Asus Rog Zephyrus g14 2023 відходить рамка дисплею

Все вопросы о ноутбуках
Ответить
Автор
Member

Вітаю усіх.
Після заміни кришки дисплею та самого дисплею в ноутбуці Asus Rog Zephyrus G14 GA402 почала відходити рамка в той же день. Звичайно ж звернусь до СЦ,де мені ремонтували. Але хотів би поцікавитись,на чому вона там тримається? На клею? Тому що я сам з Тернополя,а відправляти потрібно в Київ. Ноутбук потрібен для роботи. Чи можливо рамку замінити чи якось її підшаманити,не відправляючи в Київ? Можливо,тут є контакти майстрів ,які це можуть зробити в Тернополі ? Тому що на підоні стоять пломби від СЦ ,ну звичайно ж гарантія на матрицю і кришку .На перший час можливо не звератати увагу чи все ж таки відправляти? На скільки це критично? Тому що заміна кришки була через відлом вушки в ній. Також питання : замінили дисплей,так як при заміні кришки пошкодили старий. Його (дисплей) замінили за свій рахунок,але в мене тепер не 165ГЦ,а 240ГЦ. Я звичайно радий,але як так розумію,що дисплей від іншної моделі ноутбука чи як? Гуглив і питався в chatGPT - дало відповідь,що в Razer Blade 14" (2023) така ж матриця : 2к,240гц,ips,14 дюймів. Також, герцовку НЕ в Ultimate режимі GPU вище 60гц я поставити не можу. Ті костилі якось можливо обійти?

Фото відходу рамки прикладаю :
спойлер
https://www.dropbox.com/scl/fi/v3zbnewr ... 23n2b&dl=0
спойлер
https://www.dropbox.com/scl/fi/v3zbnewr ... pshqr&dl=0
Shpoker
Member

hzpon
Фотки не смотрел, но возвращай ноут тем кто делал. В современных тонких ноутах матрицу повредить при разборе крышки - суперлегко. Пускай сами и переделывают, сломают матрицу - заменят еще раз.
kabostebeztak
Member

відправляй назад
ну його самому щось робити, ще скажуть що сам винуватий, тим більше у анусів поганий сервіс
слопжпт жахливе джерело бтв
sensey
Member

Відходить тому що не професійно розібрали корпус. Скоріше за все пошкодили замки кріплення тому і відходить. Повертайте назад із наполегливим бажанням на заміні поданого корпусу.
ddO
Member

hzpon
Наскільки знаю я, в сучасних тонких ноутбуках матриці вклеяні в кришки чимось типу двусторонього скотча, а рамка мала б триматися на защолках + проклейка (тим же двустронім скотчем внизу). При заміні усі ці клейкі матеріали мають поновлятися сервісом, можливо Вам їх не поновили чи використали неякісні матеріали - от і результат. На скільки це критично? .. Ну тепер при прочитанні чергової новини про ціни на RAM плювати в дисплей неможна :lol: По самій же матриці - шукайте по номеру моделі в аіда64 - "дисплей" - "монітор", там буде точна моделька Вашої матриці. І, взагалі, виробників матриць не так щоб багато, тому можна зустріти однакові модельки у різних моделях різних фірм (асуса / мсі/ райзера і т.д.)
Dancer
Member

Матриця там кріпиться на двох полосках скотчу який виймається за вушка, які внизу матриці по краях, сама рамка кріпиться на скотчі внизу і по всьому периметру на герметику чи скотчу товщиною з нитку плюс защіпки є на рамці, якщо їх не зламати, то вона чудово сидить і не відходить взагалі без скотчу, робив так і все тримається саме на такій зефірці як у вас, швидше за все вам поламали всі або більшість защіпок на самій рамці матриці.
Ответить