Новости
Последние статьи и обзоры
Overclockers.ua виповнюється 20 років!
-
Dr_Earnhardt
Member
Вітаю

-
YAYA
Member
Мої вітання!
Бажаю розвитку, 1-х місць на світових чемпіонатах, класних та надійних мемберів у цьому.
І звісно щоб ви могли представляти Україну на таких змаганнях, як сильну і незалежну державу, з картами у всіх кишенях, з якими навіть навідбитіші тотали світу рахувалися з нашою потужністю
А сам сайт - це як невеличкий бункер, де можна просто побути, поспілкуватися та відпочити від усього того жестяка, що відбувається у світі.
Успіхів і примножень!
Бажаю розвитку, 1-х місць на світових чемпіонатах, класних та надійних мемберів у цьому.
І звісно щоб ви могли представляти Україну на таких змаганнях, як сильну і незалежну державу, з картами у всіх кишенях, з якими навіть навідбитіші тотали світу рахувалися з нашою потужністю
А сам сайт - це як невеличкий бункер, де можна просто побути, поспілкуватися та відпочити від усього того жестяка, що відбувається у світі.
Успіхів і примножень!
-
SergN
Member
Як швидко минули ці 20 років. З Днем народження!
-
vsx
Member
Вітаю!
-
TarikMetalist
Junior
Вітаю з днем народження! Мирного неба і процвітання!
-
nightkain
Member
Вітання
Так тримати. Навіть через 20 років Овери залишаються топовим ресурсом із крутою спільнотою. Дякую за контент! 
-
Young
Junior
Вітаю!
З ДН!

З ДН!
-
miroslav_mm
Member
Найщиріші вітання! Дякую за те що робите! 
-
Guest003
Member
Мої вітання!

-
Troya
Junior
-
bigmonstr666
Member
з днем народження
дякую, що кожного дня даєте нам нову інформацію та можливість дискутувати у приємному товаристві однодумців, чи майже однодумців
дякую, що кожного дня даєте нам нову інформацію та можливість дискутувати у приємному товаристві однодумців, чи майже однодумців
-
wigar
Member
Дякую що ще є 
-
FirstTDM
Member
Ого как круто! Прекрасный юбилей!
Поздравляю всех авторов и сообщество! Успехов, процветания и расширения!
Читаю давно, чуть ли ни с первых дней - заново зарегистрировался относительно недавно
Поздравляю всех авторов и сообщество! Успехов, процветания и расширения!
Читаю давно, чуть ли ни с первых дней - заново зарегистрировался относительно недавно
-
illyha
Member
Ну-ну, 2006 году разгоном видях уже лет как 10 занимались, а не починали
В те годы лучшим сайтом был overclockers.ru , а overclockers.ua был жалкой пародидей на него.
Кто бы мог подумать, что уже через 10 лет overclockers.ru скатится в рекламную помойку, откуда уйдут основные авторы.
А Overclockers.ua будет развиваться и займёт своё место под слонцем, став, пожалуй, лучшим ресурсом на просторах постсовка в категории сайт + конференция.
С чем вас и поздравляю!
В те годы лучшим сайтом был overclockers.ru , а overclockers.ua был жалкой пародидей на него.
Кто бы мог подумать, что уже через 10 лет overclockers.ru скатится в рекламную помойку, откуда уйдут основные авторы.
А Overclockers.ua будет развиваться и займёт своё место под слонцем, став, пожалуй, лучшим ресурсом на просторах постсовка в категории сайт + конференция.
С чем вас и поздравляю!
-
Геральт
Member
Вітаннячка!
Мирного неба, вдячних користувачів, безвідмовних серверів і щедрих спонсорів!
Мирного неба, вдячних користувачів, безвідмовних серверів і щедрих спонсорів!
-
Scoffer
Member
З днем народження!!! 
-
KYDRAM
Member
Вітаю х Днем нарoдження! Пoажаю зрoстання якoсті та кількoсті матеріалів сату, призoвих місць нашим oверам і ще крутіших хoліварів на фoрумі
P.S. і так вишлo шo в мене сьoння теж ДН, тoму пoдвіне святo!
-
Soulwatcher
Member
Недавно домой ездил, и там соседка девочка... была девочкой, когда я покупал ту квартиру. И вот она поздоровалась, я ответил и спросил сколько ей уже лет. Говорит 31
А помню её совсем соплячкой, которая испугалась меня, когда впервые увидели нового соседа.
Бежит время.
Вот бы статистику всех перегоревших от оверклокинга ГПУ и ЦПУ за 20 лет увидеть
Бежит время.
Вот бы статистику всех перегоревших от оверклокинга ГПУ и ЦПУ за 20 лет увидеть
-
CnC_General
Member
Мої щирі вітання та бажання до зростання і розвитку!
-
MAKKACIN
Member
Щиро вітаю! Розвитку і стабільності вам
І пам'ятайте: Не чіпай працюючий механізм поки він нормально працює!
(Це можливо ви надумаєте змінити дизайн сайту)
Успіху команді оверів!
І пам'ятайте: Не чіпай працюючий механізм поки він нормально працює!
(Це можливо ви надумаєте змінити дизайн сайту)
Успіху команді оверів!