Новости
Последние статьи и обзоры
Влітку для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде сюжетне доповнення «Ціна надії»
-
Барбарис
Member
MqM, я мав на увазі аргументи, а не вологі мрії.
1. Грати за монстрів на всій карті? Та гравці ніколи один одного не знайдуть.
2. Екстракшн знову ж таки на такій великій карті? Якщо не брати до уваги попередню проблему, постане головна - сервери для цього об'єму та всіх бажаючих.
2. Екстракшн знову ж таки на такій великій карті? Якщо не брати до уваги попередню проблему, постане головна - сервери для цього об'єму та всіх бажаючих.
-
hohlid19
Member
Ну так может в ДЛС скажут почему они в жопе и как они из неё вылезли? Чё так сразу категоричноБарбарис: ↑ 26.03.2026 20:51 Тільки знову тягнуть зачуханий долг. На хіба? В С2 вони в дупі. Події паралельні основному сюжету, то звідки в них ресурс тягатись зі Свободою? Звісно там сюжет і так мав дірки, але тут взагалі щось нереальне.
Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Для экстракшена надо отдельно игру пилить, просто так в открытый мир ты ничего не напихаешь. Вот условный батл рояль да, под такую большую карту может спокойно подойтиMqM: ↑ 27.03.2026 05:01Гарний приклад мульт Дума, де взагалі можна навіть за демонів грати – чого ніколи не було у франшизіmaxafon: ↑ 26.03.2026 22:12
бо вони обіцяли мультиплеєр після релізу ще й пропонували унікальні скіни за передзамовлення. І не обов'язково робити мульт як в оригіналі, можна щось інакше накшталт дейзі чи просто виживання
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:Можна зробити екстракшен режим, що ідеально впишеться в атмосферу гриБарбарис: ↑ 26.03.2026 22:55 maxafon, обіцяли, а потім не обіцяли. Це гра для одинаків завжди була.
Що такого в тому мультиплеєрі та навіщо воно? Ще ніхто відповіді не дав чого не вистачає без того режиму, лиш пишуть шо обіцяли.
Devijack, ну і правильно. Має бути щось недосяжне в грі, щоб зберігало тяжіння до неї.
-
BoKl
Member
Не вивезуть GSC такий проєкт, краще хай роблять те, що в них добре виходить. Можливо набравшись досвіду почнуть контент робити швидше, не хотілось би чекати на 3 DLC ще два-три роки.kabostebeztak: ↑ 26.03.2026 23:49завжди мріяв про щось тіпа гта онлайн тільки в сталкері, а не дезматчmaxafon: ↑ 26.03.2026 22:12
бо вони обіцяли мультиплеєр після релізу ще й пропонували унікальні скіни за передзамовлення. І не обов'язково робити мульт як в оригіналі, можна щось інакше накшталт дейзі чи просто виживання
тіпа, один світ на купу гравців і хай всі б'ються, роблять квести, тощо. з угруповуваннями, проксіміті чатом і нпс ващє круто було б
хоча і він теж норм, так, для різноманіття
П.С. Вже руки чешуться пройти гру ще раз, але немає сенсу це робити без DLC.
П.П.С. Надіюсь з DLC ще ачівок додадуть у гру
-
Maxim0529
Member
yurius_r: ↑ 27.03.2026 00:05 Я вже боюся системних вимог. Вони навмисне чекали анонсу AMD Ryzen 9 9950X3D2 Dual Edition?
[/quна До цп вимоги повинні трохи знизитися після переходу на оновлений рушій, це була як раз одна з причин переходу на нього.
-
tinomen
Wake up, Neo
роблять все аби не робити екстракшн
потенційно це накращій екстракшн що може бути. тут все вже є. соло сюрвайвл, чи тім пвп. ган порн, лутінг шмутінг. все це тут можна розкрутити до мега обертів.
-
Барбарис
Member
tinomen,
Сервери хто буде оплачувати? Модель доходу? Хто оплатить оновлення контенту та підтримку для такого режиму?
