Рольова гра Crimson Desert отримує суперечливі відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Короче говоря kingdoms of amalur 2.
Kirakishou
Member

AlexWest: 20.03.2026 12:43Тому японці роблять ігри як профі, а китайці, корейці та інші їх сусіди більше схожі на забавних пародистів.
Залежить від того, про які саме ігри йдеться. Якщо це гача-ігри, які дуже популярні в перелічених вами країнах, то китайці зараз на першому місці. Це визнають навіть самі японські розробники. У японців немає аналогів великим проєктам на кшталт Arknights: Endfield, Wuthering Waves, Genshin Impact, Honkai: Star Rail та Zenless Zone Zero. Власне, у корейців таких масштабних ігор також немає. Для розуміння, ці ігри приносять прибутки в мільярди доларів на рік. Але якщо йдеться про звичайні ігри, як-от Resident Evil, Dark Souls, Monster Hunter, NieR: Automata, Final Fantasy та інші, тоді так – японці тут на першому місці.
Georgin
Member

Ararat
Та не сказав би... Kingdoms of Amalur з усіма DLC я пройшов повністю і мені було весело, навіть перепройти іноді хочеться.
Там не було вимушеного тупого гринду ресурсів та експи щоб подолати дуже очевидний штучний бар'єр прогресії від розробників і пройти далі по сюжету.
А тут окрім інших проблем і сюжет такий, що навіть проходити далі якось бажання немає.
Soulwatcher
Member

Yurius: 20.03.2026 12:21 це було очевидно , а за 3к гривень хай самі грають
Долгое время хотел этакое ММО но в соло, но чтоб типа Аион, BnS и прочие, где нужно не просто "нажал кнопку, ударил мечом - цель убита", а где на панели 30-40 умений и их сочетания, чтоб прям рвать пятую точку для убиения всей и каждой живности. И чтоб сложность была как в тёмных душах. Жаль, моим мечтам не сбыться
vsx
Member

сделать хорошей игру с открытым миром, тем более таким большим, на пару сотен часов, задача почти нереальная. Такие игры всегда оказываются ущербными.
ThunderWoW
Junior

Мені сподобалось як одразу після релізу гра накинула +500 грн.Дякую, не треба.
AlexWest
Member

Kirakishou, мова про ігри, які можна вважати технічним і художнім мистецтвом. Виносячи за дужки їхні бюджети, прибутки, онлайни гравців і т.д.

Отправлено спустя 3 минуты 45 секунд:
nochnik89: 20.03.2026 13:43
Matumba92: 20.03.2026 13:37А сколько видео на Ютубе до выхода было,что супер игра, прям текст ген.
Завышенные ожидания - это всегда проблема игроков. Ничего от игры не ждал, наверное и ничего не получу :rotate: Хотя мож и через годик другой куплю на распродаже.

Отправлено спустя 2 минуты 9 секунд:
kairo: 20.03.2026 12:50Я до речі, більш-менш осилив сюжет Елдену без Ютуба, як не дивно.
ну если сюжет понял - то и игра затянула. Игра точно не в стиле подачи стандартных западных рпг. Так и у этих ребят разработчиков свое виденье ) Может кому и понравится эта игра. По отзывам вроде много людей кому понравилось. сам я еще не пробовал и не знаю что сказать )
Два білоруси облизали Крімсон Десерт так, як не нализують навіть пор...оактриси. У них двох взагалі якийсь пієтет до китайщини, корейщини і т.д. А от японське підсирають. Як і західне. На жаль, мільйони глядачів ведуться.
nochnik89
Member

AlexWest: 20.03.2026 15:51Два білоруси облизали Крімсон Десерт так, як не нализують навіть пор...оактриси.
Это вы про тех двух дибилов с иксбт ? :lol: Мягко говоря, их мнениями можно пренебречь :lol:
tornadox
Member

Нічого не очікував від гри розробника корейських ММО з силіконовими гарними тьотями(Black Desert).
Проте в піар вклалися дуже агресивно, навіть теми по GTA Online на реддіті були забиті повідомленнями "мені пофіг на івент, я буду завтра весь день грати в Crimson Desert" так що думаю частина витрат окупиться.
Kirakishou
Member

