в сторону сильного збільшення бюджету. просто б у саб це 300-500 доларівZigrig: ↑ 21.02.2026 18:37Якби мені вперлось 2,1 до 200уе, то в яку сторону дивитись?
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Hotspur
Member
-
Radio Bay
Member
OLXRosberg: ↑ 21.02.2026 18:49Вітаю. Підкажіть, може хто на форумі займається ремонтом аудіо або підкаже когось? Можливо навіть в Тернополі?
Тут еще к ЗК будут вопросы. Я за 1855, цокотят MR4 на мой ух многоThe_Rusik: ↑ 21.02.2026 18:53И что бы более ровный приятный звук был
Filabatya: ↑ 21.02.2026 18:54T5 перділо
- Правильне слово "перділо" )
-
Filabatya
Member
краще вже цап з усідком для вух за ці бабки купити коли ні ікса нема
- спойлер
- буде сильний фундамент, пасивщикам не зрозуміти

-
Radio Bay
Member
100%Filabatya: ↑ 21.02.2026 19:24краще вже цап за ці бабки купити коди ні ікса нема
- Савуфер непорозуміння
-
Він взагілі окрео грає, позаду ))))))))))))))))))))))))))
-
The_Rusik
Member
Radio Bay
ЗК - ALC887
1855 хороший вариант под мою зк (подключение 3.5мм)?
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Filabatya
На сколько это критично? Что тогда рассмотреть?
ЗК - ALC887
1855 хороший вариант под мою зк (подключение 3.5мм)?
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Filabatya
На сколько это критично? Что тогда рассмотреть?
-
Radio Bay
Member
Так усі встрійки залежать від реалізації вони різніThe_Rusik: ↑ 21.02.2026 19:39ЗК - ALC887
Не буває колонок під ЗК, ще й невідому. Потім змінити її на щось б/вThe_Rusik: ↑ 21.02.2026 19:391855 хороший вариант под мою зк (подключение 3.5мм)?
-
The_Rusik
Member
Radio Bay
Сейчас Asus A320M-K. Я думал потом докупить FX-Audio X3 PRO, если нужно будет, доработать и должно улучшить звук, но на сколько...
Сейчас Asus A320M-K. Я думал потом докупить FX-Audio X3 PRO, если нужно будет, доработать и должно улучшить звук, но на сколько...
-
Radio Bay
Member
Ну как кто-нибудь может ответить на вопрос насколько улучшить звук непонятного бюджетного цапа в результате не понятной доработки?The_Rusik: ↑ 21.02.2026 21:02Я думал потом докупить FX-Audio X3 PRO, если нужно будет, доработать и должно улучшить звук, но на сколько...
Может туда поставить Creative Sound Blaster AE-5 Plus и не париться. Там есть и аналоговый и оптический выходы
-
The_Rusik
Member
Radio Bay
Тут уже брали этот цап (в теме ЗК вроде), дорабатывали и результат ок.
Внутрь пк ставить не буду, там один слот, и тот занят wi-fi.
Это разве что потом как-то позже если прям звук не будет устраивать докупить что-то по приличнее внешнее.
А так по самой акустике, кроме 1855 ничего нет толкового? И играют они на низкой/ниже средней громкости?
Просто знаю, что акустика плохо играет тихо.
Тут уже брали этот цап (в теме ЗК вроде), дорабатывали и результат ок.
Внутрь пк ставить не буду, там один слот, и тот занят wi-fi.
Это разве что потом как-то позже если прям звук не будет устраивать докупить что-то по приличнее внешнее.
А так по самой акустике, кроме 1855 ничего нет толкового? И играют они на низкой/ниже средней громкости?
Просто знаю, что акустика плохо играет тихо.
-
Radio Bay
Member
Ага, микрухи там меняют. Я не верю в магию замены микрух.
Да, получше сделать можно, но это не переход в другой класс.
Бурсоны туда еще весельчаки ставят, $150 за пару, ржака. Ну, это просто развлекается народ. С микрухами, грубо говоря,, как с кабелями, поправить можно, но это не гейм-чейнджер
Відправлено через 7 хвилин 40 секунд:
Да, получше сделать можно, но это не переход в другой класс.