Сервери хто буде оплачувати? Модель доходу? Хто оплатить оновлення контенту та підтримку для такого режиму?
-
MqM
Member
А в чому ваші аргументи? У субєктивному баченні атмосфери? Ну Чисте Небо показало, яка там гра про одинаків може бутиБарбарис: ↑ 27.03.2026 06:00 MqM, я мав на увазі аргументи, а не вологі мрії.
Ви там уявляєте всю карту зони, але для мульту спркійно можна зробити невелику ділянку оточену аномаліями.
Екстракшен теж можна обмежити наприклад Прип’яттю не давши доступ до всієї зони
Не бачу там нічого не реального, самі придумуєте собі обмеження.
Он розробники цілі локації місцями поміняли місцями з оригіналу ТЧ в сиквелі Сталкера і не паряться, а у вас там якісь дрібниці порівняно
А що з серверами за проблема при великому онлайні?
Ви забуваєте, що спокійно в ексракшен режимі можуть ввести додаткову монетизацію і розробники точно не будуть проти, експерименти з нфт ні на що не натякали?)
Последний раз редактировалось MqM 27.03.2026 12:34, всего редактировалось 2 раза.
-
tinomen
Wake up, Neo
ти так запитуєш, наче сінгл робили діти на продльонці і не знають як запускати проекти:) тут одним тільки режимом не обійтись, це окрема історія, як рдр онлайн, гта онлайн. моделі доходу тищщі, всім відомі. бери і адаптуй. якщо там в офісі є притомні ідеї і геймдизайн для цього, інвестори бабки дадуть, ця франшиза дуже проситься в онлайн, зокрема в екстракшн. не рояль і тим більше не просто дезматч чи щось таке.Барбарис: ↑ 27.03.2026 12:04Барбарис
-
MqM
Member
Зараз є чимало екстракшенів в опенворлдах.hohlid19: ↑ 27.03.2026 09:37 Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:Для экстракшена надо отдельно игру пилить, просто так в открытый мир ты ничего не напихаешь. Вот условный батл рояль да, под такую большую карту может спокойно подойтиMqM: ↑ 27.03.2026 05:01
Гарний приклад мульт Дума, де взагалі можна навіть за демонів грати – чого ніколи не було у франшизі
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Можна зробити екстракшен режим, що ідеально впишеться в атмосферу гри
Навіщо цілу гру, якщо можна режим і просто вирізати шматок зони і обмежити аномаліями і тд
Скіни, кейси, батлпасиБарбарис: ↑ 27.03.2026 12:04 tinomen,![]()
-
Барбарис
Member
MqM, а я десь пишу аргументи? Я пишу лише, що мрії деяких про мульт не реальні в контексті існуючої гри.
Обмеження це тільки що ти сам придумав. Обмежити окремою картою? То пиши одразу про карту. Якщо не розумієш чи не здатен подумати, то не пиши за дрібниці.
Хай це екстракшн хоч в Прип'яті, хоч на Болоті. Все рівно постає питання хто платити буде? Розробить клієнт, синхронізує та як розробники мають на цьому заробляти? Гра вже продана. Будеш скіни для екстракшену купляти?
До чого тут субєктивне бачення атмосфери?
Мова не про фракцію, а про сінглплеєр, про те, що гра для одного.
Але якщо не здатен зрозуміти відмінність між «для» та «про», то далі не бачу сенсу щось писати.
Пишеш про мульт, то розпиши щось, а не просто додайте, бо обіцяли.
І вписати в рамки наявного клієнта не вийде, треба окремий з огляду на рушій. Треба переробити розмірок комірок локацій саме під мережеву гру(як, наприклад, Арк).
Багато екстракшенів злетіло останнім часом?
Відповідно й інвестори навряд на це вкинуть грошей.
І чи знайдеться достатньо людей згодних на постійні донати в межах всесвіту сталкеру?
Обмеження це тільки що ти сам придумав. Обмежити окремою картою? То пиши одразу про карту. Якщо не розумієш чи не здатен подумати, то не пиши за дрібниці.
