Жду отзывов бета-тестеров и через недельку можно будет обновляться если жестких багов не будет
Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 595.59 WHQL для Resident Evil Requiem та Marathon
-
n+gibat[]r
Member
Предлагаю обсудить Вийшов Game Ready драйвер GeForce 595.59 WHQL для Resident Evil Requiem та Marathon
Жду отзывов бета-тестеров и через недельку можно будет обновляться если жестких багов не будет
-
proos
Member
Ну не знаю, не знаю. Помню ставил дрова под киндом кам 2 и пропали нпс)
-
GipeR
Member
что-то их нет не по ссылке и не качается в app
-
Олег963
Member
Точно нема є тільки 591.86 шо за?GipeR: ↑ 26.02.2026 19:18 что-то их нет не по ссылке и не качается в app
-
FurryGentleman
Member
да обновы пока нигде нет - не знаю где её увидели)
-
GipeR
Member
она была, даже в app отобразилась, но судя по всему они её удалили, теперь нет, видать была проблемаFurryGentleman: ↑ 26.02.2026 19:38 да обновы пока нигде нет - не знаю где её увидели)
-
Tyler
Member
в nvidia app все підтягнулось і встановилось, не знаю шо там у кого не працює
-
Filabatya
Member
глючне оновлення вже 2 рази система в ребут сама вилітала, не спішіть 
-
GipeR
Member
вот его и удалили
-
MaxZema
Member
Реально зник драйвер
Добре що не поставив 
-
man1242
Member
Сторінка драйвера у АРР зникла, стоїть наразі заглушка стара
-
man1242
Member
У Doom dark age не працює фреймген після оновлення драйвераman1242: ↑ 26.02.2026 19:57Сторінка драйвера у АРР зникла, стоїть наразі заглушка старахоча граю вже 4години проблем не побачив
-
Filabatya
Member
не розумію чого замінусували ТС і наступний комент 
-
FirstTDM
Member
Откатываться надо или ждать исправлений:
February 26th, 11am PT Update: We have discovered a bug in the Game Ready and Studio 595.59 WHQL drivers and have removed the downloads temporarily while our team investigates. For users that have already installed this driver, or are experiencing issues with fan control, please roll back to 591.86 WHQL.
February 26th, 11am PT Update: We have discovered a bug in the Game Ready and Studio 595.59 WHQL drivers and have removed the downloads temporarily while our team investigates. For users that have already installed this driver, or are experiencing issues with fan control, please roll back to 591.86 WHQL.
-
Олег963
Member
Повідомляється, що встановлене оновлення може призводити до втрати контролю за швидкістю обертання вентиляторів, що створює ризик перегріву графічного чіпа під навантаженням. Тим користувачам, які вже встигли оновитися і зіткнулися з подібними труднощами, служба підтримки NVIDIA рекомендує виконати відкат системи на стабільну версію 591.86 WHQL . Таке прочитав
-
MaxZema
Member
Цікаво, будуть новини що RE9 спалює відеокарти? 
-
Leeman
Member
Схоже ші писав драйвер.
-
Unsecond
Member
https://de1-dl.techpowerup.com/files/u4 ... h-whql.exeGipeR: ↑ 26.02.2026 19:18 что-то их нет не по ссылке и не качается в app
-
Сidonix
Member
Схоже Claude 4.6 накосячив в драйвері))