Оновлені iPad Air отримали однокристальну систему Apple M4 та 12 ГБ ОЗП

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Оновлені iPad Air отримали однокристальну систему Apple M4 та 12 ГБ ОЗП

И 60 гц классика экран.
:shuffle:

Хотя хорошо конечно, что не дают по цене сильно другим производителям наглеть.
GhostManka
Junior

Шкода, що не зробили 256gb в базовій версії
Striker
Member

І кому він потрібний за такий оверпрайс? З серйозних переваг тільки процесор. В Xiaomi Pad 7 8/256 краще екран (пікова якравість, частота, PPI), швидка зарядка 45 Вт проти 20 Вт у огризка. Камера краще у огризка, але кому вона взагалі потрібна в планшеті?
dead_rat
Member

Striker
Мені потрібно.

Айпад живе поки його не розібʼєш. Абсолютно топова штука для ютюба і читання книжок, браузера. Краще один раз купити за 600$, ніж постійно міняти андроідівські.
VovaII
Member

dead_rat
Айпад живе поки його не розібʼєш.
І тому потрібно зразу брати із найбільшим ssd. — Із власного досвіду.

Відправлено через 1 хвилину :
Шкода не написали скільки годин він ютуб чи відео тримає.
Striker
Member

dead_rat
Xiaomi Pad 5 і 6 до сих пір ще у багатьох живі і добре працюють. Це якщо брати якийсь Redmi чи Lenovo, то так. У мене на Xiaomi Pad 7 пам'ять UFS 4.0, на новому Redmi 2 Pro UFS 2.2, для прикладу. В мене смартфон Honor 20 Pro 2019 року на UFS 2.1 до сих пір чудово працює. А все те, де пам'ять eMMC, буде лагати вже через кілька років в кращому випадку.
YouTube і фільми дивитися одне задоволення на такому екрані в Xiaomi Pad 7, він точно не гірше за екран огризка. В планшеті найголовніше - це екран.
Klon
CG graphikos fan

dead_rat: 03.03.2026 11:06Краще один раз купити за 600$, ніж постійно міняти андроідівські.
за 600 баксів вам і "Андроед" буде таким - зараз маю Ленововський Хаохин 2024 року (без про) за 100 баксів і іПад 2020р (щось було 500 баксів) = не бачу прям різниці щоб було "ваууу".
На іПад залізо дійсно топове, але Єпл його дуже обмежуе, система це огризок огризка, щоб стрігти бабоси на розділенні іФон - Іпад - Імак , якщо б там був софт з всіх епл девайсів = це було б дійсно дуже круто :up: Бо купив такий планшет і він замінив переносний ноут, та планшет для навчання\заміток\праці + при підключенні к монітору\тв можно б було ще пограти
VovaII
Member

Striker
Xiaomi Pad 7
Глянув на Хотлайні, а там розкид цін вдвічі. І по чім же він(новий)?
Striker
Member

VovaII: 03.03.2026 11:40Глянув на Хотлайні, а там розкид цін вдвічі. І по чім же він(новий)?
Я брав за 16.5к 8/256 в кінці літа в Епіцентрі.
big_bang
Member

де гільдія ARMшіків ???

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Striker: 03.03.2026 11:06 Айпад живе поки його не розібʼєш.
навіть перші air до сих пір працюють нормально у режимі перегляду відео і читання
artko
Member

big_bang
та Юрій зайнятий у своєму топіку :)
Alligator
Member

VovaII: 03.03.2026 11:17 dead_rat
Айпад живе поки його не розібʼєш.
І тому потрібно зразу брати із найбільшим ssd. — Із власного досвіду.

Відправлено через 1 хвилину :
Шкода не написали скільки годин він ютуб чи відео тримає.
10 !!! років тому iPad Pro 9.7" брав, у режимі ютубу не підскажу, а ось на початку блекаутів до покупок зарядних станцій він 12-ти годину зміну у режимі відкритої вкладки Slack робочого чату тримав чому я був дуже здивований і дуже радий. А зараз половина в облаках і юсб на кухні, в машині, в моніторі... ще й кабеля однотипні зробили.
dead_rat
Member

Striker: 03.03.2026 11:23 dead_rat
Xiaomi Pad 5 і 6 до сих пір ще у багатьох живі і добре працюють.
The Xiaomi Pad 5 was released in China on August 10, 2021
Серйозно? В мене живий айпад, що я купив у 2011. А ейр що купив в 2022 взагалі як новий, на м1 все супер, то він зі мною буде до 2030 принаймні(якщо не розібʼю)
VovaII
Member

Таке питання: на ютубі трапляються відео(як правило про природу(може рекламні, а може і не тільки)) в HDR. — Їх на якому планшеті можна в тому HDR побачити? Якщо такі є?
Дякую.
Про 8К/4К не запитую.

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Alligator
А то він через WiFi, чи сімка? І на скільки сімка критична? А то прибавка до ціни суттєва.
Striker
Member

dead_rat: 03.03.2026 12:04 В мене живий айпад, що я купив у 2011.
І шо?) Він вже давно себе віджив.
VovaII: 03.03.2026 12:13Таке питання: на ютубі трапляються відео(як правило про природу(може рекламні, а може і не тільки)) в HDR. — Їх на якому планшеті можна в тому HDR побачити?
https://nanoreview.net/en/tablet/xiaomi-pad-7
HDR support Yes, Dolby Vision
dead_rat
Member

Striker: 03.03.2026 12:24
dead_rat: 03.03.2026 12:04 В мене живий айпад, що я купив у 2011.
І шо?) Він вже давно себе віджив.
Те що він відпрацював років 6-7 щоденного користування. Зручно, надійно і не треба розбиратися чи якийсь з 100500 андроід планшетів допоможе зекономити 100$
Alligator
Member

VovaII: 03.03.2026 12:13А то він через WiFi, чи сімка? І на скільки сімка критична? А то прибавка до ціни суттєва.
SIM + Wi-Fi, сімка з life сім'я, не сказав, що сімка критична, з телефону роздавати можна інтернет.
The_Rusik
Member

Striker
У них на планшетах такая же оболочка как на смартфонах? И тоже нужно рекламу отключать, и куча лишнего софта?
Смотрю на Самсунг а11+, по цена/качество/железо подходит.
Айпад хорошо, но не практично, обрезанный, своего не установить. На андроид подключил в ПК, накачал фильмов, сериалов и смотришь себе офлайн.
Striker
Member

The_Rusik: 03.03.2026 13:40У них на планшетах такая же оболочка как на смартфонах? И тоже нужно рекламу отключать, и куча лишнего софта?
В мене немає жодної реклами, взагалі. Недавно почали вилазити якісь сповіщення з рідного браузера, я їх просто відключив і все. В зайвого софту нічого такого не помітив.
The_Rusik: 03.03.2026 13:40На андроид подключил в ПК, накачал фильмов, сериалов и смотришь себе офлайн.
Я качаю напряму на планшет через нюторент. Ось тільки на днях скачав собі по одному сезону Last of us, Fallout, The witcher в 4к і якийсь навіть в HDR 10. Ще новий сезон Drive to survive (фанат Формули 1).
Последний раз редактировалось Striker 03.03.2026 13:48, всего редактировалось 1 раз.
The_Rusik
Member

Striker
Просто когда был поко м3, то это был ужас, ненужный софт, реклама, не нужные уведомления. Потом сидишь отключаешь и пытаешься удалить. Да и плавностью работы не отличался. Жаль что на чистом андроиде нет планшетов или я не нашел.
Ответить