Хай це екстракшн хоч в Прип'яті, хоч на Болоті. Все рівно постає питання хто платити буде? Розробить клієнт, синхронізує та як розробники мають на цьому заробляти? Гра вже продана. Будеш скіни для екстракшену купляти?
Але якщо не здатен зрозуміти відмінність між «для» та «про», то далі не бачу сенсу щось писати.
До чого тут діти? Я пишу про вологі висловлювання деяких. Та й багато серед розробників новачки, тому не факт що знають як.tinomen: ↑ 27.03.2026 12:28
ти так запитуєш, наче сінгл робили діти на продльонці і не знають як запускати проекти:) тут одним тільки режимом не обійтись, це окрема історія, як рдр онлайн, гта онлайн. моделі доходу тищщі, всім відомі. бери і адаптуй. якщо там в офісі є притомні ідеї і геймдизайн для цього, інвестори бабки дадуть, ця франшиза дуже проситься в онлайн, зокрема в екстракшн. не рояль і тим більше не просто дезматч чи щось таке.
Пишеш про мульт, то розпиши щось, а не просто додайте, бо обіцяли.
І вписати в рамки наявного клієнта не вийде, треба окремий з огляду на рушій. Треба переробити розмірок комірок локацій саме під мережеву гру(як, наприклад, Арк).
Багато екстракшенів злетіло останнім часом?
Відповідно й інвестори навряд на це вкинуть грошей.
І чи знайдеться достатньо людей згодних на постійні донати в межах всесвіту сталкеру?
-
tinomen
Wake up, Neo
я про це вже сказав. режимом обійтись не вийде, це окремий клієнт, з переробленими мапами і відповідно логікою. багато асетів можна реюзати для прототипіюваня і продажу інвесторам як концепт. це вже дуже хороший старт, коли велику частину контенту можна не робити з нуля і він добре виглядає.І вписати в рамки наявного клієнта не вийде, треба окремий з огляду на рушій. Треба переробити розмірок комірок локацій саме під мережеву гру(як, наприклад, Арк).
це не я вимагав мульт в будь-якому вигляді:) я насправді проти мульта у вигляді просто дезматчу.Пишеш про мульт, то розпиши щось, а не просто додайте, бо обіцяли.
це важкий жанр, єдиний хто насправді успішний на широкий загал, це Арк наразі. всі інші дуже нішеві, але чи робить це, їх поганими? і насправді, в жанрі ще вільні місуця для топових проектів, бо їх банально немає. час покаже як розвинеться Арк.Багато екстракшенів злетіло останнім часом?
100%І чи знайдеться достатньо людей згодних на постійні донати в межах всесвіту сталкеру?
Пс. я тільки вам хочу напам'ятати, бюджет Арк десь 70 млн. сталкер 2, приблизно так само. при цьому, Арк пройшов довгий шлях, від концепту з онлі пве, до того чим він є зараз, там була капітальна переробка геймплею, коли побачили що простий пве не тащить. якщо умовний Stalker Expedition, як екстракшен і буде виходити, це буде не в найближчий час. а іншого і не потрібно.
-
hohlid19
Member
Прям вырезать не получится, потому что придется к дополнению основной карты добавлять новую, а это +50 гигов. А этот кусок ещё нужно адаптировать под экстракшен, переработать локации, добавить больше интерактивных предметов, механик по типу битого стекла, чтоб можно было противника обнаружить даже если он пешим шагом идёт. Так мало того тебе ещё надо сюжетно обосновать куда делось столько людей в Зоне. Короче дел как раз под новую игруMqM: ↑ 27.03.2026 12:30Зараз є чимало екстракшенів в опенворлдах.hohlid19: ↑ 27.03.2026 09:37 Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Для экстракшена надо отдельно игру пилить, просто так в открытый мир ты ничего не напихаешь. Вот условный батл рояль да, под такую большую карту может спокойно подойти
Навіщо цілу гру, якщо можна режим і просто вирізати шматок зони і обмежити аномаліями і тд
Скіни, кейси, батлпасиБарбарис: ↑ 27.03.2026 12:04 tinomen,![]()
Відправлено через 9 хвилин 31 секунду:
При чем тут бюджеты к разным по концепциям и жанрам игр?tinomen: ↑ 27.03.2026 13:14 Пс. я тільки вам хочу напам'ятати, бюджет Арк десь 70 млн. сталкер 2, приблизно так само. при цьому, Арк пройшов довгий шлях, від концепту з онлі пве, до того чим він є зараз, там була капітальна переробка геймплею, коли побачили що простий пве не тащить. якщо умовний Stalker Expedition, як екстракшен і буде виходити, це буде не в найближчий час. а іншого і не потрібно.
