Новости
Последние статьи и обзоры
Китайська Lisuan Tech готує до виходу відеокарти 7G100 з продуктивністю рівня GeForce RTX 4060
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Китайська Lisuan Tech готує до виходу відеокарти 7G100 з продуктивністю рівня GeForce RTX 4060
Що і у кого вони вкрали на цей раз? Мідь на радіатори у Der8auer-a?)))
Що і у кого вони вкрали на цей раз? Мідь на радіатори у Der8auer-a?)))
-
AlienFighter
Member
Мідь 100% вкрали у Der8auer-a і йому подібних, все решта - на що спромігся тоталітарний КПК режим.
-
Сidonix
Member
Треба сказати дербауєру щоб купив собі партію 
-
dfcz
Member
Карту-то они может и выпустят, а драйвера для неё будет искусственный идиот писать?
-
denizen
Member
це буде щось типа, швидкості набору тексту, але така фігня виходить.
Чиста продуктивність може і буде як у 4060, але стосовно драйвера (екосистеми, апскейлер, фреймген...) дуже сумніваюсь.
Чиста продуктивність може і буде як у 4060, але стосовно драйвера (екосистеми, апскейлер, фреймген...) дуже сумніваюсь.
-
1234waltz
Member
Скажуть що FSR 1 вистачить всім)denizen: ↑ 10.03.2026 16:21 це буде щось типа, швидкості набору тексту, але така фігня виходить.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Цікаво скільки вона жертиме.
-
n6407
Member
також думаю що головне питання - шо по софту?denizen: ↑ 10.03.2026 16:21 це буде щось типа, швидкості набору тексту, але така фігня виходить.
Враховуючи як чудить Нівідіа останнім часом, навідь із їх можливостями
-
Afit
Member
А ще - що по трасуваннюn6407: ↑ 10.03.2026 16:29також думаю що головне питання - шо по софту?denizen: ↑ 10.03.2026 16:21 це буде щось типа, швидкості набору тексту, але така фігня виходить.
Враховуючи як чудить Нівідіа останнім часом, навідь із їх можливостями![]()
-
daesz
Member
Теж саме, що й на 4060 - якщо й є, то виключно для "галочки".Afit: ↑ 10.03.2026 18:18А ще - що по трасуваннюn6407: ↑ 10.03.2026 16:29
також думаю що головне питання - шо по софту?
Враховуючи як чудить Нівідіа останнім часом, навідь із їх можливостями![]()
-
Polyaan
Member
Конечно пересичному геймеру нужна конкуренция.
Но производить на мощностях TSMC, ниочем.
Если бы они на своих литографах делали бы.
А так при достижении хотя бы половины доли АMD в будущем (это теоретически и условно, если), то США их радостно внесёт в подсанкционные компании и доступ до TSMC закроется как у Huawei, например.
Но производить на мощностях TSMC, ниочем.
Если бы они на своих литографах делали бы.
А так при достижении хотя бы половины доли АMD в будущем (это теоретически и условно, если), то США их радостно внесёт в подсанкционные компании и доступ до TSMC закроется как у Huawei, например.
-
Liam
Member
Почекаємо на огляди.dret09: ↑ 10.03.2026 15:44 Що і у кого вони вкрали на цей раз? Мідь на радіатори у Der8auer-a?)))
Відеокарти з кулерами від USB-вентиляторів та радіаторами, випиляними з арматури. Замість підсистеми живлення - зв'язка батарейок "Крона", кожух з нафтової бочки.
Драйвери від програмистів, котрі надихалися інструкціями з коробки сірників та гороскопом на тиждень.
Китай вміє дивувати.
-
Firebrand
Member
AlienFighter: ↑ 10.03.2026 15:50 Мідь 100% вкрали у Der8auer-a і йому подібних, все решта - на що спромігся тоталітарний КПК режим.
- спойлер
- когда вижу такие посты, от компетентного комьюнити, понимаю, что нашему народу, еще очень долго по пустыне бродить, в поиске себя
-
Polyaan
Member
Ну так, зепризиденте же сказал, что ес не построим, а вот Израиль 2.0! Вот и водится народ...Firebrand: ↑ 10.03.2026 20:21AlienFighter: ↑ 10.03.2026 15:50 Мідь 100% вкрали у Der8auer-a і йому подібних, все решта - на що спромігся тоталітарний КПК режим.
- спойлер
- когда вижу такие посты, от компетентного комьюнити, понимаю, что нашему народу, еще очень долго по пустыне бродить, в поиске себя
![]()
-
Inqizitor2022
Member
Отлично, это первая ласточка, со временем допилят, сделают многочипы по 3-4 чипа и так далее.
-
gregory_amd
Member
Как хорошо что у нас не тоталитарная ЗЕ!мократия и технологии впереди мира всего.AlienFighter: ↑ 10.03.2026 15:50 Мідь 100% вкрали у Der8auer-a і йому подібних, все решта - на що спромігся тоталітарний КПК режим.
-
waryag
Member
Я би не очікував прориву. Хіба що зможуть хитро вкрасти чужі драйвера через нейронки.n6407: ↑ 10.03.2026 16:29також думаю що головне питання - шо по софту?
П.С. Але з оглядкою на форм-фактор (і логіку в цілому), я думаю, що компанія хоче присісти на державні китайські програми і влізти в датацентри. Там трохи інші умови.
-
Shuginubi
Member
э, а чож они мощностя SMIC не привлекли? было б 100% КНР
-
daesz
Member
Не те що Україна : все на що змоглись за 30 років незалежності - це налагодити виробництво дронів повністю на західних компонентах (в той числі й китайських), видрукуваних на китайських 3д-прінтерах із китайської сировини. Перемога близькоAlienFighter: ↑ 10.03.2026 15:50 Мідь 100% вкрали у Der8auer-a і йому подібних, все решта - на що спромігся тоталітарний КПК режим.
-
AlienFighter
Member
daesz
- спойлер
- Я не знаю скільки Вам років і скільки останніх років Ви стежили за розвитком України, але мушу нагадати, що до 2014 року (до початку російсько-української війни) так званий розвиток України полягав у скочуванні до колонії росії. Вся наша економіка була заточена виключно на російському бізнесі. Абсолютна більшість великих та значимих підприємств України мали, або російських власників, або російські активи. Про повзучу росифікацію населення також вартує згади, бо з кожної праски лунало рософільство та преклоніння перед усім російським. Музика, кіно, мистецтво, все робилося для росії. Якщо б росія не напала на нас, а продовжувала далі свою м’яку експансію, то на даний час, ми були б близькі до білорусії, де білоруської мови годі почути. Про розвиток, то, якщо б не війна, то наш розвиток був би дуже схожий до розвитку білорусії як однієї з російських губерній. Тому радійте, що можете спілкувати українською мовою, допомагати ЗСУ донатами на китайські дрони, які зроблені з китайських запчастин. І не має ніякого досягнення китаю в тому, що в них з’явилася можливість взагалі щось виготовляти, та всьому світу продавати свою продукцію. Якщо поцікавитеся недалекою історією китаю, то помітите, що раптом ще у 80-ті роки в китаю був суцільний голод та відсутня економіка як така, тоді поцікавтеся, хто дав можливість китаю стати топ-виробником у світі. Після цього перестанете писати легковажні речі про Україну.