У NVIDIA готовий свіжий hotfix-драйвер. Він отримав індекс GeForce 596.02

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Vpupkin
а я про курсор не вкурсі сидячи 10 років на амд. таке буває

Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
Gelonyrum: 26.03.2026 17:21Їй би якийсь оновлювач драйверів випустити щоб він патчив потрібну частинку, а не заставляти качати користавачів гігову херню...
їм би навчитись нормально драйвера підбирати, а то шо на сайті шо програма не може нормально драйвери знайти для старих карт, і постійно треба самому ритись шукати останню підтримувану версію))

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Vpupkin: 26.03.2026 16:29Криві дрова амд нікому тестувати, бо криві карти амд ніхто не купляє, оті 3 людини з їх картами не здатні усі баги знайти
тоді по твоїй логіці нвідія жирний болт поклала на її споживачів якшо так погано відноситься до підтримки своїх продуктів :rotate:
kairo
Member

Nouriel: 26.03.2026 16:05так цирк з апаратним прискоренням браузера в нвідії 10+ років і не пофікшений.
Теж цікаво, що про що мова.
DDt
Member

kairo: 26.03.2026 18:30
Nouriel: 26.03.2026 16:05так цирк з апаратним прискоренням браузера в нвідії 10+ років і не пофікшений.
Теж цікаво, що про що мова.
возможно разговор про всякие Linux"ы, там аппаратное ускорение в хроме на NVIDIA практически не работает
hohlid19
Member

erkins007: 26.03.2026 09:59
hohlid19: 26.03.2026 09:30Эркинс ещё не показывался
Я польщён что так запал вам в сердце, но увы я крайне плохо отношусь к нетрадиционной ориентации, так что вам ничего не светит.
Жаль, вы ведь мне так интересны во всех планах...
erkins007
Member

Gelonyrum: 26.03.2026 17:21 Їй би якийсь оновлювач драйверів випустити щоб він патчив потрібну частинку, а не заставляти качати користавачів гігову херню після кожного хотфіксу...
У вас интернет с тарификацией или ADSL? Щас 2026 год. Гигабитный интернет в каждом городке, а люди ноют что их заставляют пару сотен мб качать

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
DDt: 26.03.2026 19:46возможно разговор про всякие Linux"ы
Всем плевать на линукс и что там у него с драйверами. Там пользователей ещё меньше чем владельцев АМД.
Sunrise007
Member

Le0nees: 26.03.2026 15:49Можливо шось докручували в файлах налаштувань, бо в мене так, vsync в налаштуваннях не включений та і монітор 165
https://ibb.co/mr1fzWwt
спеціально встановив гру, в мене на 5070 також 62фпс.
потім налаштував MaxSmoothedFrameRate
результат на скріні:
спойлер
Изображение
Yalg
Member

Простите, а где теперь качать стабильные, подписанные драйвера?
Nouriel
Member

kairo: 26.03.2026 18:30Теж цікаво, що про що мова.
почитай, чогось про курсор ти знаєш на амд хоча не користуєшся, а от а нвідію нічо не знаєш :laugh:

Відправлено через 32 хвилини 48 секунд:
наівіть тут люди писали не наз про цей баг з апаратним прискоренням
kairo
Member

Nouriel: 28.03.2026 18:10почитай, чогось про курсор ти знаєш на амд хоча не користуєшся, а от а нвідію нічо не знаєш
З чого ти взяв, що я знаю про якийсь курсор на АМД? І що там із прискоренням у Нвідії?
Ekz0rcyst
Member

kairo
Мабуть мова про шахівницю замість зображення, в Хромі та хроміумподібних оглядачах (таке зображення зазвичай характерне коли пам'ять "помирає"), тут навіть на форумі є обговорення в якому люди ділились хто як намагався перемогти цю біду. Якщо не знаєте то це дуже добре але факту проблеми не відміняє.
Bukakanga
Member

Yalg: 28.03.2026 10:28 Простите, а где теперь качать стабильные, подписанные драйвера?
amd.com
kairo
Member

Ekz0rcyst: 30.03.2026 06:04Мабуть мова про шахівницю замість зображення, в Хромі та хроміумподібних оглядачах
В мене таке було. Так це давно вже пофіксили, роки з два тому. Проблема ця тривала декілька місяців.
Ответить