряче так псує сподівання.
XXXshadyXXX
Member

Cronos The New Dawn - очень хорошо, такой себе мрачный постапокалиптический Dead Space. Единственный минус - это UE5...
Геральт
Member

Награв з 10ток годин в Crimson, норм забавка. Такий собі корейський асасін. Перебіндив управління (дефолтне криве), накотив рішейд (з коробки кислотні кольори), ua локалізацію. Цілком приємно грається. Сюжет досить банальний (порятунок світу, допомога слабким, захист добра...), сайд-квести по різному (пройди за котом, врятуй вівцю, почисти комин, зачисти млин від бандюганів). Вагон сторонніх активностей і механік, зайнятись точно є чим. Не розбірався мабуть і з половиною. Прокачка може бути. Потрібні артефакти, які дають за квести і/або головоломки. Пазли норм, інколи треба навіть трохи подумати. Бойовка динамічна і ефектна, гірша, ніж в цусімі, але краща, ніж в асасіні. Є блок/парирування/перекат і цілий міх спец абілок. Різні типи зброї. Лук не дуже зручний. Трохи бракує якихось гранат, може ще щось буде пізніше, не знаю. Ну і аж проситься стелс-вбивство з висоти, на разі нема. Стелс формально ніби є, але винести зі спини можна тільки першого. Решта почують і агряться. Боси якісь соулс-лайк зі своїми анімаціями/таймінгами. Сюжетні не складні, в сайдах можуть навішати. Є стаміна, яку ненавиджу, але не відчувається, щоб її не вистарчало в боях. Крім того вона також прокачується. Цікавий момент: стаміни може забракнути при паркурі вгору і ГГ просто впаде. Тому при високих скелях краще шукати якісь виступи, де можна буде перепочити. Графіка, за винятком прологу, цілком норм, текстури чіткі. Але растр зломаний (мерехтіння та інші артефакти), тому RT must. Оптимізація мабуть могла б бути і краща, але 60+ маю на ultra/cinematic в QHD, мене влаштовує. Лут автоматично не підсвічується, потрібно світити ліхтарем впритул. Може спеціально зробили, для занурення. Загалом, кому норм асасіни, то і ця зайде.
SERGBILL
Member

Draqoon: 27.03.2026 20:25 :gigi: Взагалі не те, якийсь фанфік по масс еффекту
"всі кажуть цей фільм для дебілів, а мені сподобався" :laugh:
Piter Cantrope
Member

В пошуках стрілялки татові поставив собі Terminator: Resistance. Далеко не блокбастер, але гра дуже навіть сподобалась. Гарна атмосфера, класний саундтрек.
Пройшов кілька місій, добрався до термінаторів. Вони дуже сильні, і кулі їх не беруть, тому доводиться уникати.

Я вирішив подивитись перший фільм, який ніколи раніше не бачив. Непогане кіно. Фанатам гра сподобається)
mertvei
Member

Piter Cantrope
Terminator: Resistance взагалі дуже класна гра пам'ятаю проходив з дуже великім задоволенням, А продовження немає(((((.
Striker
Member

Добив нарешті KCD 1. Награв 143 години з усіма побочками і DLC. Гра цікава, над деякими побічними квестами довелося навіть попітніти. Важко було напочатку, коли кожний селюк з вилами міг тебе добряче потріпати, але пізніше, коли вже зрозумів механіку і прокачав скіли - стала легкою прогулянкою. Алхімія майже не знадобилася. Очікую тепер на 200+ годин в KCD 2.
Геральт
Member

Striker: 28.04.2026 07:32 Важко було напочатку, коли кожний селюк з вилами міг тебе добряче потріпати
Там майстерний удар через кілька год. по сюжету дають. І він не те, що селюка, а будь-яку дуель витягує. Одною кнопкою. В 2й частині хоч напрямок стійки міняти треба. Трохи цікавіші списники, але їх мало і рідко трапляються.
Ответить