Тормоза під час стриму на другому єкрані

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Доброго дня. Якщо я стрімлю на три платформи+записую відео 2К і продивляюсь своі стріми в ютуб на другому екрані в двох вікнах то отримую фрізи на другому моніторі

У мене 12700К+РХ6800 Якщо все це навантажити тілки на одну відеокарту 6800 то фрізи маленькі під час гри на головному моніторі (але цен не просадка кадрів (кадрів стабілно 60), а іменно фризи)+на другому екрані дуже вілики затримки,наче маєшь 5 кадрів замість 60.

Я розділив нагрузку і тепер 12700К відповідає за Ютуб шортс+ютуб лайф
а РХ6800 за тік ток+ запис відео в 2К на компьютер

Якщо на додатковому екрані виводить тілки одне вікно стрима, наприклад Шорті ютуб, все працює на відмінно, але якщо добавить ще одне вікно, наприклад з Ютуб лайв, починаются фрізи як на стрімах, так і під час гри. Нагадаю, що це не просадки кадрів в грі, кадрів стабілно 60, а просто якась дивна картинка с маленькими тормозами.

Як результат, якщо продивитись записане відео і просто продивитись стрім на другому компьютері чи телефоні, ціх тормозів немає.

Я так розумію що у відеокарті є якийсь окремий блок, який виводить відео на екран, а окремий який ого обробляє для гри.

Що можна зробити, який блок потрібно розгрузити? і як
DolfDolfi
Member

Поставити якийсь відік заглушку для виводу на монітор не простіше буде ?
Filabatya
Member

GT 1030 :up:
0kie
Member

Такая же конфигурация. Стримить особо не пробовал, но ещё со времён Иви Бриджа привык задействовать встроенную в процессор графику, т.е. Intel Quick Sync. И второй дисплей к ней удобно подключать, и для прочих задач типа монтажки видео, и просто это УДОБНО для всего! Даже детям мультик включить на ТВ, подключенному к встройке процессора, чтобы не отдавать под это дело весь ПК. Вариантов масса. Просто надо привыкать задействовать весь потенциал своего железа и отвыкать от стереотипов прошлого. Далёкого прошлого, где обязательно должна быть OBS и прочий программный мусор, который давно устарел и потерял актуальность ввиду роста аппаратного обеспечения ПК. ;)
Ответить