Новости
Последние статьи и обзоры
Збірка gigabyte 292 + radeon 9700
-
activsonar
Junior
Вітаю учасників , збираю сервер gigabyte 292 z20 , хочу поставити 4 карти amd radeon 9700 32 gb , пооблема в тому що пнредні кошики для карт розвернуті в сторону вентиляторів , тобто турбвна дує на вентилятор . Питання , чи можна з цих карт зробити пасивні ? Хто це може зробити ? Чи таке чи подібне хтось робив ? Дякую. Допоможіть будь ласка.
-
Евгений King
Member
Теоретично треба просто познімати кожухи і вертушки з карт і надрукувати на принтері направляючі стакани, щоб збирати повітряний потік і направляти його в ребра радіатора.
На практиці же, без власного принтеру і досвіду в моделюванні, задачка буде не з легких.
Ну і моє уявлення про ваш кейс базується виключно на фото/спеках серверу на сайті виробника і рекомендованим відеокартам до нього, так як ви не надали ні фото ні відео, котрі б пояснювали проблему.
PS: теоретично можна вентилі в сервері просто порозвертати на видув та й все, тоді з картами хімічити не треба. Питання тільки чи не буде тоді проблеми з охолодженням інших компонентів.
На практиці же, без власного принтеру і досвіду в моделюванні, задачка буде не з легких.
Ну і моє уявлення про ваш кейс базується виключно на фото/спеках серверу на сайті виробника і рекомендованим відеокартам до нього, так як ви не надали ні фото ні відео, котрі б пояснювали проблему.
PS: теоретично можна вентилі в сервері просто порозвертати на видув та й все, тоді з картами хімічити не треба. Питання тільки чи не буде тоді проблеми з охолодженням інших компонентів.