Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

alumem: 21.03.2026 17:35"0 евро" мечта монополистов-ритейлеров, чтобы у людей вообще не было выбора, кроме как покупать у них с наценкой 300%.
Все дуже просто - у нас великі мережі по типу тих же розеток просто лобіюють свої інтереси у верховній зраді просуваючи закони про оподаткування під егідою ЄС та МВФ. Нам і про ціни на світло розказують казки в той же час у нас воно дорожче ніж у більшої половини ЄС, а вони його знову піднімати хочуть, в цьому випадку свої інтереси лобіюють всякі ахмєтови, правда.
Изображение
Hotspur
Member

Gil_gamesh: 21.03.2026 17:10Ну так продавайте. Продавайте своє ліжко. Продавайте що в гаражі непотрібне. Назбирайте гриби і продавайте. Намалюйте картину і продавайте. Які питання?
юридичне правило, за яким продаж чого-небудь тричі й більше разів на рік класифікується державою як незареєстрована підприємницька діяльність (бізнес)

Це закріплено у Постанові Пленуму Верховного Суду України №3 від 25.04.2003 року (Пункт 4):

«...діяльність фізичної особи... яка містить ознаки підприємницької, тобто провадиться зазначеною особою безпосередньо самостійно, систематично (не менше ніж три рази протягом одного календарного року) і на власний ризик.»
alumem
Member

Gil_gamesh: 21.03.2026 17:56Хочеш, купуєш її в чувака, який сам таку саму нову материнку привіз звідкись і повністю сплатив мито. Цей чувак може продати дешевше, наприклад, по ціні 0.9X від ціни ритейлера.
ага особенно когда для ретейлеров товар условно стоит 100$, а для обычного роботяги 150$ и если он заплатит еще и налоги которые начинаются с 0 центов то цена на товар при продаже будет больше чем в офф магазинах.
Firebrand
Member

Gil_gamesh
Я говорю про безмитне ввезення товарів. Так бути не має. Це створює величезний тиск на валюту і економіку загалом.
Поверь, я прекрасно понимаю разницу. Еще раз спрошу, почему должен быть сбор на таможне,абсолютно со всего? Свои воображения про валюту и экономику,оставь для бабцей на лавке,ибо нет ни того ни другого. Вы же, продвигаете коммунистисеские тезисы,только в новой обертке, рассказать как боролись с любым импортом в радяньском союзе и каким методами?(Риторический вопрос) Вы предлогаете совок 3.0,только маскируете его :insane:
Последний раз редактировалось Firebrand 21.03.2026 18:15, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

alumem: 21.03.2026 18:08ага особенно когда для ретейлеров товар условно стоит 100$, а для обычного роботяги 150$ и если он заплатит еще и налоги которые начинаются с 0 центов то цена на товар при продаже будет больше чем в офф магазинах.
ще раз. це зараз тупо заборонено. не більше 2 на рік. і з усіх подажів більше 17 гривень податки 23 %. країна кріпостних селян

Якщо ви продаєте товари систематично (3 і більше разів на рік для отримання прибутку), але не зареєстровані як підприємець, вмикається Стаття 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) — «Порушення порядку провадження господарської діяльності».
Piter Cantrope
Member

daesz: 21.03.2026 18:03 ціни на світло розказують казки в той же час у нас воно дорожче ніж у більшої половини ЄС
Не плутайте грішне з праведним. Мито - окремо, світло - окремо.
В нашій області ціна кіловата 2.64 грн. Це вже з ПДВ. Це є десь ~5 євроцентів. На тому слайді це виглядало б отак.
Screenshot 2026-03-21 180911.png
В кого місячне споживання більше ніж 2000 квт*год, той платить 4.32грн.
Якби у нас воно справді було "дорожче ніж у більшої половини ЄС", десь як в Португалії, то ми б всі швиденько попродавали свої 3090 і 6800XT, і на кожному другому балконі сонячні панелі були б прикручені)
daesz
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 18:22Не плутайте грішне з праведним. Мито - окремо, світло - окремо.
А де я путав, я говорив про лобіювання своїх інтересів у верховній зраді, тільки різні люди лобіюють різні інтереси, що я також в пості вказав :rolleyes:
Piter Cantrope: 21.03.2026 18:22В нашій області ціна кіловата 2.64 грн.
https://www.google.com/search?q=%D1%86% ... 4110425799
Изображение
Незнаю де ви такі ціни берете - у мене 4.32, НЕ електро опалення, місячне споживання біля 220-250кВ, взимку більше.
Piter Cantrope
Member

daesz
Розбирайтесь з ними. Маєте платити 2.64 при такому споживанні.
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 18:22Не плутайте грішне з праведним. Мито - окремо, світло - окремо.
В нашій області ціна кіловата 2.64 грн. Це вже з ПДВ. Це є десь ~5 євроцентів. На тому слайді це виглядало б отак.
Ціна з ПДВ
4.32 ₴
Firebrand
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 18:22В кого місячне споживання більше ніж 2000 квт*год, той платить 4.32грн.
тогда тарифы для Ивано-Франковской области,явно отличаются от Киева и Киевской области.
Piter Cantrope: 21.03.2026 18:22Це вже з ПДВ.
Вам не кажется,что при оплате за державну послугу,т.е. потребление электричества, это безумие платить еще и пдв? :insane:
Hotspur
Member

daesz: 21.03.2026 18:28Незнаю де ви такі ціни берете - у мене 4.32, НЕ електро опалення, місячне споживання біля 220-250кВ, взимку більше.
++
daesz
Member

