Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Рак
В идеале лучше купить подстолье(или как онотам называется ) с регулировной высоты и отдельно уже столешницу докупить на ваш вкус/цвет/толщину
Рак
Member

alumem
а зачем эта регулировка высоты ? я вот смотрю в интернете почти все столы с этим функционалом, как по мне то совершенно ненужная вещь ?
alumem
Member

Рак
ну тот зависит от того как еще сидеть, если локти лежат на столе и ты не работаешь за пк по 12 часов то в целом и не нужно.
у меня допустим лежат локти на подлокотниках и иногда их просто невозможно нормально отрегулировать в ровень стола и руки устают быстро, ну и спине вроде как не очень комфортно так.
Hells Angels
Member

Рак: 06.03.2026 22:10а зачем эта регулировка высоты ?
піднімаєш на максимум, ставиш бігову доріжку і все.

якщо стіл робити шириною 1,8м то простіше всього ноги з проф-труби 40*20*3, столешницю можна з досок чи з клеєного брусу. Шухлядки чисто окремим блоком на колеса поставити і висотою під столеншю.
alumem
Member

Hells Angels
ну вот это не прям всем нужно)
Hells Angels
Member

alumem: 06.03.2026 22:37ну вот это не прям всем нужно)
подивись вартість готових столів у ширину в 180см і побачиш що зібрати самому дешевше :D
alumem
Member

Hells Angels: 06.03.2026 22:35піднімаєш на максимум, ставиш бігову доріжку і все.
я про это)
Tesseract
Member

Рак: 06.03.2026 21:25 1)какая оптимальная глубина ? 80 ?
Головне, щоб усе потрібне вам помістилось: монітор, клава і т. д. Якщо будете робити виріз в центрі, то рахуйте ширину по центру виріза.
Рак: 06.03.2026 21:25 2)делать ли по центру вырез для глубокой посадки чтобы локти не свисали ? я просто не пользовался прямым столом и не знаю удобно ли это ? у меня с вырезом стол 20 летней давности
Від маленького немає користі, а великий я не пробував. Загалом не дуже потрібна фіча.
Рак: 06.03.2026 21:25 3)лучше брать столешню толстую ?
Головне щоб вона не прогиналася і стіл не хитався. Якщо плануєте монітор на кронштейні, то столешня має витримувати кронштейн.
Рак: 06.03.2026 21:25 4)что скажите по наворотам встроенная беспроводная зарядка, держатель для проводов крюкчек для наушников, стакана и так далее ?
5) еще думаю сделать место для хранения, вижу сейчас подвесные тумбы делают на 2 шухляды чтобы на полу не стояло как в старинку ?
Вирізи під шнури, полка для кабель менеджменту, кріплення системника і тумби я вважаю корисними фічами. Усе інше дуже на любителя. Наприклад свою безпроводну зарядку я уже кілька разів переставляв в різні місця, з вбудованою такий фокус не проканав би.
Рак: 06.03.2026 21:25 Может быть и подскажите сайт где можно все подогнать под себя ? или магазин где зайти пощупать ? начал искать стол и в интернете что-то шляпа одна
Свій стіл я замовляв на https://www.stiystil.com.ua/ Вийшло дорого, але якісно. Недавно, через постійні вимкнення світла, здох контролер підйому (велика пластикова коробка, до якої підключаються двигуни). Так мені його замінили швидко і безкоштовно.
Hells Angels
Member

alumem: 06.03.2026 22:46я про это)
дружина собі так зробила, я пробував мені не зашло, лише хіба що кіно дивитись чи ютуб.
Razor707
Member

Здравствуйте,можно такое брать?
https://bonro.ua/heimerske-krislo-z-pid ... -42412608/
Или смотреть дороже типа Cougar,Hator,GtRacer,Virgo,Andaseat
Посоветуйте что-то нормальное,главное что бы не облазило,может лучше тканевое, сейчас Новый стиль офисное,нужна регулировка спинки и тд
tablestikus
Member

Razor707
геймерські краще взагалі не розглядати - гроші на вітер
LiquidStorm
Member

Razor707: 01.06.2026 20:58смотреть дороже
Так, крісло за ту ціну - якась пародія, навряд там якісний метал та решту матеріалів.

Ось таке взяв рік тому - https://hotline.ua/ua/dom-ofisnye-kresl ... g-chr533b/ задоволений, все регулюється, знайти зручну позицію можна під любий настрій чи режим користання - відпочинок, робота, тощо, дуже легко ковзає (колеса чуть більші за пересічний розмір).

До того розглядав GT Racer та Hator, але посидівши у виставкових екземплярах зроумів, що не подобаються, або програють у якість/ціна.
Ергономічні крісла мають ще більшу свободу налаштувань, але $600+ для мене - оверпрайс.
Tesseract
Member

Razor707
Хороше крісло повинно мати в собі багато металу, тому дешевим воно не буде. Хороше співвідношення ціни і якості у Ікеї. Принаймні вони дають десятирічну гарантію, у той час як Хатор та інші - від року до трьох.
Ответить