Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

walkman3000
Но вот что я нашёл - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tele ... %7Corganic - оно мне по фиг абсолютно, просто видео попалось, кумедне. Может и не тот телевизор и я прям такой спец, но характер повреждения тот же. :)

Отправлено спустя 3 минуты 59 секунд:
walkman3000: 17.03.2026 10:27протухший поц-гомнообзорщик негодует в четырех частях ни о чем смотреть в Dolby Vision2.0 XVid 720x304
Плюс мне по фиг на качество видео и тому подобное, просто суть самого ролика... что надо быть очень осторожным с такими телевизорами, особенно если ты их не покупаешь так, между прочим, между делом, а ещё пять штук куплю, раз плюнуть - такая ж мелочь, просто, а не сумма.
walkman3000
Member

The LG G6 is setting the highest possible benchmark for picture performance in 2026 and is the TV for all others to beat.
LG G6 (OLED65G6) OLED TV Review
FirstTDM
Member

walkman3000: 17.03.2026 16:18LG G6 (OLED65G6) OLED TV Review
Отлично! Есть первый претендент на звание лучший ТВ в 2026 году. B-)

There is no such thing as the perfect TV; each has its own pros and cons, and you need to find the one which suits your wants and needs the best. The G6 is not perfect, but it is the TV to beat in 2026 thanks to its pure performance capabilities over a number of tasks.
Filabatya
Member

чекам огляди наскільки с6 в 77+ буде уступати з слабшим процом
walkman3000
Member

FirstTDM
самсунгу нужно просто добавить поддержку DV и все, я даже готов терпеть наличие тизена :gigi:
Filabatya: 17.03.2026 17:58чекам огляди наскільки с6 в 77+ буде уступати з слабшим процом
він повинен бути "нормальним" G5 якщо там панель від нього та кращий процесінг. мені б 42" G6 :lick:
Entar
Member

Я так розумію мені краще не поспішати, хоча дуже хочеться, а трішки зачекати )))
walkman3000
Member

Entar: 17.03.2026 18:50 Я так розумію мені краще не поспішати, хоча дуже хочеться, а трішки зачекати )))
найкращий час це чорна п'ятниця, там офіціали майже за ціною сіряка. гримні на грощі вже повинні бути переведені на купівлю :gigi:
Tesseract
Member

Я б не став чекати. Якщо телевізор потрібен уже зараз, то зараз і треба купувати. Через війну в затоці накрилася третина усього світового виробництва гелію. А гелій потрібен для виробництва мікрочіпів та екранів. Якщо ситуація найближчим часом не вирішиться, то ціни на телевізори полетять вверх. Та навіть якщо за кілька тижнів усе заспокоїться і протоку розблокують, то таких знижок як минулого року усе одно не буде.
walkman3000
Member

Tesseract: 17.03.2026 22:30Через війну в затоці накрилася третина усього світового виробництва гелію
вже проходили це з неоном
Entar
Member

walkman3000: 17.03.2026 19:45
найкращий час це чорна п'ятниця, там офіціали майже за ціною сіряка. гримні на грощі вже повинні бути переведені на купівлю :gigi:
Хех, дякую! Я розумію, раціонально що краще брати на ЧП. Або прям зараз брати сіряк) Але якщо воно реально буде "майже за ціною сіряка" (ну тобто різниця там буде 10-15% порівняно з нормальним сіряком в Києві де можна подивитися особисто ітд) то я візьму офіційний.
Щодо грошей - так якщо у офіціалів то немає ж ніяких перепон взяти в оплату частинами на 20 місяців а там ще дожити треба, і взагалі незрозуміло який доллар буде через рік. Хіба що буде якийсь дуже смачний бонус типу саундбара за 20 тис в подарунок за оплату готівкою.
А так тоді і нова модель вийде і стара подешевшає може.

Але з іншої сторони, якось після того як почитав про це все так чешеться :gigi: Треба володіти своїми імпульсами, так... А мені ще купу рілсів в інстаграмі навалило де порівняння зображення на тв ips і OLED. :gigi: Я аж став звертати увагу на засвіти на своєму моніторі, які раніше мені були паралельні))
walkman3000
Member

