Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

SERGBILL: 24.03.2026 11:24В МЕ3 наче всі умови виконав для миру між кваріанцями та гетами, але всеодно довелося вибирати між ними. У когось виходило їх помирити? Так і не встиг заромансити Талі :laugh:
Просто проходив у перший раз і виконав. Репутація геройська.
SERGBILL: 24.03.2026 11:24Так і не встиг заромансити Талі :laugh:
В мене взагалі тільки в 3 частині вийшло з Ліарою, грав за фем Шепарда. Наче там є якісь обмеження по статі...
Abracadabra
Member

maxud_b: 22.03.2026 10:34Може я старішати став, але за рік мені тільки дві гри сподобалися - Dispatch і Cairn. Всі ці відкриті світи, онлайн дро*льні ніщо проти хорошої історії і прописаних персонажів.
я сумую за АА іграми, маленькі годин 10-20, де є цікавий сюжет і цікаво проходити, де не треба мільйон механік вивчати щоб грати. Той же фар край Far Cry 3: Blood Dragon набагато цікавіший за 3. Зараз надибав hunted: the demon's forge, колись дуууже давно бігав, ельфійка там вах, та і сама гра думообразна арени з ворогами якогось трішки сюжету трішки загадок, які можна пропустити спокійно й не робити якщо не хочеш.
Dispatch топ 1 за минулий рік ну а 33 експедиція на другому місці.
Draqoon
Member

Abracadabra: 24.03.2026 14:53
maxud_b: 22.03.2026 10:34Може я старішати став, але за рік мені тільки дві гри сподобалися - Dispatch і Cairn. Всі ці відкриті світи, онлайн дро*льні ніщо проти хорошої історії і прописаних персонажів.
я сумую за АА іграми, маленькі годин 10-20, де є цікавий сюжет і цікаво проходити, де не треба мільйон механік вивчати щоб грати. Той же фар край Far Cry 3: Blood Dragon набагато цікавіший за 3. Зараз надибав hunted: the demon's forge, колись дуууже давно бігав, ельфійка там вах, та і сама гра думообразна арени з ворогами якогось трішки сюжету трішки загадок, які можна пропустити спокійно й не робити якщо не хочеш.
Dispatch топ 1 за минулий рік ну а 33 експедиція на другому місці.
Індюшатини в стімі валом на 10-20 годин. Просто це здебільшого піксельний арт, роглайт або метроідванія/соулслайк, бумершутери ще є.
kairo
Member

Abracadabra: 24.03.2026 14:53я сумую за АА іграми, маленькі годин 10-20
Порти із PS: Спайдермен, Анчартед, ГоВ, ТЛоУ 1 та 2, Антіл Давн, Детройт Бекам Х'юмен, Джорні ітд.
VovaII
Member

kairo: 24.03.2026 23:09Детройт Бекам Х'юмен
Питання: от дивився я його проходження на Ютубі, який сенс його самому тепер проходити? Там же кіно по рельсам? І інші подібні?
Дякую.
destructX
Member

VovaII: 24.03.2026 23:17
kairo: 24.03.2026 23:09Детройт Бекам Х'юмен
Питання: от дивився я його проходження на Ютубі, який сенс його самому тепер проходити? Там же кіно по рельсам? І інші подібні?
Дякую.
Там мабуть з десяток, якшо не декілька, варіантів кінця. Не кажучи вже про "секретні" фінали. Там буквально через діалог/сцену це розвилка сюжету
XXXshadyXXX
Member

COD MW 2019 ну и шляпа сюжетная компания конечно... Или я вырос или что то не понимаю, но просто не интересно проходить... :-/
Draqoon
Member

XXXshadyXXX: 25.03.2026 00:25 COD MW 2019 ну и шляпа сюжетная компания конечно... Или я вырос или что то не понимаю, но просто не интересно проходить... :-/
Так, а який там може бути сюжет коли живеш в сюжеті тома кленсі і фільму ідіократія :gigi:
Краще ніж Spec Ops: The Line вже ніколи не буде, тільки якщо без цензури хтось зробить щось нормальне і не про близький схід та террористів "арабів"
QFlash
Member