AlexWest: 20.03.2026 15:51мова про ігри, які можна вважати технічним і художнім мистецтвом.
На вашу думку, це можна вважати мистецтвом?
спойлер

pukky
Junior

ожидаемо 💩 от корейских игроделов которые официально в РФ работают, те что за 11 лет не смогли даже свою black desert online вывести на современный уровень
в Cringe Desert всё плохо - графика отвратительная, управление не для людей, сюжет и задания с недоработками от бесплатной black desert, оптимизация за счет генераций кадров и прочей мыльной ерунды :puke:
aaleksandrenko
Member

ThunderWoW: 20.03.2026 15:23 Мені сподобалось як одразу після релізу гра накинула +500 грн.Дякую, не треба.
В Епік стор ціна не змінилась ;)
Vladys77
Member

kairo: 20.03.2026 12:50
nochnik89: 20.03.2026 12:45Элден ринг привет !
Я до речі, більш-менш осилив сюжет Елдену без Ютуба, як не дивно.
В souls-ах оригінальних сюжет завжди однаковий. Ти невідомо хто прокинувся невідомо де і треба тобі зробити невідомо що, але від цього дуже залежить все :laugh:

Відправлено через 5 хвилин 10 секунд:
AlexWest: 20.03.2026 12:43 Створення ігор має мати під собою довгу національну традицію, а не просто бажання і кілька хороших спеціалістів. Не хочеться в расизм, але ментальність тут вирішує більше, ніж будь-що інше.
Тому японці роблять ігри як профі, а китайці, корейці та інші їх сусіди більше схожі на забавних пародистів.
Є якісні класні ігри Учан - китайська і Хазан - корейська. Топові соулсзлайки.
kairo
Member

Vladys77: 20.03.2026 17:02В souls-ах оригінальних сюжет завжди однаковий. Ти невідомо хто прокинувся невідомо де і треба тобі зробити невідомо що, але від цього дуже залежить все
Я сюжет соулсів дізнався з ютуба, бо ліньки було читати ті описи предметів. В Елдені вирішив заморочитись і дійсно, розібратись можна. В Секіро самий доступний сюжет із ігор Фромів.
Serg IX
Member

А тим часом S.T.A.L.K.E.R.: ТЧ сьогодні 19 років
AlexWest
Member

Vladys77, підозрюю, це лише найвдаліші пародії на японські ігри.
Kirakishou, не знаю, не грав. Я загалом кажу, без вишукування крінжі. Просто в одних крінжа – це виняток із загального, а в когось – навпаки.
Polyaan
Member

Ниче, ниче, вспомните кипербанк на релизе.
Через год с патчами будет вменяемый геймплей, или студия закроется...
pukky
Junior

Polyaan: 20.03.2026 19:46 Ниче, ниче, вспомните кипербанк на релизе.
Через год с патчами будет вменяемый геймплей, или студия закроется...
так думали и с black desert online но 11 лет прошло ничего существенно не изменилось :laugh:
mult
Member

kairo
Сюжет в елдені то таке.
А як у вас вийшло з багатьма квестовими лініями персонажів.
Їх там не мало і половина з них, якщо не більша, там без підказок не пройдеш.
Бо вони розвиваються не логічно з не логічними переміщеннями і часто в секретних локах :)
Ну і запорюються на раз.
Я пройшов абсолютно всі сюжетні лінії на секретну кінцівку.
Не памятаю як вона зветься, що по гробам треба стрибати в низ на секретну локу.
І тим самим закрив всі ачівки для елдена на 100 відсотків.
Але все це з інструкціями, бо без них звичайна людина навіть не здогадається що десь є квест.
Як на мене така побудова квестів дуже тупа і погана.
Елден би заграв зовсім іншими барвами.
Аби до красивого світу і цікавого геймплею, додалася б якась зрозуміла епічна і красива історія з багатьма квестами.
А так для більшості людей, проходження елдена, це тупо нарізка мобів і босів без сенсу.
Просто пробіжка з точки А в точку Б.
Як на мене люди і не повинні шукати і вивчати якісь інструкції по квестам.
Гра повинна бути побудована так, щоб все це проходилось по мірі проходження гри без інструкцій.
kairo
Member

mult: 20.03.2026 21:09А як у вас вийшло з багатьма квестовими лініями персонажів.
Квести проходив по гайдах, без них практично нереально. Половину все одно запоров. Це імхо, головний мінус гри.
Ответить