Entar: 17.03.2026 23:31 Але якщо воно реально буде "майже за ціною сіряка" (ну тобто різниця там буде 10-15% порівняно з нормальним сіряком в Києві де можна подивитися особисто ітд) то я візьму офіційний.
зараз 77C5 сіряк десь 90Кгрн, при однаковій середній ціні на сьогодні та на ЧП 24.11.2025 у 115К, сіряк на ЧП2025 77C5 теж був у коридорі 80К-90К. офіціали на ЧП були 120К і 40-30К це велика різниця. ось з 77G5 та 77S95F цікавіше, зараз по 120К сіряк при середній ціні у 150К і офіціалі 180К, на ЧП2025 середня була 140К при офіціалі 120К, коридор на ЧП десь 20-30К+ були знижки на саундбари лоумідл, а у 2024 дарували топ/предтоп. я дивився 65S95F по акції і до нього йшов HW-QS700F :lol: до топового тв :lol: коротше кажучи сіряк наше всьо, після ЧП2024 шось не то
Entar
Member

walkman3000: 18.03.2026 09:21 зараз 77C5 сіряк десь 90Кгрн, при однаковій середній ціні на сьогодні та на ЧП 24.11.2025 у 115К, сіряк на ЧП2025 77C5 теж був у коридорі 80К-90К. офіціали на ЧП були 120К і 40-30К це велика різниця. ось з 77G5 та 77S95F цікавіше, зараз по 120К сіряк при середній ціні у 150К і офіціалі 180К, на ЧП2025 середня була 140К при офіціалі 120К, коридор на ЧП десь 20-30К+ були знижки на саундбари лоумідл, а у 2024 дарували топ/предтоп. я дивився 65S95F по акції і до нього йшов HW-QS700F :lol: до топового тв :lol: коротше кажучи сіряк наше всьо, після ЧП2024 шось не то
Печально звучить :( То получається чекати ЧП сенсу немає бо знижок особливих ви вважаєте не буде, і брати сіряк... ?..
Ну зараз ціни у офіціалів на 77" ці - 130к, у сіряка 90

Якщо можете, порекомендуйте будь ласка магазини сіряка нормальні в яких норм. з гарантією і не підсунуть гарантовано ніяку паль, в Києві. Я схиляюсь до Стілусу як до самого "офіційного" сіряка, магазин якого в 10 хвилинах від мого дому і я до них можу заїхати подивитися вживу (думаю можна домовитися якось так що я перевіряю товар в них а потім вже вони мені його доставлять, щоб не вдома від кур'єрів перевіряти). Але в ньому по вибору наразі наприклад немає того що хочу
walkman3000
Member

Entar: 18.03.2026 12:24То получається чекати ЧП сенсу немає бо знижок особливих ви вважаєте не буде, і брати сіряк... ?..
на ЧП найнижча середня ціна за рахунок падіння на офіціалів, низ ринку буде десь на рівні 80-90К за 77" С-серії, а от коли він починається не знаю. якщо є намір почекати C6 то 80-90К це ваша ціль, або зараз С5, або через рік С7. може цього року будуть бандли з нормальними саундбарами по знижці або безкоштовними, може дельта сіряк-офф буде нижчою, важко у такі часи шось планувати. якщо вже є грощі то просто переведіть їх у доляр/євро
Entar: 18.03.2026 12:24Якщо можете, порекомендуйте будь ласка магазини
будь-який до якого можна фізично навідатись та все перевірити самому+судячи з відгуків багато залежить від відділень/області. була проблема з ябко, там по гарантії на екран мені на еплвотч втулили підробку :gigi: . коли був школотроном та приніс на гарантію топовий сідюк соні у оф СЦ на Романа Кармена тому що ця падла не відпрацьовувала антишок та були трабли після десь 80% рівня гучності. от коли дядя про гручність почув то він запитав, чи фірмові або оригінальні дискі я використовую? я шось там почав чвякать уякать ну кароч закібербулили мене там. там ще було багато приколів з соні, асусом, деноном та ямахами. може десь в когось гарантія працює, але я свого часу достатньо переплатив за нізащо
Filabatya
Member

Гарантії тільки рік, 50% переплати за це дофіга. За 3 норм ще, враховуючи оплату частинами, в нас на заході можна купити сіряк і в випадку чого людина в польщу забере по місту за домовленістю, думаю і вас такі є :up: почекайте цін на 77ку с6, то інший девайс на повноцінній матриці буде
Entar
Member

walkman3000: 18.03.2026 13:52 на ЧП найнижча середня ціна за рахунок падіння на офіціалів, низ ринку буде десь на рівні 80-90К за 77" С-серії, а от коли він починається не знаю. якщо є намір почекати C6 то 80-90К це ваша ціль, або зараз С5, або через рік С7. може цього року будуть бандли з нормальними саундбарами по знижці або безкоштовними, може дельта сіряк-офф буде нижчою, важко у такі часи шось планувати. якщо вже є грощі то просто переведіть їх у доляр/євро
З урахуванням скорого виходу нової лінійки я все ж почекаю (все рівно ще треба вибрати тумбочку, замовити/зібрати і ото всьо), питання в тому чи варто чекати ЧП.
Інфляція доларів теж має місце на жаль :gigi:

Отправлено спустя 46 секунд:
Filabatya: 18.03.2026 13:58 Гарантії тільки рік, 50% переплати за це дофіга. За 3 норм ще, враховуючи оплату частинами, в нас на заході можна купити сіряк і в випадку чого людина в польщу забере по місту за домовленістю, думаю і вас такі є :up: почекайте цін на 77ку с6, то інший девайс на повноцінній матриці буде
Що ви маєте на увазі під "повноцінною матрицею"? Я в ідеалі хотів би QD-OLED рівень)

P.S. Вибір між 65"/77" ще теж під питанням. Відстань буде 2.5 м але її можна легко скорегувати посунувши диван або сівши на пуфіки
Filabatya
Member

Якщо бюджет обмежений брати 65с5 сіряк за 1300 тай все, сувати діван це якийсь сюр для мене в конурі 17.5м квадратних)
walkman3000
Member

Entar: 18.03.2026 14:03питання в тому чи варто чекати ЧП
якщо вам потрібна офіційна гарантія тут та опціональні плюхи, то тільки ЧП. якщо сіряк то чекайте ціни десь 90К за 77" і можна брати
Entar: 18.03.2026 14:03Що ви маєте на увазі під "повноцінною матрицею"? Я в ідеалі хотів би QD-OLED рівень)
цьогорічний С6Н це рівень G5 без проблем з градієнтами, принаймні повинен бути :gigi:

Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
Entar: 18.03.2026 14:03 Вибір між 65"/77" ще теж під питанням. Відстань буде 2.5 м але її можна легко скорегувати посунувши диван або сівши на пуфіки
та там можна на різницю диван оновити, якийсь БЛЕСТовський з шоурума на топовій тканині, що я свого часу і зробив :gigi:
Entar
Member

walkman3000: 18.03.2026 14:16 цьогорічний С6Н це рівень G5 без проблем з градієнтами, принаймні повинен бути :gigi:
Прям такий потужний ріст за один рік?) Цікаво. Ну ще вживу + з самсунгом порівняю.
walkman3000: 18.03.2026 14:16 та там можна на різницю диван оновити, якийсь БЛЕСТовський з шоурума на топовій тканині, що я свого часу і зробив :gigi:
:gigi: Та да, але диван мій мене влаштовує, тут по бюджету телевізор спочатку треба вписати :)

В мене ще є одне таке глобальне екзистенційне питання. На скільки років зараз в принципі варто розраховувати що буде куплений телевізор? Раніше я відносився до покупки монітору/телевізору як до чогось такого що купується років на 10 не менше. Але дивлячись на те як зараз кожного року з'являються нові більш круті технології, росте якість зображення, тощо, думаю що тепер це мабуть максимум на 5 років (звісно потім я його не викину а продам/віддам родичам але тим не менше).

Отправлено спустя 2 часа 14 минут 47 секунд:
Там пишуть що С6 у LG в 77" матиме якусь супер круту магічну матрицю.
Це щось типу того наскільки у самсунга круті QD-OLED матриці порівняно з WOLED?
walkman3000
Member

Entar: 18.03.2026 14:40Прям такий потужний ріст за один рік?) Цікаво. Ну ще вживу + з самсунгом порівняю.
так у нього панель від G5 :gigi:
Entar: 18.03.2026 14:40 На скільки років зараз в принципі варто розраховувати що буде куплений телевізор? Раніше я відносився до покупки монітору/телевізору як до чогось такого що купується років на 10 не менше
поки той олед не відригне від деламінації чи буде некомфортний burn-in, якщо не юзати постійно на близькому до максимального рівня яскравості то ізі 5+років
Entar
Member

walkman3000: 18.03.2026 16:58 так у нього панель від G5 :gigi:
За час з попереднього повідомлення я вже почитав) Таки той магічний екран) Цікаво як він порівняно з самсунговським QD.
walkman3000: 18.03.2026 16:58 поки той олед не відригне від деламінації чи буде некомфортний burn-in, якщо не юзати постійно на близькому до максимального рівня яскравості то ізі 5+років
Ну я про те що ближче до 5+ ніж до 10+ :) Технології екранів стали якось дуже швидко розвиватися, почитав обзори англомовні ітд, там прямо таки що в попередній рік що в цьому рівень оледів рівня С5/С6 значно краще за папєрєдніків описується)
Ответить