XXXshadyXXX: 25.03.2026 00:25COD MW 2019 ну и шляпа сюжетная компания конечно... Или я вырос или что то не понимаю, но просто не интересно проходить...
А як на рахунок COD MW 2023 (ІІІ) щось цікаве? На 8 ОЗУ можна пускати?
Хрин його знає. Я з таких War ігор тільки серії Half-Life 2 віддаю перевагу.
Пройшов Half-Life: alyx, так нічого.
XXXshadyXXX
Member

QFlash
Так это покупать надо, если пройду COD MW, то может прикуплю на месяц GamePass а там как раз и MW2 и MW3 и Black Ops Cold War
QFlash
Member

XXXshadyXXX
Ок. Прийняв. Зрозуміло.
MSiAventador
Member

Спробував запустити Test Drive Unlimited Solar Crown на GeForce 970 - нажаль стім версія гри не стартує. Мінімальні вимоги до відяшки виросли після патчей. :weep:
Відтепер для мене EOL GF970 - це ТДУ 3. :rip:
XXXshadyXXX
Member

MSiAventador
Фу гидота, а не игра этот Test Drive Unlimited Solar Crown ... Дали в PS Plus бесплатно и меня на час хватило.

Отправлено спустя 2 часа 40 минут 22 секунды:
Draqoon
Не ну почему, оригинальные COD 4 MW и MW2 были пушечные в плане зрелища, именно блокбастер и так же первые 2 части Black Ops были хороши, а потом... "Поезд сделал Бум" как говорил один классик :lol:
waryag
Member

XXXshadyXXX: 25.03.2026 14:29Не ну почему, оригинальные COD 4 MW и MW2 были пушечные в плане зрелища, именно блокбастер и так же первые 2 части Black Ops были хороши, а потом... "Поезд сделал Бум" как говорил один классик :lol:
Мне не понравилась подача сюжета ни там, ни там.
С их бюджетами и доходами могли гораздо лучше, даже с учетом вторичности сингла.
Draqoon
Member

В колде це ще первічний сюжет, а ось в батле...
waryag
Member

Draqoon: 25.03.2026 18:10В колде це ще первічний сюжет, а ось в батле...
Я мав на увазі, що основну увагу розробники приділяють мультиплеєру.
Компанія на його фоні вторинна.
MSiAventador
Member

Сьогодні вийшов 6-ий сезон ТДУ3

Ніякого потужного сінглплеєр сюжету як не було так і не з,явилось.
SERGBILL
Member

Добив трилогію Mass Effect Legendary Edition. Сюжет зачепив, драматизм теж на рівні, чипляє. Трохи традують затягнуті катсцени по кілька хвилин. І деякі варіанти діалогів можна було б по іншому організувати. Фінал теж не дуже порадував (у мене вийшов синтез, як альтернатива тільки відмова від вибору, що ще гірше, як знищити чи контролювати жнеців я не вкурив і вже не хочу розбиратися) Перепроходити це точно не буду, але певне задоволення отримав, навіть купив Андромедку, поки знижки.
Draqoon
Member

SERGBILL: 27.03.2026 16:07 Добив трилогію Mass Effect Legendary Edition. Сюжет зачепив, драматизм теж на рівні, чипляє. Трохи традують затягнуті катсцени по кілька хвилин. І деякі варіанти діалогів можна було б по іншому організувати. Фінал теж не дуже порадував (у мене вийшов синтез, як альтернатива тільки відмова від вибору, що ще гірше, як знищити чи контролювати жнеців я не вкурив і вже не хочу розбиратися) Перепроходити це точно не буду, але певне задоволення отримав, навіть купив Андромедку, поки знижки.
навіть купив Андромедку
:gigi: Взагалі не те, якийсь фанфік по масс еффекту
Ответить