Valve прокоментувала зникнення Steam Deck із продажу. Винен дефіцит пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Valve прокоментувала зникнення Steam Deck із продажу. Винен дефіцит пам’яті

І хто ж винен в знищенні культури геймінгу? :)
MqM
Member

KimRomik: 17.02.2026 12:04 Предлагаю обсудить Valve прокоментувала зникнення Steam Deck із продажу. Винен дефіцит пам’яті

І хто ж винен в знищенні культури геймінгу? :)
Як завжди жадібність - раніше це буди майнери, тепер це корпорації зі своїми мегапроектами :weep:
Liam
Member

Шановна Valve, нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди. Від вас чекають не тільки Steam Deck.
doc-oc
Member

Жадность не имеет предела. Что же, пожелаем в очереДНОй раз этим корпорациях, которые раздули дифицит «успехов» в покорении ДНА :super:
tornadox
Member

Liam: 17.02.2026 12:18Шановна Valve, нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди. Від вас чекають не тільки Steam Deck.
Першим схоже вийде новий контролер, а от з фреймом і кубом будуть великі проблеми в тому що вони не зможуть виставити MSRP. Теоретично куб може зʼявитися в якось barebone, але це вже зовсім не plug&play.
Reinmar
Member

Liam: 17.02.2026 12:18 Від вас чекають не тільки Steam Deck.
HL3?)
Liam
Member

Reinmar: 17.02.2026 12:57
Liam: 17.02.2026 12:18 Від вас чекають не тільки Steam Deck.
HL3?)
Звісно.
erkins007
Member

Лучше аликс2 под новую ВР гарнитуру
AlmstHappySndwch
Junior

erkins007: 17.02.2026 14:24
Це такий жарт?
3Dfx
Member

Стільки часу минуло з Халви, що відсоток розчарування вже надвисокий. Але:

Нова серія, якщо і буде, точно не буде розрахована на олдів!) сину скоро буде стільки, сікока було мені граючи в першу залву!)
Ekz0rcyst
Member

На багаття єретика!
erkins007
Member

AlmstHappySndwch: 17.02.2026 14:45Це такий жарт?
Нет, мне Аликс зашла, до сих пор хорошо играется. С удовольствием бы в продолжение поиграл.
XAMCTBO
Member

AlmstHappySndwch: 17.02.2026 14:45 Це такий жарт?
Елікс шикарна гра, із задоволенням пограв би у наступну.
kairo
Member

У HL3 дві великі проблеми. Молоде покоління, яке взагалі не в курсі, що це таке і старе покоління, яке проходило дані ігри 20 років тому і в масі своїй погано пам'ятає щоб там і про що. Я третю частину наче й чекаю, але це як із продовженням книг Гри Престолів, з якогось моменту вже змирився, що ця історія немає завершення.
XAMCTBO
Member

erkins007: 17.02.2026 18:54 Нет, мне Аликс зашла, до сих пор хорошо играется. С удовольствием бы в продолжение поиграл.
А який сенс у іншій гарнітурі? Вона показує що пк відмальювує, квест2 цілком достатньо для отримання задоволення. Хотілося б більшу батарею для нього, хоча пару годин стоячи пограти наче і норм, але я б грався і подовше.

Отправлено спустя 4 минуты 18 секунд:
kairo: 17.02.2026 20:37 У HL3 дві великі проблеми. Молоде покоління, яке взагалі не в курсі, що це таке і старе покоління, яке проходило дані ігри 20 років тому і в масі своїй погано пам'ятає щоб там і про що. Я третю частину наче й чекаю, але це як із продовженням книг Гри Престолів, з якогось моменту вже змирився, що ця історія немає завершення.
Пограйте в Блек Месу, Зен настільки перероблено, що вважайте гратимете у іншу гру, та і людські локації відрізняються. Але кайф той же, ідейно і геймплейно це саме Халф.
kairo
Member

XAMCTBO: 17.02.2026 20:45Пограйте в Блек Месу, Зен настільки перероблено, що вважайте гратимете у іншу гру, та і людські локації відрізняються. Але кайф той же, ідейно і геймплейно це саме Халф.
Я пройшов Блек Мезу, ще коли вона була в беті і Зену не було. Зараз грати лише заради другої половини гри бажання немає. Може хіба як ХЛ3 вийде. В свій час перепройшов другу частину, але це було багато років тому.
erkins007
Member

XAMCTBO: 17.02.2026 20:45квест2 цілком достатньо для отримання задоволення
Нет, у меня был квест2, щас квест три. Это небо и земля. В основном из-за новой оптике. У двойки Френель и у него свитспот очень мизерный, не идёт ни в какое сравнение с панкейками тройки.
У новой гарнитуры валв есть шансы быть ещё лучше, но тут уже важен софт, в том числе и автономная его часть.
NST1983
Member

Та хоч би якесь нове офіційне DLC запилили під алікс, без прив'язки до HLХ. :)
Jech
Member

erkins007: 17.02.2026 21:46щас квест три. Это небо и земля.
у меня были две штуки, первая попалось бракованная, вторая через три месяца сдохла, отдал по гарантии, возврат денег.
pelia
Member

kairo: 17.02.2026 20:51
XAMCTBO: 17.02.2026 20:45Пограйте в Блек Месу, Зен настільки перероблено, що вважайте гратимете у іншу гру, та і людські локації відрізняються. Але кайф той же, ідейно і геймплейно це саме Халф.
Я пройшов Блек Мезу, ще коли вона була в беті і Зену не було. Зараз грати лише заради другої половини гри бажання немає. Може хіба як ХЛ3 вийде. В свій час перепройшов другу частину, але це було багато років тому.
Друга половина по довжині десь як перша, може трішки коротша, з часів коли це був ще безкоштовний мод і навіть з моменту коли вона вже вийшла платно в стімі, дуже багато змінилося, раджу спробувати. Xen - це просто відвал дупи. Я не з тих хто любить розглядати пейзажі і бігати з фоторежимом, але навіть я скріншотів наробив
Ответить