5 дней как взял. Уже говорил, еще раз повторюсь, лучшая моя покупка из железок за много лет.
Новости
Последние статьи и обзоры
Gigabyte AORUS FO32U2 — один із найцікавіших 32″ OLED в Україні: 4K та 240 Гц за 34 999 грн
-
Krovatka
Member
Предлагаю обсудить Gigabyte AORUS FO32U2 — один із найцікавіших 32″ OLED в Україні: 4K та 240 Гц за 34 999 грн
5 дней как взял. Уже говорил, еще раз повторюсь, лучшая моя покупка из железок за много лет.
-
l-m
Member
Цей рекламний матеріал однозначно таргетований на Україну, то навіщо ця приписка?Також передбачена трирічна гарантія виробника, яка включає покриття вигоряння панелі (умови можуть відрізнятися залежно від регіону).
Відчувається так, наче в Україні умови інші — наприклад, гарантія не покриває вигоряння панелі, але прямо про це сказати не можна, тому дурять такими приписками.
Надайте однозначну інформацію про гарантію в Україні, без цього словоблудства.
P.S. Якщо з гарантію все нормально, то чудова пропозиція.
-
QFlash
Member
Материнки якісні вміють робити, може і монітори також.
-
medion89
Junior
брал полгода назад AOC мультилед 2к.
доволен, клевый.
4К даже не рассматривал, по видяхе большно становится, не вытягивает картинку(
доволен, клевый.
4К даже не рассматривал, по видяхе большно становится, не вытягивает картинку(
-
Filabatya
Member
мультилед то з амбіентлайтом типу зразу?
чи на піставці діско куля рутиться
чи на піставці діско куля рутиться
-
MessiaH
Member
Почему с такой герцовкой только такие вот пиндюрки делают? Почему нет хотя бы на 43д???
-
white_noise
Member
зачекай, скоро відпустить. в мене так само після кожної покупкиKrovatka: ↑ 09.03.2026 11:25 5 дней как взял. Уже говорил, еще раз повторюсь, лучшая моя покупка из железок за много лет.![]()
-
jeka5
Junior
Ціна - файна.
-
Oleksandr GBT
Junior
Вітаюl-m: ↑ 09.03.2026 11:27Цей рекламний матеріал однозначно таргетований на Україну, то навіщо ця приписка?Також передбачена трирічна гарантія виробника, яка включає покриття вигоряння панелі (умови можуть відрізнятися залежно від регіону).
Відчувається так, наче в Україні умови інші — наприклад, гарантія не покриває вигоряння панелі, але прямо про це сказати не можна, тому дурять такими приписками.
гарантувати що новину читають лише для покупки в Україні - неможливо. Тому текст згідно офіційних ресурсів(сайт).
Гарантія в Україні - без обмежень щодо панелі, тобто покривається вигорання.
(c) GIGABYTE UA
Последний раз редактировалось Oleksandr GBT 09.03.2026 11:54, всего редактировалось 1 раз.
-
FirstTDM
Member
А что тут обсуждать!?Krovatka: ↑ 09.03.2026 11:25Предлагаю обсудить Gigabyte AORUS FO32U2 — один із найцікавіших 32″ OLED в Україні: 4K та 240 Гц за 34 999 грн
Интересно будет посмотреть статистику в конце года - за 2025 год олед мониторы показали внушительный рос +65%
-
Krovatka
Member
Есть такое, но на столе рядом стоит второй 27 IPS 2K, взглянув на который все становится понятноwhite_noise: ↑ 09.03.2026 11:37зачекай, скоро відпустить. в мене так само після кожної покупкиKrovatka: ↑ 09.03.2026 11:25 5 дней как взял. Уже говорил, еще раз повторюсь, лучшая моя покупка из железок за много лет.![]()
Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
Вот-вот, только из-за цены его и взял, не увидел смысла брать монитор на одинаковой матрице от MSI за 49 (официал). Хотя хотел именно MSI, или ASUS. Но тут вовремя подъехала скидка.FirstTDM: ↑ 09.03.2026 11:53А что тут обсуждать!?Krovatka: ↑ 09.03.2026 11:25Предлагаю обсудить Gigabyte AORUS FO32U2 — один із найцікавіших 32″ OLED в Україні: 4K та 240 Гц за 34 999 грнЭто один из многих шикарных мониторов на 3-м поколении QD-OLED. Молодцы Gigabyte - сбросили цену и растут продажи... может и конкуренты MSI, Asus... начнут снижать цены... технология ведь уже обкатана и стала массовой - в 4-м поколении принципиально нового уже ничего нет - ну чуть лучше покрытие экрана, наверное долговечнее, HDR TrueBlack уже 500 (было 400)... так что наиболее разумной покупкой кажутся мониторы на 3-м поколении...
