Новости
Последние статьи и обзоры
Інтернет = 1 Гбіт/с
-
ALEX-SS
Member
10ТБ та запросто можно как скачать так и роздать. Самое интересное что ни я ни соседи не просили перехода на эту самую вегу - они тупо забрали нашего провайдера и всех насильно перевели - как теперь быть я не знаю.
-
luntik
Junior
В нас локальний провайдер відразу рубає канал, якщо бачить аномальний трафік в мережі. Намагався викачати файл 100ГБ на максимальний швидкості - після 10ГБ відразу обрубують з'єдання на 5 хвилин.
Довелось на швидкості 20 мегабіт цілий день викачувати файл.
10ТБ в місяць ще не самий гірший варіант, я навіть половини не зміг би з того використати з таким обмеженням
Довелось на швидкості 20 мегабіт цілий день викачувати файл.
10ТБ в місяць ще не самий гірший варіант, я навіть половини не зміг би з того використати з таким обмеженням
-
tablestikus
Member
luntik
в основному таке роблять прови в яких дууууже маленький зовнішній канал і наприклад на 1гбіт зовнішнього вони набирают пару сотен клієнтів на 100мбіт
в основному таке роблять прови в яких дууууже маленький зовнішній канал і наприклад на 1гбіт зовнішнього вони набирают пару сотен клієнтів на 100мбіт
-
Alexsandr
Member
10ТБ не так и много за месяц. Даже стараться особо не надо при желании. А тем более 2ТБ за день пиково, вполне достижимо.Polybius: ↑ 26.02.2026 10:53 Але мені здається що витягти 10 ТБ на місяць, це прям треба намагатися.
Ну і "має право" не факт, що зробить. Що там по факту - невідомо, поки не чув, щоб хтось вилазив за цей ліміт.
-
Ekz0rcyst
Member
Alexsandr
Для більшості користувачів це таки багато, але в цілому я згоден що це давно не недосяжний показник по використаному трафіку в домашніх умовах.
Для більшості користувачів це таки багато, але в цілому я згоден що це давно не недосяжний показник по використаному трафіку в домашніх умовах.
-
BorisBrejcha
Member
уйти к другому провайдеру.ALEX-SS: ↑ 26.02.2026 22:51. Самое интересное что ни я ни соседи не просили перехода на эту самую вегу - они тупо забрали нашего провайдера и всех насильно перевели - как теперь быть я не знаю.