Death Stranding 2: On The Beach вийде на PC у березні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Afit
Member

Предлагаю обсудить Death Stranding 2: On The Beach вийде на PC у березні

Так і не осилив першу частину. Скільки не намагався :-/ При чому не цікаво ставало саме коли стала доступна техніка, з її швидким переміщенням. Відразу якось відвалилась атмосфера гри. Як на мене краще б без техніки, або в обмеженому доступі вона була
Yurius
Member

симулятор нудьги :D
Telcontar
Member

Yurius: 13.02.2026 14:34 симулятор нудьги :D
Кому як, гра точно не для всіх. Але від першої я кайф зловив - музика, пейзажі, постановка, взаємодія між гравцями :super:
S0N1C
Member

мені вже тоді здалися процедурно згенерованим слопом :shuffle:
Podolyanin
Member

Гра нішева, не для масового гравця, але я від першої кайфанув, тому чекаю :super:
Demedik
Member

А вот и шикарная новость. :super: Лучшее что я читал за последние время. Хоть игра не для всех, но нельзя отрицать что у нее есть свой характер.
Mike88
Member

а слабо було хоча б субтитри українською зробити, га, Соні?? :mad:
der_meister
Member

как для меня, шикарнейшая игра, около 100часов провел в ней.
Firestarter
Junior

der_meister: 13.02.2026 17:30 как для меня, шикарнейшая игра, около 100часов провел в ней.
Погоджуюсь, гра - цікава. Але, занадто затягнули: половину гри, ти, просто, таскаєш вантажі, а сюжет легенько подають на початку, та навалюють вкінці. Чому не розмазали його по всьому таймлану, не зрозумів.
der_meister
Member

Firestarter
ну как сказать, растянут... если не выполнять побочки, то сюжетка довольно быстро пройдет. но там же и прикол в побочках - всякие плюшки добавляют к геймплею. меня подкумарило постоянные анимации спуска\подъема
AlexWest
Member

У цій грі ходьба цікавіша, ніж геймплей в половині ігор. А тут же не тільки ходьба... Та й сюжет у першій був мегацікавим, хоч і не без мінусів. Щодо геймплею в другій частині не переживаю, а от за сюжет боязно, що зіпсують гарне завершення першої частини. Намагатимусь сприймати як фанфік. І сподіваюся на хардкорний рівень складності на ПК-версії, як було і в першій. Бо кажуть, другу частину оказуалили - це недобре.
enkosxs
Member

первую часть так и не осилил. раза 3 пытался. Интерес ровно тот же что и ходить на работу которая тебе не нравится. Только если за работу плалят, то тут тупо тратишь своё время бесплатно.
NST1983
Member

Пам'ятаю як кафвував на телеку з геймпадом від XBOX те великими колонками... Були найкращі часи. Перша частина 10/10 не зважаючи на недоліки.
Kruler
Member

про эту игру главное говорить что она не для всех.
гейллей, механики, сюжет то не так важно.
der_meister
Member

NST1983
аналогично, только во вторую часть на плойке и на телике 65
погружение невероятное :)
pelia
Member

Я пам'ятаю першу частину і мій експірієнс з нею:
15 хвилин катсцен, 5 хвилин геймплею, знову 15 хвилин катсцен, потім 15 хвилин геймплею, потім ще хвилин 20 катсцен, так і шось мені таке не зайшло, якби я захотів подивитись кіно, то відкрив би нетфлікс
NST1983
Member

der_meister: 16.02.2026 09:50 NST1983
аналогично, только во вторую часть на плойке и на телике 65
погружение невероятное :)
на плойці звичайно бонус - є динамік геймпаду, звідки малий верещить) на PS5 я пройшов заново але вже у Direct CUT версію)
Voozy
Member

Игра - нудные бредни самого overrated писаки игр после Сема Лейка.
"""""""""""""""Гений"""""""""""""""" :laugh:
big_bang
Member

гра стала для мене нудною десь за пару годин від початку.
пам'ятаю, що тоді захворів і валявся вдома. запустив цей дивний Світ Кодзіми і думав - ща як провалюся в генія)))

згоден з коментарями про униніє і нудьгу але іноді думаю, що треба би повернутися і спробувати знову
треба, також, ретельніше розібратися з механіками.
Ответить