Интересно будет посмотреть статистику в конце года - за 2025 год олед мониторы показали внушительный рос +65%
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
ЗЫ: В 2023 году сталкивался с отъехавшим монитором от гиги (пошел полосами), брал в телемарт. Спустя неделю прислали новый, даже более новую модель, работает до сих пор
-
FirstTDM
Member
Разумно! Матрицы точно одинаковыеKrovatka: ↑ 09.03.2026 12:06Вот-вот, только из-за цены его и взял, не увидел смысла брать монитор на одинаковой матрице от MSI за 49 (официал)
Отлично! Полезная инфа!Krovatka: ↑ 09.03.2026 12:06ЗЫ: В 2023 году сталкивался с отъехавшим монитором от гиги (пошел полосами), брал в телемарт. Спустя неделю прислали новый, даже более новую модель, работает до сих пор
-
NST1983
Member
Через пару днів, тижнів або місяців обов'язково попуститьKrovatka: ↑ 09.03.2026 11:25 Предлагаю обсудить Gigabyte AORUS FO32U2 — один із найцікавіших 32″ OLED в Україні: 4K та 240 Гц за 34 999 грн
5 дней как взял. Уже говорил, еще раз повторюсь, лучшая моя покупка из железок за много лет.![]()
-
white_noise
Member
якщо ти рядом поставиш 24 ТН 1К то стане ще зрозуміліше.Krovatka: ↑ 09.03.2026 12:06 Есть такое, но на столе рядом стоит второй 27 IPS 2K, взглянув на который все становится понятно![]()
-
Krovatka
Member
Есть третий, 11" на дешевой IPS, считай TN)) снял с корпуса Jonsbo D41 Mesh SC и поставил на стол, вывожу туда оверлеи и всякие графики, вот там прям вообще понятно-понятно.white_noise: ↑ 09.03.2026 12:14якщо ти рядом поставиш 24 ТН 1К то стане ще зрозуміліше.Krovatka: ↑ 09.03.2026 12:06 Есть такое, но на столе рядом стоит второй 27 IPS 2K, взглянув на который все становится понятно![]()
-
dreamcome
Junior
Я теж узяв QD-OLED третього покоління менше ніж рік тому, також 240 Гц, 32". Поки що дуже ним задоволений, серйозних глюків не зустрічав. Радує функція KVM — між Mac mini і ПК перемикання відбувається миттєво, миша й клавіатура використовуються одні й ті ж. Ціна на той момент була 42.
-
Kullerok
Member
Даже если тебе прямо скажут что гарантия есть. Она будет условной от определенного степени выгорания. Некто тебе через год панель менять не будет если она выгорит условно на 20% и так по-моему у всех производителей у мси точно такая гарантияl-m: ↑ 09.03.2026 11:27Цей рекламний матеріал однозначно таргетований на Україну, то навіщо ця приписка?Також передбачена трирічна гарантія виробника, яка включає покриття вигоряння панелі (умови можуть відрізнятися залежно від регіону).
-
Mike88
Member
дякую, краще взяти сірого LG OLED C5 42" діагоналі4K та 240 Гц за 34 999 грн
https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/c5-42-oled
-
Filabatya
Member
Mike88
нема гарантії(є якщо домовитися на рік, в гіги 3) нема оплати частинами, гірший ппі, дуже близько по ціні 48, а в 55 вже є брайтнест буст при 200 баксів різниці
Krovatka
Подякував, що направили
https://ibb.co/2312x8Fq
нема гарантії(є якщо домовитися на рік, в гіги 3) нема оплати частинами, гірший ппі, дуже близько по ціні 48, а в 55 вже є брайтнест буст при 200 баксів різниці
Krovatka
Подякував, що направили
https://ibb.co/2312x8Fq
Последний раз редактировалось Filabatya 09.03.2026 14:52, всего редактировалось 14 раз.
-
Krovatka
Member
Я конечно люблю большие диагонали, но не слишком ли это много, как для монитора?Filabatya: ↑ 09.03.2026 14:35 дуже близько по ціні 48, а в 55 вже є брайтнест буст при 200 баксів різниці
Хотя я смотрю 75 телек с 2.5 метров, многие у виска крутят))