-
MqM
Member
Це все дрібниці, як модер кажуhohlid19: ↑ 27.03.2026 13:38Прям вырезать не получится, потому что придется к дополнению основной карты добавлять новую, а это +50 гигов. А этот кусок ещё нужно адаптировать под экстракшен, переработать локации, добавить больше интерактивных предметов, механик по типу битого стекла, чтоб можно было противника обнаружить даже если он пешим шагом идёт. Так мало того тебе ещё надо сюжетно обосновать куда делось столько людей в Зоне. Короче дел как раз под новую игруMqM: ↑ 27.03.2026 12:30
Зараз є чимало екстракшенів в опенворлдах.
Скіни, кейси, батлпаси
Он в Пабг в сезонних апдейтах Ерангеля під зиму нову гру не робили)
Мовчу про зомбі івент, хоч він і був дуже кривий, але вони змогли зробити на основі Мірамара лінійні коридорні рівні заточені під хвилі зомбі, хоча гра взагалі не про це. І явно це було зроблено максимум за декілька місяців з новими механіками. Те, що ви пишете вимагало би адаптації від півроку до року максимум і це вже враховуючи усі можливі тести
Отправлено спустя 12 минут 15 секунд:
Я ось це все читаю і от думаю у вас є досвід розробки гри чи принаймні моду? Ви стикалися з цим на практиці?Барбарис: ↑ 27.03.2026 12:46 MqM, а я десь пишу аргументи? Я пишу лише, що мрії деяких про мульт не реальні в контексті існуючої гри.
« Якщо не розумієш чи не здатен подумати, то не пиши за дрібниці»
Звісно людина зі стажем в моддингу в десяток років взагалі нічого не розуміє
Я вже написав про моделі звробітку. Задаєтесь таким питанням, як монетизація коли безліч наявних рішень в конкурентів, не треба розробникам Сталкера вигадувати «колесо»
Мовчу, що Юбісофт навіть сінглплеєрні ігри монетизувала скінами та бустерами досвіду.
« Мова не про фракцію, а про сінглплеєр, про те, що гра для одного. »
Це суто ваша думка і уявлення.
Я стежу за Сталкером з 2003 року і спільнота завжди мріяла про якийсь аналог великого онлайн світу, це завжди масово обговорювалося на форумах спільноти, в тому числі на офіційних форумах гри.
Кацапи навіть запилили свій аналог Сталкер онлайн, який в певній мірі був успішний.
Чому це спільнота відомої гри Сталкер гірша ніж нові IP того ж Arc riders?
Он Марафон недавно з екстракшен шутерів вийшов точно не провальним. Вам би лише зраду порозганяти і понити
Отправлено спустя 53 минуты 25 секунд:
Я от читаю ці всі фанатські роздуми про Сталкера і завжди дивуюся.
То Сталкеру не треба мультиплеєру, хоча режим завжди був складовою Сталкера з часів навіть білдів, де деякі збірки запускалася в режимі кооперативу, а один мережевий білд з дезматчом став популярним ще до визоду самого Сталкера. Всі три частини мали мультиплеєр, в який люди грали і створювали рівні. Тут же розповідають, що це непотрібно і не популярно.
То вимагають наблизити Сталкер до моду Аномалі.
