Якщо на мій ноутбук насцеться кіт, я отримаю право безкоштовного ремонту?
Новости
Последние статьи и обзоры
Понад 14 тисяч українців уже доєдналися до програми ASUS Perfect Warranty: безкоштовна розширена гарантія
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Понад 14 тисяч українців уже доєдналися до програми ASUS Perfect Warranty: безкоштовна розширена гарантія
-
Scoffer
Member
KimRomik
Ремонту кота?)
Ремонту кота?)
-
dead_rat
Member
Scoffer
Кіт, якщо не сильно пошкоджений, саморемонтується
Кіт, якщо не сильно пошкоджений, саморемонтується
-
bes
Member
Купил виво ноутбук для работы в конце января, зарегистрировал в приложение и мне там только пытаются напарить дополнительную гарантию
- спойлер
-
Scoffer
Member
Якщо кіт сциться на ноут, можливо треба йому оновити біос.dead_rat: ↑ 12.03.2026 11:38Кіт, якщо не сильно пошкоджений, саморемонтується
-
big_bang
Member
Винятки: гарантія не поширюється на навмисні пошкодження, збитки від стихійних лих та неавторизоване втручання.
як виявити навмисне чи не навмисне ?
-
bes
Member
ты не знаешь как работают сервисы в Украине? когда надо чинить то ты специально сломал. Когда не надо - обещают золотые горыbig_bang: ↑ 12.03.2026 11:52 Винятки: гарантія не поширюється на навмисні пошкодження, збитки від стихійних лих та неавторизоване втручання.
-
werneo
Member
Звучить як невдалий жарт на фоні репутації СЦ Асус в Україні.
-
Kullerok
Member
Ну я бы ещё понял если бы такую услугу всякие серовозы предлагали у которых гарантия 1 месяц
ну в целом пойдет глядиш реально кот нассыт 
-
big_bang
Member
в мене таке було з ноутом...Kullerok: ↑ 12.03.2026 12:34 Ну я бы ещё понял если бы такую услугу всякие серовозы предлагали у которых гарантия 1 месяцну в целом пойдет глядиш реально кот нассыт
![]()
-
Alexsandr
Member
А роутеры и прочее? У мня кот сломал все антенны на роутере сколько-то лет назад. теперь на термоклее и просто лежат ряждом на проводках
бытовые проблемы.
-
Scoffer
Member
От недаремно я поважаю роутери з внутрішніми антенамиAlexsandr: ↑ 12.03.2026 14:12У мня кот сломал все антенны на роутере
-
Creature4O
Member
Краще б написали про те як Гугл збирається зробити Андроїд закритою платформою.
- спойлер
- https://keepandroidopen.org/
-
erkins007
Member
Creature4O
Эт нету покрытая платформа, а обязательная регистрация разработчиков. Никто не отрубает возможность ставить АПК с любых источников.
Эт нету покрытая платформа, а обязательная регистрация разработчиков. Никто не отрубает возможность ставить АПК с любых источников.
-
m028
Junior
Asus і гарантія. Не раджу. В гарантійні терміни таке було:
1. Блок живлення роутера згорів із-за перепадів напруги. Сказали випадок не гарантійний.
2. В телевізорі не працював hdmi. Так само послали. Мовляв кабель під'єднував, то вже сам зробив втручання. Фізичного пошкодження не було. Дефект виявився на платі.
1. Блок живлення роутера згорів із-за перепадів напруги. Сказали випадок не гарантійний.
2. В телевізорі не працював hdmi. Так само послали. Мовляв кабель під'єднував, то вже сам зробив втручання. Фізичного пошкодження не було. Дефект виявився на платі.
-
n+gibat[]r
Member
Просто роутер треба на стінку вішати, там де коти не шарятьсяScoffer: ↑ 12.03.2026 14:36От недаремно я поважаю роутери з внутрішніми антенамиAlexsandr: ↑ 12.03.2026 14:12У мня кот сломал все антенны на роутере![]()
-
Scoffer
Member
n+gibat[]r: ↑ 15.03.2026 02:25Просто роутер треба на стінку вішати, там де коти не шаряться
- Ти недооцінюєш котів

-
МОНАХ
Member
► Мій особистий "Perfect Warranty", вже років з 10 (через вкрай прикрий випадок, після якого я, правда, відбувся лише тахікардією, а не 50тис.грн.), полягає в термокружці з вузьким герметичним отвором, без якої навіть вдома до клавіатури (хоча весь "комп" і під столом захований) за 5 метрів не підходжу
. (зазвичай прямо за монітором ніколи не "хом'ячу", але при тривалій творчій роботі доводиться постійно щось оперативно заливати до організму).
Чи з тих пір котячий хвіст теж "на термоклеї"?
► Я проти того, щоб якось карати домашніх тварин за те, чого вони не розуміють, але трапляються такі урвителі, що самі себе можуть випадково покалічити. У мого знайомого на дачному господарстві був кіт - бандюга ще той, залазив куди тільки міг, куди не міг - пробував... Попав в силок для зайців, що ставили мисливці в навколишньому лісі, вирвався - зашморгом по кругу обрізало навколо кістки передньої лапи все, що було м'якше за кістку. Лишився трилапим... але все-одно продовжив ганятися по стовбурах дерев за пташками.
► Кіт вижив, сподіваюсь?Alexsandr: ↑ 12.03.2026 14:12 ... У мня кот сломал все антенны на роутере сколько-то лет назад. теперь на термоклее...
► Я проти того, щоб якось карати домашніх тварин за те, чого вони не розуміють, але трапляються такі урвителі, що самі себе можуть випадково покалічити. У мого знайомого на дачному господарстві був кіт - бандюга ще той, залазив куди тільки міг, куди не міг - пробував... Попав в силок для зайців, що ставили мисливці в навколишньому лісі, вирвався - зашморгом по кругу обрізало навколо кістки передньої лапи все, що було м'якше за кістку. Лишився трилапим... але все-одно продовжив ганятися по стовбурах дерев за пташками.
-
zaqik
Member
Когда пранк под названием нацкешбек зашёл слишком далеко.