Дженсен Хуанг розуміє побоювання через DLSS 5, оскільки він теж не любить AI-сміття

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

kabostebeztak: 24.03.2026 20:05
Filabatya: 24.03.2026 19:06 дивився в пастрейсінгу на ютубі цю гру на 5090 там дійсно не та картинка, хуаніто дуже допоміг лівій виглядати максимально убого для контрасту :gigi:
5070=4090 класіка. the more you buy, the more you save)
але від картинки зліва мені не хочеться блювати
Тобто те що тобі чи будь кому більше до вподоби і визначатиме рівень фотореалістичності зображення?🧑‍⚕️🩺💉🥼🏥
N0il
Member

А мені подобається...
waryag
Member

Afit: 24.03.2026 20:22 Тобто те що тобі чи будь кому більше до вподоби і визначатиме рівень фотореалістичності зображення?🧑‍⚕️🩺💉🥼🏥
пропоную зійтися на інстаграмореалістичності! У ДЛСС5 вона чудова!
erazel
Member

Afit: 24.03.2026 20:22 Тобто те що тобі чи будь кому більше до вподоби і визначатиме рівень фотореалістичності зображення?🧑‍⚕️🩺💉🥼🏥
Ви не плутайте реалістичність і красу/стилізацію зображення. Не дарма ж є документальна та художня фотографії. Перша реалістичніша, а на другу приємніше дивитися
. Як то кажуть "стиль, трясця, стиль". Стиль вирішує все.
tornadox
Member

Воно реально виглядає нікчемно, і створено заради одної мети - впарити тобі дві вк за $5к.
Дякую але я краще подивлюся фільм з якісними спецефектами де велика професійна команда вирішувала дизайн і стилізацію, ніж буду грати в інстаграмних модельок які на швидку руку наклєпав ШІ Хуанга пост-фільтрами. Графікою милуєшся мабуть перших 1-2 години, а далі все що потрібно це якісний геймплей.
erazel
Member

Ну я всеодно не розумію навіщо то? Ну типу що вона дає? Красивіші обличчя?А що заважає розробникам одразу їх такими робити? Не вистачає потужностей відеокарти на деталізовані моделі обличь? А на DLSS5 їх не потрібно чи що?

Я прихильник позиції що гра має бути такою якою її задумали розробники. Якщо вона якісна то застаріла графіка не заважатиме абсолютно. МОжна подумати графіка комусь заважає зараз насолоджуватися Готикою 1/2. Чи Морровіндом. Вони є такі є. І навіть хайрез текстури там руйнують авторський стиль(бо хайрез текстури вимагають переробки стилю всіє гри, щоб продукт виглядав цілісним).
longaro
Member

erazel: 25.03.2026 14:19 Ну я всеодно не розумію навіщо то? Ну типу що вона дає? Красивіші обличчя?А що заважає розробникам одразу їх такими робити? Не вистачає потужностей відеокарти на деталізовані моделі обличь? А на DLSS5 їх не потрібно чи що?

Я прихильник позиції що гра має бути такою якою її задумали розробники. Якщо вона якісна то застаріла графіка не заважатиме абсолютно. МОжна подумати графіка комусь заважає зараз насолоджуватися Готикою 1/2. Чи Морровіндом. Вони є такі є. І навіть хайрез текстури там руйнують авторський стиль(бо хайрез текстури вимагають переробки стилю всіє гри, щоб продукт виглядав цілісним).
Лол не розумие воно ... Так как задумали розробники ... :laugh:

Это всего лишь презентация , агрессивно настроенная что б видно было разницу . Промп ему задаешь или пример .. И он его срисовует , или обучаешь дальше , год , два , пять и никакой рендер из полигональной модельки никогда не достигнет реалистичного кадра как в реальной жизни . Только такой Ши и достигнет , ибо это самое реальное берет , да с ним работает :rolleyes:

А Разрабы на сегодня просто не могут сделать гипер уровень граффики , уже лет 10-20 толкутся на месте , с физикой тоже самое ... Если б не эти Ртх да Длсс , еще и хуже б было . Потому "то как задумывалось" выходит из года в год ровно то , на что их хватает в техническом плане .

Тут у большинства судя по минусерству ( та и в Мире по инету тоже ) - мозга реально как у той мухи которую скопирастили недавно и засунули в матрицу побегать :lol:

Но тешит то , что .. до очка че они там кичятся ... Корпорациям-то виднее , раз Ши началось – то и дальше будет развиваться всячески , нравится хомякам это или нет . Пусть на улицу выходят рас не нравица , хах :shuffle:
erazel
Member

longaro: 27.03.2026 03:40 Лол не розумие воно ... Так как задумали розробники ... :laugh:
не "не розуміє воно" а "не розуміють вони". В пристойному товаристві холопи до людей мають звертатися на ВИ.

Так от, саме так як задумали розробники в арт-стилі і має бути. На те він і стиль що має формувати враження від сприйняття продукту. Щастя не в фотореалістичності, а у враженні. Дивитися на вашу фізіономію напевне куди менше задоволення чим на портрет якогось хорошого художника, бо хоча останній й не фотореалістичний, але куди більше естетичного задоволення приносить.
DuckRider
Member

erazel: 25.03.2026 14:19 Ну я всеодно не розумію навіщо то? Ну типу що вона дає? Красивіші обличчя?А що заважає розробникам одразу їх такими робити? Не вистачає потужностей відеокарти на деталізовані моделі обличь? А на DLSS5 їх не потрібно чи що?

Что оно даёт: уничтожение привычного рендера и стонкс клоунам издателям за счет увольнения художников, после этого гробит вид игр для всех кто не на хуангоговне, хуангоклоун ловит стонкс и закрепляет монопольную позицию, нвидия бои ловят оргазмирующий припадок, а затем следующие десятилетия скулят, что игры стали калом
zaqik
Member

DLSS 5 покращує оригінальний кадр, але не змінює його
Кхе-шта-кхе? Как можно улучшить, не изменив? Не про скайлейки и 14нм+++++++ речь же :gigi:
Ответить