... голові Іва Гіймо. Нічого нового.Також зазначають, що Ubisoft Montreal раніше керувала процесом розробки ремейка Prince of Persia: Sands of Time, який було скасовано на фінальній стадії цього січня. Це натякає на якісь проблеми в
Новости
Последние статьи и обзоры
Assassin’s Creed Hexe буде похмурою грою з переробленою бойовою системою
-
waryag
Member
Пропоную обговорити Assassin’s Creed Hexe буде похмурою грою з переробленою бойовою системою

-
den888
Member
А де тут взагалі про assassin creed? Можна було б вже нову назву придумати, враховуючи «магію». Європа 16 століття…інквізитори будуть неграми?
-
Seraphim
Member
Повісточку поперед сюжету і стилістики пхвти будемо?
-
The_Rusik
Member
Эта контора еще жива? Помню еще со времени дивижн заходишь в игру, а там купи вторую часть, а купи длс, а там новое для для дивижн 2... Я купил первую часть, зачем это лепить на весь экран и пихать рекламу другой игры. Не играю даже даром в игры от убейсофта.
-
DMZ
Member
- мама, я хочу резидент івел
- в нас є резидент івел вдома
Резидент івел вдома:
Резидент івел вдома:
-
Firebrand
Member
а как же.Seraphim: ↑ 01.03.2026 10:36 Повісточку поперед сюжету і стилістики пхвти будемо?
-
dead_rat
Member
Hexe - відьма німецькою.
Замахнулися на лаври Відмака
Замахнулися на лаври Відмака
-
item2
Member
Не тільки вони, через 18 днів:
- спойлер
-
vsx
Member
Ближе к релизу отменят
-
Gelonyrum
Member
Вони все ще топлять за те, що ігри корстувачам не належать?) 
-
waryag
Member
Це типова історія після закінчення історії Десмонда.den888: ↑ 01.03.2026 10:36А де тут взагалі про assassin creed? Можна було б вже нову назву придумати, враховуючи «магію». Європа 16 століття…інквізитори будуть неграми?
Беремо цікавий історичний сетинг, приліплюємо ізолентою історію про тамплієрів-асасінів, а до неї, на жуйку, сучасну лінію - новий АС готовий!
А всілякі відьмачі чуття, сокіл в режимі мавіка чи зброя, що перестає працювати по ворогам, в яких вище рівень - це не магія?
-
MqM
Member
Як не дивно звучить цікаво! І якщо постараттся дійсно можна зробити одну з найцікавіших ігор серії, але це ж юбіки
Пс грінд тисячі кажанів і коренів для казану
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:

Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Це нагадує закони лугандонії де забирають квартири де люди не проживають
Пс грінд тисячі кажанів і коренів для казану
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Не можу зрозуміти, як це порівняння виниклоDMZ: ↑ 01.03.2026 11:03 - мама, я хочу резидент івел
Резидент івел вдома:
Отправлено спустя 2 минуты 33 секунды:
Тепер вже і акаунт не належить, нова політика виманає підвердити нові умови, що акаунт видалять за 6 місяців, якщо не будете користуватися. Тобто хтось оплативши всі ігри має переживати, а чи буде живий акаунт, бо він забовязаний заходити.
Це нагадує закони лугандонії де забирають квартири де люди не проживають
-
Yalg
Member
Во!
Магия официально!
Creative bankruptcy. Officially.
Магия официально!
Creative bankruptcy. Officially.
-
Destroyer616
Junior
Похмурим буде кількість грінду, чорні геї інквізиції та загалом Європа із ассетів минулих частин. А ще обов'язково буде райдужний прапор. Як ото у вікінгів
-
МОНАХ
Member
...буде жінка з надприродними здібностями.
► Колись, за часів самих перших ігор, я був своєрідним фаном-"амбасадором" самої задумки історії та лору (по типу як псевдоісторична Хайборійська епоха Роберта Говарда, що багато в чому базувалася на і виправдовувала реальну історію і наш реальний світ, що мені подобається як жанр НФ або НФ з нальотом містики, де є певна внутрішня логіка і прописані визначені "береги"...). Але з моменту "звільнення Юнони" (а це вже - третій АС), вся ця махіна повернула явно не туди ("Прощавай, Дезіле... Привіт, дурка!"). КОЛИСЬ "надприродні здібності" розраби обіграли б технологіями предтеч і "темнотою" середньовічного людства, але нині, вангую, це буде чергова Кассандра-"Мері_Сь'ю"
► Згадають, що і після АС Unity в плані анімацій вони теж кудись не туди звернули...Ubisoft планує суттєво оновити бойову та акробатику, додавши більше незвичайних рухів.
-
Misanthrop
Member
Також дуже цікаво, бо китайці придбали досить непогану частину Юбісофт. І зазвичай вони не те щоб дуже любили такеSeraphim: ↑ 01.03.2026 10:36 Повісточку поперед сюжету і стилістики пхвти будемо?