- спойлер
-
Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA випустила пакет драйверів GeForce 595.76 Hotfix із виправленнями проблем
-
proos
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA випустила пакет драйверів GeForce 595.76 Hotfix із виправленнями проблем
-
Robostyle
Member
Посоны, хто первый пробует?
Чур не я
Чур не я
-
aaleksandrenko
Member
"Nvidia перевела 30 000 розробників на ШІ-кодинг - обсяг коду потроївся"
Якість коду на рівні індусів зате стала
Якість коду на рівні індусів зате стала
-
erkins007
Member
Есть отчаяные ребята попробовать очередной продукт вайбкодинга?)
-
Krovatka
Member
Вчера только обновил, вот опять сегодня уже на хотфикс, все как было норм, так и осталосьerkins007: ↑ 05.03.2026 11:38 Есть отчаяные ребята попробовать очередной продукт вайбкодинга?)
-
zalizo_org
Member
Базово чекнув - статтерів не виявив
-
Earanak
Member
Не понял. А как же эти все вопли что nVidia намеренно ограничила вольтаж и частоты... Все, передумали ? 
-
zalizo_org
Member
Ввечері ще вікліки у Forza Horizon 5 буду проходити, ще там перевірю
-
erkins007
Member
Судя по отзывам там новые проблемы добавились. Так что не обновляйтесь.
А ребятам с разгоном подпортили малину ограничением в 3000. Данный порог пробивается легко даже на вольтаже в 0.995
Так что там нвидиа навалили гoвна сразу и тем кто на стоке сидит и тем кто в разгоне, тупо всем.
Ну естественно что не намеренно. Это же банально глупо ограничивать вольтаж в 1 ровно когда он на стоковых картах до 1.04 доходит легко.Earanak: ↑ 05.03.2026 12:05Не понял. А как же эти все вопли что nVidia намеренно ограничила вольтаж и частоты... Все, передумали ?
А ребятам с разгоном подпортили малину ограничением в 3000. Данный порог пробивается легко даже на вольтаже в 0.995
Так что там нвидиа навалили гoвна сразу и тем кто на стоке сидит и тем кто в разгоне, тупо всем.
-
n6407
Member
подожду драйвер который исправит проблемы того драйвера, который должен был исправить проблемы драйвера 
-
erkins007
Member
До кримзон дезерт обновляться все равно смысла нетn6407: ↑ 05.03.2026 12:15 подожду драйвер который исправит проблемы того драйвера, который должен был исправить проблемы драйвера![]()
-
waryag
Member
Наша пісня гарна, нова... 
Відправлено через 37 секунд:
Індуси теж можуть юзати ШІ, майки не дадуть збрехати!
-
Serg IX
Member
Дожились. виходять патчі на драйвера
-
waryag
Member
В часи паскалів це вже було.Serg IX: ↑ 05.03.2026 12:29Дожились. виходять патчі на драйвера
-
kak_tak
Member
На Guru3D форуме писали что исправили в форзе 5 черные квадраты начиная с драйвера 595.71, опробуйzalizo_org: ↑ 05.03.2026 12:06 Ввечері ще вікліки у Forza Horizon 5 буду проходити, ще там перевірю
-
aaleksandrenko
Member
це вже комбо!waryag: ↑ 05.03.2026 12:28 Наша пісня гарна, нова...
Відправлено через 37 секунд:Індуси теж можуть юзати ШІ, майки не дадуть збрехати!
ШІ робить код, а розробник не все розуміє що він робить і відправляє в продакшин просто довіряючи
-
zalizo_org
Member
Дякую, спробую і відпишуkak_tak: ↑ 05.03.2026 12:38На Guru3D форуме писали что исправили в форзе 5 черные квадраты начиная с драйвера 595.71, опробуйzalizo_org: ↑ 05.03.2026 12:06 Ввечері ще вікліки у Forza Horizon 5 буду проходити, ще там перевірю
-
MultiTAB
Member
А про ArcRaiders ничего не пишут?
-
rizakrko
Member
Таке було і до ШІ. Різниця в тому, що розробники тепер генерують х10 рядків коду зі ще меншим розумінням.aaleksandrenko: ↑ 05.03.2026 12:58це вже комбо!waryag: ↑ 05.03.2026 12:28 Наша пісня гарна, нова...
Індуси теж можуть юзати ШІ, майки не дадуть збрехати!
ШІ робить код, а розробник не все розуміє що він робить і відправляє в продакшин просто довіряючи![]()
Нещодавно допомагав відносно новому розробнику розібратися у проблемі. Показав він проблемну частину функціоналу - і вона здалася мені якоюсь дивною. Поки ми розбиралися, хто ж ці зміни вніс, я пожартував, що головне на самого себе не вийти. І, як не складно здогадатися, виявилося, що цей функціонал добавив цей ж розробник два тижні назад
-
bombeybox
Member
які саме?erkins007: ↑ 05.03.2026 12:09Судя по отзывам там новые проблемы добавились.