Firebrand: 21.03.2026 18:47тогда тарифы для Ивано-Франковской области,явно отличаются от Киева и Киевской области.
Я також із Прикарпаття, у нас ціна 4.32, незнаю звідкіля пан знайшов такі ціни, 2.64 були в 2023/2024.
При тому шмигало говорить про чергове підняття цін
https://www.rbc.ua/rus/news/shcho-bude- ... 83419.html
Зокрема, в документі сказано, що відновлення енергетики вимагатиме від України поступового підвищення тарифів на газ, електроенергію та опалення. При цьому, уряд має забезпечити підтримку вразливих домогосподарств.
Последний раз редактировалось daesz 21.03.2026 18:53, всего редактировалось 1 раз.
Firebrand
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 18:42 daesz
Розбирайтесь з ними. Маєте платити 2.64 при такому споживанні.
шановний, а у вас часом не частный дом, где стоит электро-котел,что вы тут умничаете,если так, то да для вас будет 2.64 тариф а для всех пересичных и кто в квартирах живет, тариф 4.32.
Klon
CG graphikos fan

Згідно з постановою КМУ № 1331 від 22.10.2025 р.,
подовжено дію фіксованої ціни на електричну енергію для побутових споживачів на період
з 01.06.24 р. по 30.04.26 р. у розмірі 4.32 грн з ПДВ за 1 кВт•год(за весь обсяг споживання). Для спожи-
вачів з електроопаленням у період з 01.10.25 по 30.04.26 за обсяг до 2000 кВт•г (включно) - 2,64 грн
з ПДВ та за обсяг понад 2000 кВт•г – 4,32 з ПДВ.

https://sm.enera.ua/el/tariff

У нас як я зрозумів = 2,6 це якщо оформлено житло з електроопаленням, но не знаю - скопипастив що в платіжкі є .

Змінили до війні лічільник = і написав заяву на двухтариф (день\нічь)- чутка економить , але більше економіть включати ноут замість Пк :gigi: (у пк десь 120вт споживання, а в ноуті 20 - в ютубчиках)
daesz
Member

Firebrand: 21.03.2026 18:51для вас будет 2.64 тариф
Навіть якщо так - то тільки в зимовий період із жовтня по квітень
https://ptv.ua/news/a7a4a036-243e-4f6e- ... 0%BE%D0%B4.
З 1 жовтня 2025 року в Україні офіційно почав діяти спеціальний пільговий тариф на електроенергію для громадян, чиї будинки обладнані електроопаленням. Цей механізм підтримки буде активним протягом усього опалювального сезону — до 30 квітня 2026 року.
Piter Cantrope
Member

Firebrand: 21.03.2026 18:51 а для всех пересичных и кто в квартирах живет, тариф 4.32.
В квартирах нема 2.64 тарифу? :eek: От про це я не знав, вибачаюсь. Я думав, що у всіх до 2000квт*год по 2.64...
А влітку справді 4.32 грн. Просто літо давно вже було, я забув)
То якщо оновити графік, то виходить, що ми платимо більше, ніж в Туреччині, але не дотягуємо до Македонії і Албанії. І чого це в Молдові таке світло дороге? :spy:
Screenshot 2026-03-21 180911_2.png
daesz
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 19:21
Firebrand: 21.03.2026 18:51 а для всех пересичных и кто в квартирах живет, тариф 4.32.
В квартирах нема 2.64 тарифу? :eek: От про це я не знав, вибачаюсь. Я думав, що у всіх до 2000квт*год по 2.64...
То якщо оновити графік, то виходить, що ми платимо більше, ніж в Туреччині, але не дотягуємо до Македонії і Албанії. І чого це в Молдові таке світло дороге? :spy:
Бо Молдова не виробляє свого світла і купляє його у нас та в Румунії.
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 21.03.2026 19:21В квартирах нема 2.64 тарифу?
немає
Shpoker
Member

Hotspur: 21.03.2026 18:02При цьому з посилки вартістю, наприклад, 30 доларів, уряд збирав лише близько 3-4 доларів податків.
а теперь накладываем наши реалии..
ПРОСТО вводим безусловный базовый налог 30баксов, а выше - уже по % от суммы, налоговики кончают от экстаза, публика сглатывает)
tablestikus
Member

daesz: 21.03.2026 19:27
Piter Cantrope: 21.03.2026 19:21
Бо Молдова не виробляє свого світла і купляє його у нас та в Румунії.
А газова електространція в ПМР так і не працює?
Ответить