Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Dark Hero для платформи AMD Socket AM5. Темний Герой

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Crosshair X870E Dark Hero для платформи AMD Socket AM5. Темний Герой

Чого так несе ші, особливо перший абзац? Чи це такий дивний стиль?
yariksom
Member

Цікаво те, що при теперішніх цінах на ссд і оперативку мамка не дуже то й дорога ;)
NST1983
Member

37 косарів за материнку))) :eek: :eek:
Piter Cantrope
Member

Type-C PD 3.0 20V 3A 60W. Непогано. Береш плату, і вже не треба купувати блочок зарядки для павера)
А чому оперативку не поганяли? Цікаво, чи в парі з новим 9850X3D поїхала б на 8200+
Graveworm
Member

NST1983
Як пара палок рами :rolleyes:
cspp
Member

героїня огляду — ROG Crosshair X870E Dark Hero!
стрёмно в тексте читать, понятно что плата типа она, но герой это он, афро темный герой...насколько я помню для среднестатистического юзера выгода этой платы едва превысит 5 процентов по повседневных задачах, в сравнении с другими более приземленными платами
leif
Member

cspp
5% це де?)) Для мене, скажімо, реальний профіт склав би 0%

Хоча покупкою dark hero x570 в 2021му я бы цілковито задоволений. Але в 2025му (та і 2026 теж) — томагавк ftw :super:
Filabatya
Member

Там тільки 27ват :gigi:
DolfDolfi
Member

Изображение

А то сьогодні вже виявляється hdd в топах не потрібні ? За такі гроші 4 сата порти це якось вже навіть не смішно
Sanьka
Member

DolfDolfi: 05.03.2026 21:18А то сьогодні вже виявляється hdd в топах не потрібні ? За такі гроші 4 сата порти це якось вже навіть не смішно
Сата ще таке, а от 2 Псих ех слота..... :-/
DolfDolfi
Member

Sanьka: 05.03.2026 21:27
DolfDolfi: 05.03.2026 21:18А то сьогодні вже виявляється hdd в топах не потрібні ? За такі гроші 4 сата порти це якось вже навіть не смішно
Сата ще таке, а от 2 Псих ех слота..... :-/
А 4 нвме з таким прайсом ця мамка буде виглядати приблизно так
Изображение
Ektalion
Member

Graveworm: 05.03.2026 20:00 Як пара палок рами :rolleyes:
За її ціну можна купити 48гб комплект. Тому навіть з нинішніми цінами на пам*ять вона лютий оверпрайс.
kairo
Member

Ніхто не забороняє підключити 4 HDD по 20ТБ.
KimRomik
Member

Piter Cantrope: 05.03.2026 19:34 Type-C PD 3.0 20V 3A 60W. Непогано. Береш плату, і вже не треба купувати блочок зарядки для павера)
а якщо плата накриється, то що?
все ж краще мати щось окремо, а плату використовувати в правильних цілях :rolleyes:

Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:
а мені взагалі не смішно чому сата порти та інші досі пихають в плати
я прихильник гибкості, т.е. хочеш більше сата? купуй pci-e адаптер
давно пора робити плати голими (або необхідний мінімум) і виділяти максимум ліній від цпу, а користувачі хай додають те що їм потрібно
RoMiLiUs
Member

Всеодно Апекс краще. Но локальні специ будуть тільки нити і обтікати, що дораха :laugh:
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 05.03.2026 23:43, всего редактировалось 1 раз.
Afit
Member

KimRomik: 05.03.2026 22:50
Piter Cantrope: 05.03.2026 19:34 Type-C PD 3.0 20V 3A 60W. Непогано. Береш плату, і вже не треба купувати блочок зарядки для павера)
а якщо плата накриється, то що?
все ж краще мати щось окремо, а плату використовувати в правильних цілях :rolleyes:

давно пора робити плати голими (або необхідний мінімум) і виділяти максимум ліній від цпу, а користувачі хай додають те що їм потрібно
Ми вже якось цю тему обговорювали... Але не можу знову пройти мимо таких заяв! З якого такого дива "давно пора робити плати голими"??? Може щє сокет для проца зробимо опціональним??? Материнська плата - це платформа, яка забезпечує максимальну сумісність заліза й софта. Компоненти підібрані й налаштовані працювати максимально коректно й безпроблемно один з одним. Оновленя ПЗ цього всього теж проходе централізовано. Заради чого прибирати й городити модульність??? Якщо заради естетики, то хай вона йде в центр дупи, разом з подібними тупими ідеями.
А давайте будемо продавати авто без сидінь, крім водійського :teacher: А раптом власник не має сім'ї і він інтроверт. Хай докуповує стільки сидінь, скільки йому потрібно
Krovatka
Member

А чому оперативку не поганяли? Цікаво, чи в парі з новим 9850X3D поїхала б на 8200+
Говорят в комплект к айфону 18 будут ложить вместо зарядки. Коллаборация апл/амд :D
KimRomik
Member

Afit: 06.03.2026 01:08
KimRomik: 05.03.2026 22:50 а якщо плата накриється, то що?

Ми вже якось цю тему обговорювали... Але не можу знову пройти мимо таких заяв! З якого такого дива "давно пора робити плати голими"??? Може щє сокет для проца зробимо опціональним??? Материнська плата - це платформа, яка забезпечує максимальну сумісність заліза й софта. Компоненти підібрані й налаштовані працювати максимально коректно й безпроблемно один з одним. Оновленя ПЗ цього всього теж проходе централізовано. Заради чого прибирати й городити модульність??? Якщо заради естетики, то хай вона йде в центр дупи, разом з подібними тупими ідеями.
А давайте будемо продавати авто без сидінь, крім водійського :teacher: А раптом власник не має сім'ї і він інтроверт. Хай докуповує стільки сидінь, скільки йому потрібно
так там все давно сумісно і всюди стандартизовано
кожен інтерфейс має свої протоколи обміну даних тощо, нуль проблем
плюс драйвери, все ок, питання лише в криворукості прогерів
ти мабуть просто не знаєш як функціонує залізо (hardware частина) і що чим більше підключених компонентів, тим вище вірогідність "багів", але нам ж потрібна стабільність вірно?
тож звертаємось до виробників зі словами "будьте добрі, зробіть нам будь ласка отак і отак т.д.", а вони як завжди пихають RGB, AI та інші непотрібні фічі, лиш аби нам продати зайве, а ми вимушені купувати, бо альтернатив немає
AK_47
Member

У меня такое в плате профильной есть которая в два раза дешевле :laugh:
и еще 3й слот pci, те же кнопочки на плате, на задней панели, бекплейт. Нет только AIO_POGO, второго 10G Ethernet и чуть слабее подсистема питания которой тоже за глаза, но не в два же раза :rotate:
Impulse101
Member

NST1983: 05.03.2026 19:33 37 косарів за материнку))) :eek: :eek:
Подивись на ціни MSI Godlike на Х870 і побачиш що цей Asus це бюджетна доска для ніщебродів :D
Ответить