Доходить до абсурду, що переконують розробників, що кращим X-ray і тільки цей рушій створює атмосферу і треба до нього повернутися.
І всі знають, як і куди Сталкеру розвиватися краще самих розпобників, жаль, що такі таланти пропадають і не намагаються отримати влаштуватися в офіс GSC
Інколи складається враження, що фанати уявляють себе співласниками компанії чи принаймні франшизи
А розробники – то так, якісь бездари з вулиці яким без цінних порад на форумах не знають куди розвивати проект
Найбільше забавляє, що коментатори вже давно не підлітки, але манера дописів не сильно відрізняється
-
Барбарис
Member
MqM, як багато непотребу написав.
1. Я ж чітко написав, що в такому вигляді гра сінглплеєр, ти ж почав втирати про ігрову фракцію одинаків та найманців в чн. Коли я на це вказав, ти знову щось за мульт і про мрії спільноти.
2. Не знаю, що ти розробляв і не цікаво. Але ти навіть не здатен поцікавтись як різні розробники використали один і той же рушій, і як в АРКу змусили його літати. І чому наявні локації с2 не будуть працювати, а вимагають переробки. Хоча можливо й новий рушій це змінить.
3. Найбільше забавляє, як деякі «коментатори» пишуть про манеру дописів як у підлітків, але точно її мають самі, наприклад: не здатні зрозуміти сенс прочитаного, перекручують слова, ігнорують цілі речення чи тези.
4. Банальний пошук показує, що з 14 релізів вдалі АРК та Дельта форс через ностальгію серії. Арена, яка монетизує буквально все теж ніби відбила чи відіб'є кошти. Вартість розробки 30-50лямів, десь моловина на смартах, мабуть гра паразитує на юних мізках
А Марафон, який невідомо коли відіб'є кошти в 250 лямів?
Бюджет С2 розцінюють в 30-60, деякі в 100.
Підтримка, длс, версії для приставок теж гроші.
Так само як переробка локацій, створення клієнта, оренда серверів.
Інвестори, хоча тут є власник Кріпа, цілком спроможні побачити статистику.
Чого, маючи таку інфу, вкладатись в переробку?
Це фактично має бути новий айпі.
5. Я ж ніде не пишу як і куди розвиватися сталкеру, а про те що деякі тут пишуть фантазії, але не пробують подумати чи навести аргументи.
Те, що ти робиш вкиди на емоції чи посилаєшся на вік або досвід модів не робить це аргументами.
6. Пробував пограти в ті мережеві моди? Наскільки там просто під'днатись? Не зловити вильоти? Там на 4 людей не завжди вдавалось пограти, отже на більшу кількість треба зусиль докласти.
7. Чого одразу мульт непотрібний? Чітко же писав: навіщо і в якому вигляді. І отримую абстрактні відповіді: бо обіцяли; щоб був; переробити на екстракшн тощо. Жодної конкретики чи аргументів.
8. І відповідь ти не дав чи будеш скіни купляти? В кс граєш, купляєш скіни? Чи в арені?
tinomen, цитати бажано з ніком, щоб було зрозуміло.
1. Я ж чітко написав, що в такому вигляді гра сінглплеєр, ти ж почав втирати про ігрову фракцію одинаків та найманців в чн. Коли я на це вказав, ти знову щось за мульт і про мрії спільноти.
2. Не знаю, що ти розробляв і не цікаво. Але ти навіть не здатен поцікавтись як різні розробники використали один і той же рушій, і як в АРКу змусили його літати. І чому наявні локації с2 не будуть працювати, а вимагають переробки. Хоча можливо й новий рушій це змінить.
3. Найбільше забавляє, як деякі «коментатори» пишуть про манеру дописів як у підлітків, але точно її мають самі, наприклад: не здатні зрозуміти сенс прочитаного, перекручують слова, ігнорують цілі речення чи тези.
