Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA планує здивувати світ на конференції GTC 2026
-
gregory_amd
Member
Пропоную обговорити NVIDIA планує здивувати світ на конференції GTC 2026
Краще б і далі не бачили лол.
Свої ші най собі залишать
Краще б і далі не бачили лол.
Свої ші най собі залишать
-
sapsan
Member
Скаже, що нафіг нікому не потрібні ті 16ГБ ?
-
Georgin
Member
Думаю, що ціна цього чіпу здивує більше ніж його можливості.
-
VovaII
Member
Коротко кажучи: цього разу гравців на стенді Нвідії не очікують.
Пропоную обговорити бакалію.
Пропоную обговорити бакалію.
-
deroill
Junior
Сподіваюсь що покажуть ноутбуки з N1X чіпом
-
dead_rat
Member
100k$, вся наша памʼять і кілька кіловат споживання
-
yariksom
Member
Ціни на них вже давно нікого не дивують, зараз бульбашка прийме будь-яку ціну.Georgin: ↑ 19.02.2026 10:28 Думаю, що ціна цього чіпу здивує більше ніж його можливості.
-
Nikoliasik_Zeus
Member
Чип ,поддерживающий банки памяти по 256-512мб в 2026?
-
EvhenS
Member
Да вже кожна ракушка на побережжі Борнео знає, що Женсюнь жадний на гроші, а не циферки в постерах.
Да і презентацію Паскаля вже нічим не переб'єш.
Да і презентацію Паскаля вже нічим не переб'єш.
-
Liam
Member
Погано те, що на фоні подібних анонсів Хуанга мовчать генетики та біологи: дві нирки — це вже комплектація для бідних.
Здається, навіть якщо душу закласти, Люцифер тільки розведе руками й скаже, що квоти на душі під такий прайс закінчилися ще на етапі Blackwell
Здається, навіть якщо душу закласти, Люцифер тільки розведе руками й скаже, що квоти на душі під такий прайс закінчилися ще на етапі Blackwell
-
Scoffer
Member
Хуанг себе переоцінює. GTX 6090 по 10 кілобаксів зараз світ не здивує.
-
dead_rat
Member
А як щодо RTX 6060 по 10 кілобаксів?Scoffer: ↑ 19.02.2026 11:56 Хуанг себе переоцінює. GTX 6090 по 10 кілобаксів зараз світ не здивує.
-
Scoffer
Member
Я думаю 6060 взагалі не буде. Як зараз немає 5030.dead_rat: ↑ 19.02.2026 11:59А як щодо RTX 6060 по 10 кілобаксів?
-
Mozdev
Member
Я думаю буде анонс припинення виробництва користувацьких відеокарт, тільки сервера та чіпи для ШІ. 
Ну, або він буде казати що нвідіа бідна та несчасна компанія у ці складні часи змушена ще підняти ціни на відеокарти та зменшити обсяги VRAM на них
Ну, або він буде казати що нвідіа бідна та несчасна компанія у ці складні часи змушена ще підняти ціни на відеокарти та зменшити обсяги VRAM на них
-
AntonyKandaurov
Member
"Я устал, Я мухожук!"....??? 
-
n6407
Member
RTX 6050 128 мегабайт 
-
Dima4s
Member
з річною підпискою на 6,8,10,12 або 16гб)
-
n+gibat[]r
Member
Зачем вообще новости про этого мужика в кожанке на этом сайте про разгон ПК? Какое отношение он имеет к геймерам и оверклокерам домашних ПК? Он же ушёл в ИИ 
-
Олег963
Member
Цінами 
-
Sanьka
Member
Що, оголосить ціну на РТХ 6000 серію ?NVIDIA планує здивувати світ на конференції GTC 2026