Бурсоны туда еще весельчаки ставят, $150 за пару, ржака. Ну, это просто развлекается народ. С микрухами, грубо говоря,, как с кабелями, поправить можно, но это не гейм-чейнджер
Відправлено через 7 хвилин 40 секунд:
Это аргумент.The_Rusik: ↑ 21.02.2026 21:24Внутрь пк ставить не буду, там один слот, и тот занят wi-fi
Такого прям не вижу, максимум будет не в фас, а в профиль. На MR4 мало баса на мой ух и цокотят много, но это мне.The_Rusik: ↑ 21.02.2026 21:24А так по самой акустике, кроме 1855 ничего нет толкового?
Пассивная часто да. У Filabatya кажись 1855. Его надо спрашивать по деталям. Предполагаю, что норм, я не видел плача по этому поводу в этой серииThe_Rusik: ↑ 21.02.2026 21:24И играют они на низкой/ниже средней громкости?
Просто знаю, что акустика плохо играет тихо
-
Hotspur
Member
тут людина іноді ЦАПи дивиться, а тобі що конкретно треба ?Rosberg: ↑ 21.02.2026 18:49 Вітаю. Підкажіть, може хто на форумі займається ремонтом аудіо або підкаже когось? Можливо навіть в Тернополі?
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
бачив, народу нравитьсяRadio Bay: ↑ 21.02.2026 21:40Бурсоны туда еще весельчаки ставят, $150 за пару, ржака.
-
Radio Bay
Member
Мікрухи у два рази дорожчі за цап. То, мабуть, поржати.Hotspur: ↑ 21.02.2026 22:00бачив, народу нравиться
При цьому 85 мВт при 32 Ом на навушники. Для порівняння:
- Schiit Magni - 2,5 Вт ($100)
- Modius, Lyr - 6 Вт
Відправлено через 54 хвилини 52 секунди:
Filabatya
1855 тихо играет норм? По АЧХ равномерно затихает, верх/низ?
-
Rosberg
Member
Hotspur: ↑ 21.02.2026 22:00тут людина іноді ЦАПи дивиться, а тобі що конкретно треба ?Rosberg: ↑ 21.02.2026 18:49 Вітаю. Підкажіть, може хто на форумі займається ремонтом аудіо або підкаже когось? Можливо навіть в Тернополі?
В мультимедійних Мікролабах саб перестав грати, тільки сателіти звучать і треба подивитись до Technics SU-X120. Стало йому вже недобре, а викидати не хочеться.
На OLX є багато майстрів, але ні відгуків, ні репутації.
-
Hotspur
Member
пиши feson якщо він візьметься то відправиш йому поштоюRosberg: ↑ 21.02.2026 18:49 Вітаю. Підкажіть, може хто на форумі займається ремонтом аудіо або підкаже когось? Можливо навіть в Тернополі?
-
Rosberg
Member
ПодякувавHotspur: ↑ 22.02.2026 00:05пиши feson якщо він візьметься то відправиш йому поштоюRosberg: ↑ 21.02.2026 18:49 Вітаю. Підкажіть, може хто на форумі займається ремонтом аудіо або підкаже когось? Можливо навіть в Тернополі?
-
Filabatya
Member
Radio Bay
Тоді з вашої подачі слухав їх ще на лахмітті вухах, сподобались, тепер вживу. не знаю скільки в вас там басу в мікрах, але тут його не менше. просто дивишся і не розумієш як вони так низько копають
Тихо грають і в руках приємно потримати, чіхайфай таки розвинувся, собаки комуністські, правда стоять в кімнта малесенькій 9кв. м. може моди потужні по басам, але тихо чудово грають як для пари до 200 паперів, підключені просто на 3,5 своїм лайно кабелем в шлак звуковуху ноута. запас по гучності теж величезний дивлячись на них 
The_Rusik
в них стам свій цап всередині свистка до 1К гривень вистачить, чи то епловського чи від фііо чи ще якогось з алі чи олх, і югріновського ультра хай енду за 300грн на 3,5 чи міжблочного
Тоді з вашої подачі слухав їх ще на лахмітті вухах, сподобались, тепер вживу. не знаю скільки в вас там басу в мікрах, але тут його не менше. просто дивишся і не розумієш як вони так низько копають
The_Rusik
в них стам свій цап всередині свистка до 1К гривень вистачить, чи то епловського чи від фііо чи ще якогось з алі чи олх, і югріновського ультра хай енду за 300грн на 3,5 чи міжблочного
-
Radio Bay
Member
О, ото і цікавий реальний відгук з подробицями. Я сумніваюся, що вони тихо не вміють, але реальний відгук — реальний відгук.Filabatya: ↑ 22.02.2026 01:58не знаю скільки в вас там басу в мікрах, але тут його не менше. просто дивишся і не розумієш як вони так низько копають
В мене не мікри, Genelec 8010 + Genelec F One )
Тому я дозволяю собі орієнтуватися за саундтестами. Бо Дженели, сцуко, рівні та нейтральні.