4. Банальний пошук показує, що з 14 релізів вдалі АРК та Дельта форс через ностальгію серії. Арена, яка монетизує буквально все теж ніби відбила чи відіб'є кошти. Вартість розробки 30-50лямів, десь моловина на смартах, мабуть гра паразитує на юних мізках
А Марафон, який невідомо коли відіб'є кошти в 250 лямів?
Бюджет С2 розцінюють в 30-60, деякі в 100.
Підтримка, длс, версії для приставок теж гроші.
Так само як переробка локацій, створення клієнта, оренда серверів.
Інвестори, хоча тут є власник Кріпа, цілком спроможні побачити статистику.
Чого, маючи таку інфу, вкладатись в переробку?
Це фактично має бути новий айпі.
5. Я ж ніде не пишу як і куди розвиватися сталкеру, а про те що деякі тут пишуть фантазії, але не пробують подумати чи навести аргументи.
Те, що ти робиш вкиди на емоції чи посилаєшся на вік або досвід модів не робить це аргументами.
6. Пробував пограти в ті мережеві моди? Наскільки там просто під'днатись? Не зловити вильоти? Там на 4 людей не завжди вдавалось пограти, отже на більшу кількість треба зусиль докласти.
7. Чого одразу мульт непотрібний? Чітко же писав: навіщо і в якому вигляді. І отримую абстрактні відповіді: бо обіцяли; щоб був; переробити на екстракшн тощо. Жодної конкретики чи аргументів.
8. І відповідь ти не дав чи будеш скіни купляти? В кс граєш, купляєш скіни? Чи в арені?
tinomen, цитати бажано з ніком, щоб було зрозуміло.
А це хто писав?tinomen: ↑ 27.03.2026 13:14 це не я вимагав мульт в будь-якому вигляді:) я насправді проти мульта у вигляді просто дезматчу.
Вільні місця то є, але більшість проектів 25-26 поки не взлетіло.tinomen: ↑ 27.03.2026 12:01 роблять все аби не робити екстракшнпотенційно це накращій екстракшн що може бути. тут все вже є. соло сюрвайвл, чи тім пвп. ган порн, лутінг шмутінг. все це тут можна розкрутити до мега обертів.
-
tinomen
Wake up, Neo
Барбарис
тому то я і вважаю що сталкеру потрібен екстракшн. сама meta сталкера ходити за хабарем це і є чистий екстракшн. і нехай там не буде 500к+ онлайну, але перспективно, це може стати папкою серед екстракшенів. ну я би так хотів бачити:) або стане як не такий як всі Forever Winter, хоча так зламати гру як фан доги, навіть гск не зможуть мабуть:)Вільні місця то є, але більшість проектів 25-26 поки не взлетіло.
-
hohlid19
Member
Цель может и такая, но когда в Зоне уже имеются группировки, есть своя "полиция Зоны" и из опасностей максимум бандюки да псина забродившая, экстракшен не получится. Ещё учитывай, что по сюжету игры Зону сталкеры облюбовали с 2006 года, за 16 лет её всю по поверхности облазили и разворовали. Из локаций по итогу там может быть Припять и Лиманск—места малоиследованные. Тебе вот впринципе интересно будет бегать в 2-3х локах постоянно?tinomen: ↑ 27.03.2026 16:16 Барбаристому то я і вважаю що сталкеру потрібен екстракшн. сама meta сталкера ходити за хабарем це і є чистий екстракшн. і нехай там не буде 500к+ онлайну, але перспективно, це може стати папкою серед екстракшенів. ну я би так хотів бачити:) або стане як не такий як всі Forever Winter, хоча так зламати гру як фан доги, навіть гск не зможуть мабуть:)Вільні місця то є, але більшість проектів 25-26 поки не взлетіло.
-
Барбарис
Member
tinomen, екстракшн це новий клієнт та переробка карт. Це ще така ж сума як потратили на с2.
500к+?
Арк має пік в 960, дельта форс 80-100 та піки до 160 у вихідні.
Який % аудиторії с2 готовий платити за скіни?
Так хотів екстракшн чи не хотів?
500к+?
Арк має пік в 960, дельта форс 80-100 та піки до 160 у вихідні.
