Новости
Последние статьи и обзоры
Анонс NVIDIA DLSS 5 став несподіванкою для розробників ігор
-
SPEC1AL1ST
Member
Пропоную обговорити Анонс NVIDIA DLSS 5 став несподіванкою для розробників ігор
А мне нравится как выглядит. Больше похоже на реальный людей, меньше "пластмассы".
А мне нравится как выглядит. Больше похоже на реальный людей, меньше "пластмассы".
-
Геральт
Member
-
waryag
Member
Валізки дядечка Ху не пахнуть. 
-
Conqistador
Member
- спойлер

Последний раз редактировалось Conqistador 19.03.2026 10:13, всего редактировалось 1 раз.
-
oh_boy
Member
Розробники гунерських ігор, беріть на озброєння 
-
dead_rat
Member
Це майбутне ігро індустрії.
Ніхто не обіцяв, що майбутнє буде хорошим.
Ніхто не обіцяв, що майбутнє буде хорошим.
-
Dr_Earnhardt
Member
-
FarCry
Member
Вам сюди:SPEC1AL1ST: ↑ 19.03.2026 09:53 А мне нравится как выглядит. Больше похоже на реальный людей, меньше "пластмассы".
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%BD%D0%B0
-
dead_rat
Member
Даю безкоштовну бізнес ідею.
Першою грою на ДЛСС5 зробити Реквием по мечте.
Коли герой у нормальному стані, то картинка відстійна, сіра і не детальна. Коли він під кайфом - то навалювати АІ по повній, при чому всі глюки АІ будуть ідеально у тему.
Першою грою на ДЛСС5 зробити Реквием по мечте.
Коли герой у нормальному стані, то картинка відстійна, сіра і не детальна. Коли він під кайфом - то навалювати АІ по повній, при чому всі глюки АІ будуть ідеально у тему.
- спойлер
- А другою переробити Алісу Амерікан Макгі
-
man1242
Member
Очікую на реліз даймонда більше ніж длсс5Геральт: ↑ 19.03.2026 09:55 Хуанг:
розробники можуть самостійно налаштовувати генеративний ШІ під свій стиль, зазначивши, що DLSS 5 додає генеративні можливості до наявної геометрії гри, але при цьому не забирає художній контроль.
Розробники RE Requiem:
дізналися про технологію одночасно з усією громадськістю
![]()
BTW:
-
Diesel
Junior
Хуанг не хоче більше робити відеокарти, він хоче продавати ші в іграх і по підписочці авжеж)
-
DeLibertate
Member
Мені ці обличчя ще нагадали одну не надто відому гру, часів Play Station 2 (Forbidden Siren)
Де використовували технологію "фотореалістичних облич". Тут приблизно такі ж відчуття виникають при перегляді.
- спойлер
-
man1242
Member
В тебе з останніх витоків інфа про рдна5 буде на 3нм, це вже зупинка кремнію. Редізайн чіпа багато не дасть, вже є досвід зен5Diesel: ↑ 19.03.2026 10:45 Хуанг не хоче більше робити відеокарти, він хоче продавати ші в іграх і по підписочці авжеж)
-
VovaII
Member
Conqistador
Погоджуюсь, що до такого, розробники не були готові.
Ви б ще туди Хітмена та Термінатора додали.
А Геральда із Рівії — взагалі боюся уявити.
Погоджуюсь, що до такого, розробники не були готові.
Ви б ще туди Хітмена та Термінатора додали.
А Геральда із Рівії — взагалі боюся уявити.
-
Alex Pepper
Member
Вечеринка продолжается.
- спойлер
-
Entar
Member
Не розумію цього розривання пуканів масового. Я б хотів пограти в умовний масс ефект з сучасною графікою і супер деталізованими текстурами персонажів. Якщо завдяки нейрогенерації це стане реально я тільки за. От лише боюсь що ресурсів не вистачить.
Я підозрюю що для створення одного ШІ ролика задіюються ресурси які значно перевищують потужність одної 5090.
Відповідно, генерація "ідеальних обличчь і текстур" якої тут всі бояться в режимі реального часу - то теж дуже ресурсозатратна річ. На даний момент з наявними ресурсами мова йтиме скоріше про те, що до текстур обличчя можуть додаватися певні елементи фотореалізму, але це не буде ні радикальна відмінність (поки те що я особисто бачив тільки покращувало картинку), ні абсолютно повна генерація з нуля.
Ви бачили реально круті відеоролики наприклад по Warhammer створені ШІ? Вони чудові, я з задоволенням подивився б такий фільм.
Я підозрюю що для створення одного ШІ ролика задіюються ресурси які значно перевищують потужність одної 5090.
Відповідно, генерація "ідеальних обличчь і текстур" якої тут всі бояться в режимі реального часу - то теж дуже ресурсозатратна річ. На даний момент з наявними ресурсами мова йтиме скоріше про те, що до текстур обличчя можуть додаватися певні елементи фотореалізму, але це не буде ні радикальна відмінність (поки те що я особисто бачив тільки покращувало картинку), ні абсолютно повна генерація з нуля.
Ви бачили реально круті відеоролики наприклад по Warhammer створені ШІ? Вони чудові, я з задоволенням подивився б такий фільм.
-
lostsoulforever
Member
ви давно бачили людину без інстаграм/тікток фільтрів?SPEC1AL1ST: ↑ 19.03.2026 09:53 Пропоную обговорити Анонс NVIDIA DLSS 5 став несподіванкою для розробників ігор
-
Entar
Member
Кожного дня сотнями, але ж якби інстаграм фільтри нікому не подобалися їх би не застосовували.)lostsoulforever: ↑ 19.03.2026 11:42 ви давно бачили людину без інстаграм/тікток фільтрів?
Інстаграмм фільтри застосовують виключно по тій причині, що "при прочіх равних" люди скоріше подивляться на дівчину яка вєщає щось на камеру з застосованими фільтрами ніж без, і вона набере 100500 переглядів а без фільтрів (а ще без макіяжу/косметики/нафарбованого волосся ітд) - ні.
Реальність - не саме прекрасне і красиве що є в нашому житті. Зображення на тих дисплеях що людям подобаються більше всього, з налаштуваннями що людям подобаються більше всього - вони відрізняються від реальності.
-
dead_rat
Member
Entar
Тоді поясніть, чому мільйони жеруть Макдак і набагато меше якусь якісну їжу без консервантів.
Мабуть Макдак краще… люди люблять всяке лайно.
Тоді поясніть, чому мільйони жеруть Макдак і набагато меше якусь якісну їжу без консервантів.
Мабуть Макдак краще… люди люблять всяке лайно.
- спойлер
- Тому купа жінок з силіконовими динями і губами вареніками
-
Entar
Member
Саме тому. Тому що це їжа, в яку додано приправ і смакових добавок, які збуджують ті наші рецептори, які заставляють вважати цю їжу максимально смачною і бажаною (той же глутамат натрію - якого так багато людей боїться - це просто речовина яка є в м'ясі, і завдяки якій людина первісна відрізняла що м'ясо це круто. А сучасна людина додумалась зробити приправу таку). ).dead_rat: ↑ 19.03.2026 11:51 Тоді поясніть, чому мільйони жеруть Макдак і набагато меше якусь якісну їжу без консервантів.
Мабуть Макдак краще…
Доречі там немає нічого катастрофічно неякісного. Калорійно, так, що проблема для людей з лишньою вагою.