Тільки подачею трохи розфарбував, бо зі встрійки то жах. Вони ж грають те, що їм згодуєш.
Не те, що прямо 1220 мій то жах, але коротко, мало звуків. Вони швидко закінчуються, нема обертонів, жиру,
нема загальної музичної тканини, звуки з'являються у просторі самі по собі. Там щось бумкнуло, там щось цикнуло.
Ешелонованості вглиб нема, а я люблю, коли в мене баби співають позаду на 10:30, а перкусія позаду на 1:30.
- Гарний тест на сцену, багато участників, багато подій, ще й вживу записано
От може свистка там і норм буде, типу Fiio оба iBasso, не знаю, що ліпше. Межблок на ОЛХ пошукати Canare або Mogami та як би і усеFilabatya: ↑ 22.02.2026 01:58в них стам свій цап всередині свистка до 1К гривень вистачить, чи то епловського чи від фііо чи ще якогось з алі чи олх, і югріновського ультра хай енду за 300грн на 3,5 чи міжблочного
https://portativ.ua/ua/product_40498.html
https://portativ.ua/ua/product_22579.html
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/hi-f ... %7Corganic
-
Filabatya
Member
дженелект теж цікаво особливо ті коаксіальні типу, але ціна дай боже, тай цап цей музішикан має бути топовим, бо робить тільки одну функцію, вже 3тя версія на алі є 
кабельочок додав в обрані, може дочці обновлю, як побачу що вона музику слухає, 13 років специфічний вік
не югрін звичайно, але
кабельочок додав в обрані, може дочці обновлю, як побачу що вона музику слухає, 13 років специфічний вік
не югрін звичайно, але
-
Radio Bay
Member
То вже супертоп та потребують місця. В мене було завдання зібрати компактний мультимедійний 2.1, щоб класно грало та не заважало жити + потужний вихід на вуха.Filabatya: ↑ 22.02.2026 06:02дженелект теж цікаво особливо ті коаксіальні типу
- В мене є певні вимоги, Пегаса тут ще нема і навіть AudioGD D77
-

В мене він ще трохи твікнутий, там є свої таємниці у клубі пастухів Пегасів, тому третій забодає.Filabatya: ↑ 22.02.2026 06:02тай цап цей музішикан має бути топовим, бо робить тільки одну функцію, вже 3тя версія на алі
Відгуки по другому типа трохи ліпше, але не вау, у кого перший не рипатися. До речі, Пегас - то в них початкова модель. Вони та Denafrips (одна контора) прорвали ринок R2R
MOGAMI Neglex W2534 — то класика бюджетних межблоків, окремий японський OEM монстр — то Fujikura . Реально ліпше Угрінів та Соммерів, а ціна + 400 гривнасів. Класика — Mogami, Canare, такий японський кабельний OEM, тільки у нарізку. Лише треба знати про це та спаяти, важливо, прямими руками. Я сам аудіокабелі ніколи не паяю, можу, але ліпше ті, хто це робить дійсно гарно. Для мене рівень — пайка літцентрату, чи можуть. Знаю таких. От їх і прошу. ВО по РЕ - силаFilabatya: ↑ 22.02.2026 06:02кабельочок додав в обрані, може дочці обновлю
-
tablestikus
Member
Хех, і вони хочуть за це майже $200