У ПК-версії Death Stranding 2: On the Beach з’явиться трасування променів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити У ПК-версії Death Stranding 2: On the Beach з’явиться трасування променів

рівень крінжухи у порівнянні з першою частиною x10, моцно кайфонув на виході, кожамба геній 12 босих ніг з 10
Геральт
Member

Докачається, глянемо :-/
walkman3000
Member

Геральт
якщо у першу частину не ганяв то буде "важко"
vsx
Member

Геральт
пиратская морда
destructX
Member

vsx: 18.03.2026 13:36 Геральт
пиратская морда
вже працює передзавантаження :D
Вложения
Screenshot 2026-03-18 133957.png
AlexWest
Member

Ох і містер графоуні і мадам анімацьйоуні. ГТА6 в цьому плані отримала перший гідний виклик.
Не знаю що він там придумав, бо фінал першої частини шедевральний і повноцінний, без кліфхенгерів. Грати буду як мінімум заради аудіо-візуальних пишнот. І неповторного настрою Кодзіми. Не буде толкового сюжету, то й не буде. А буде, то ще ліпше. Геймплей теж спростили. Надія на новий рівень складності.
walkman3000
Member

AlexWest: 18.03.2026 13:49А буде, то ще ліпше
електрогітара Хіггса - топ, краще тільки двіжуха у топгрі людства dmc3
XAMCTBO
Member

AlexWest: 18.03.2026 13:49 Ох і містер графоуні і мадам анімацьйоуні. ГТА6 в цьому плані отримала перший гідний виклик.
Не знаю що він там придумав, бо фінал першої частини шедевральний і повноцінний, без кліфхенгерів. Грати буду як мінімум заради аудіо-візуальних пишнот. І неповторного настрою Кодзіми. Не буде толкового сюжету, то й не буде. А буде, то ще ліпше. Геймплей теж спростили. Надія на новий рівень складності.
Спойлер
спойлер
Пів гри будеш вбивати Хігса, який наче і помирає, але албібек
MessiaH
Member

Купил, качается предзагрузка, я думал дэлюкс версия хотя бы раньше появится в доступе к игре. Похоже нет. Только завтра станет доступна
Gordiy
Junior

walkman3000: 18.03.2026 11:53 рівень крінжухи у порівнянні з першою частиною x10, моцно кайфонув на виході, кожамба геній 12 босих ніг з 10
Продано!
До того як грав в першу частину, думав якась крінжатіна, почав грати, награв 60 годин :)
Voozy
Member

Го%но в 4к с лучами - всё равно го%но.
MessiaH
Member

Оптимизация слабенькая, графика несильно отличается от первой части, но с лучами 4к натив на ультрах доступен только для 5090, при том что прошлую часть даже 2080s тащила
man1242
Member

MessiaH: 18.03.2026 19:07 Оптимизация слабенькая, графика несильно отличается от первой части, но с лучами 4к натив на ультрах доступен только для 5090, при том что прошлую часть даже 2080s тащила
Це як співпало що в тебе якраз 5090 :D
Shaolin_Style
Member

MessiaH: 18.03.2026 15:48 Купил, качается предзагрузка, я думал дэлюкс версия хотя бы раньше появится в доступе к игре. Похоже нет. Только завтра станет доступна
а мог бы еще летом прошлого года пройти и забыть.
lividum
Member

как в эту рыганину можно играть. эта игра просто жизнь высасывает. 2 часа можно идти 1км. не дойти 100 метров, потому что этот дегенерат поцелует землю своим тупым ...лицом, просрет весь груз не выполнит миссию и нужно начинать все заново. я не знаю, кто те люди, которые обрекают себя на этот геймплей.я 3 раза пытался ее играть. но это просто ад. А внутриигровой интерфейс это нечто.
MqM
Member

lividum: 18.03.2026 21:58 как в эту рыганину можно играть. эта игра просто жизнь высасывает. 2 часа можно идти 1км. не дойти 100 метров, потому что этот дегенерат поцелует землю своим тупым ...лицом, просрет весь груз не выполнит миссию и нужно начинать все заново. я не знаю, кто те люди, которые обрекают себя на этот геймплей.я 3 раза пытался ее играть. но это просто ад. А внутриигровой интерфейс это нечто.
« У самурая немає мети, тільки шлях»
Геральт
Member

Таке собі. Ствол зі старту, маршрути легкі, тварюк щось і не видно. Якщо через пару год ще й байк дадуть, то взагалі не буде що робити.
waryag
Member

Думаю, добити першу чи пройти на ютубі. Сюжет інтригує, але симулятор ходіння (буквально) зовсім не зайшов.
erkins007
Member

Натив мертв. Примерно с момента выхода первой части на ПК
MessiaH
Member

man1242: 18.03.2026 21:00Це як співпало що в тебе якраз 5090
Нет, просто пока в Стиме игра не вышла только скачал предзагрузку, то запустил народную версию и получил в 4к нативе с трассировкой на ультрах в районе 60-70, местами 80 фпс. Понятно что на более слабых картах ловить нечего

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
erkins007: 18.03.2026 23:22Натив мертв. Примерно с момента выхода первой части на ПК
Ничего не мёртв, живее всех живых на 5090. А первая часть спокойно 2080s тянула
Ответить