Який % аудиторії с2 готовий платити за скіни?
Так хотів екстракшн чи не хотів?
-
tinomen
Wake up, Neo
hohlid19
в Ханті 4 мапи і там теж є якісь змінні для них для варіативності, давно грав, не можу детально стверджувати. в Форевер вінтер побільше буде + ще процедурні тунелі, але це вже духота так що наврядчи піде за плюс. загалом, добре зроблені 4 мапи + модифікатори на них (ніч, погода і т.д) буде норм.
і якщо жорстко не прив'язуватися до подій сюжету сінгла, то можна обрати будь-якй часовий проміжок, не проблема.
Відправлено через 6 хвилин 25 секунд:
Барбарис
я там десь писав вище, що це не новий режим має бути, а окремий як RDO проект, це очевидно. я саме екстракшн хочу, а не будь-який довільний мульт. який відсоток буде платити за допи, це вже інше питання. але якщо Хант живе з своїм куцим онлайном і токсіками, то мабуть і тут буде ок.
в Арке зараз 5 мап + різні стани (шторм, буря, найт рейд) достатньо якщо ти не стрімер\задрот 24\7.Цель может и такая, но когда в Зоне уже имеются группировки, есть своя "полиция Зоны" и из опасностей максимум бандюки да псина забродившая, экстракшен не получится. Ещё учитывай, что по сюжету игры Зону сталкеры облюбовали с 2006 года, за 16 лет её всю по поверхности облазили и разворовали. Из локаций по итогу там может быть Припять и Лиманск—места малоиследованные. Тебе вот впринципе интересно будет бегать в 2-3х локах постоянно?
в Ханті 4 мапи і там теж є якісь змінні для них для варіативності, давно грав, не можу детально стверджувати. в Форевер вінтер побільше буде + ще процедурні тунелі, але це вже духота так що наврядчи піде за плюс. загалом, добре зроблені 4 мапи + модифікатори на них (ніч, погода і т.д) буде норм.
і якщо жорстко не прив'язуватися до подій сюжету сінгла, то можна обрати будь-якй часовий проміжок, не проблема.
Відправлено через 6 хвилин 25 секунд:
Барбарис
я там десь писав вище, що це не новий режим має бути, а окремий як RDO проект, це очевидно. я саме екстракшн хочу, а не будь-який довільний мульт. який відсоток буде платити за допи, це вже інше питання. але якщо Хант живе з своїм куцим онлайном і токсіками, то мабуть і тут буде ок.
-
Hotspur
Member
чудово, чекаєм
-
Барбарис
Member
tinomen, а сам готовий платити за скіни? І знову ж, хочеш чи не хочеш?
Я не бачу, що там писав, але бачу що теж ігноруєш пости інших та можеш перевірити чому так не вийде з С2. Тут як аналог варто дивитись на Скайрім/ТЕСОнлайн. Розробка Ханта оцінюється до 30, підтримка серверів до 10-15 на рік. І це ще як реклама рушія від Крайтек, 40000 - 60000 не куций. По статистиці він в топ 5. Це не співставні речі. Там крім АРКа популярних сильно не бачу, тому виникає питання це ринок екстракшн чи ринок АРКу? Так само як існує ринок КС чи Доти.
Arena Breakout: Infinite до 30 лямів. Переробити С2 буде дорожче. За які бабки?
Я не бачу, що там писав, але бачу що теж ігноруєш пости інших та можеш перевірити чому так не вийде з С2. Тут як аналог варто дивитись на Скайрім/ТЕСОнлайн. Розробка Ханта оцінюється до 30, підтримка серверів до 10-15 на рік. І це ще як реклама рушія від Крайтек, 40000 - 60000 не куций. По статистиці він в топ 5. Це не співставні речі. Там крім АРКа популярних сильно не бачу, тому виникає питання це ринок екстракшн чи ринок АРКу? Так само як існує ринок КС чи Доти.
Arena Breakout: Infinite до 30 лямів. Переробити С2 буде дорожче. За які бабки?