karokum: ↑
12.02.2026 19:21
Підкупили мене слова
konb999 про FiiO FT1 Pro - тож обрав їх
Огляди в інтернетах уже все сказали, та й експертизи в мене нуль, але особисті враження - просто космос
І щодо виховання смаку
Radio Bay добре підмітив - не лише про звучання, а й про сам матеріал. Половина бібліотеки відлетіла: усе, що раніше просто вайбово бумкало фоном, тепер здається сірим і пласким. Натомість композиції з сильним вокалом чи інструментальною сценою просто захоплюють увагу й не відпускають. Хочеться вслухатися в усі деталі
З відкритою конструкцією теж не прогадав - легко, повітряно, музика не давить ні на вуха ні на мозок
Щодо ЦАП - жаба трохи задушила, та й K7 у бюджет не дуже вписувався, тож поки взяв KA11. І навіть так різниця дуже відчутна: чистіше, чіткіше, а бас - замість глухого стуку з’явилася глибина. Все як книжка пише як то кажуть
Одним словом - фантастика! Дякую за рекомендації і допомогу
Хорошо что зашло! Я сам как услышал планары динамики вообще как-то не заходят. И вообще у планаров в принципе считается немножко, скажем так мало баса, - это связано с относительно небольшим объемом воздуха, который вытесняет мембрана, т.к. ход у нее по сравнению с динамиком на подвесе в разы меньше, по этому у планаров для хорошего басса должна быть просто конская площадь мембраны, при этом планарный басс он резкий, быстрый, хлесткий без послезвучий и гудения. И вот именно в фт 1 про с басом просто гонь получилось. При том что сохранилась планарная детализация верхов и средины добавился значительное количество, прямо много чёткого планарного басса. Я бы не назвал их звучание точным и мониторным. Скорее попсовым, музыкальным, ярким , даже v образным. Но реально звучат они весело и круто. А за свою цену... такой звук это просто на шару.
Но к ним нужен источник, хотяб по 1 ватту в ухо, при чем с хорошим именно током. Это планары, хоть и импеданс низкий, но они очень прожерливые по току.
Вот к7 должен с ними просто огонь играть. Я когда то к7 имел. Очень достойный аппарат... я свой кстати год назад на лохе за 6500 продал годовалый еще на гарантии от эры.
А так поздравляю со вступлением в тусовку планарных аудиозадротов!
Отправлено спустя 10 минут 36 секунд:
Radio Bay: ↑
12.02.2026 23:21
karokum: ↑
12.02.2026 19:21Половина бібліотеки відлетіла: усе, що раніше просто вайбово бумкало фоном, тепер здається сірим і пласким
1. Переходи на флак.
2. Зрозумій у чому різниця мп3 та флаку на слух
3. Почни слухати другий план, не те, щоб прям слухати, а помічати, що там відбувається, ой, яка фігня цікава, які баби на беквокалі і хто це з маракасами?
4. Постав нормальний плеєр, в мене Jriver, але то діло смаку. Він грає одразу з коробки, не треба колупати, не простий, але , як на мене, найліпший по підтримці колекції.
5. Заведи 10 тестових треків для себе, які ти гарно знаєш для порівняння
6. Виріши, який вихід використовивати: Direct Sound, WASAPI (exclusive/non-exclusive), ASIO та в чому різниця
Раджу одразу структурувати колекцію:
- Виконавець
- Виконавець - Альбом (рік), рік за бажанням
Код: Выделить всё
Beth Hart
Beth Hart - You Still Got Me (2024)
Beth Hart - My California (2010)
В мене у самого не так все супер, але більш-менш
та й K7 у бюджет не дуже вписувався, тож поки взяв KA11
Встигнеш, якщо буде буде бажання, й так стрибок
Jriver є також, є roon, - він класний саме для декодування справжнього хай резу, а саме dsd, mqa, але якщо справді хош кайфонути, - фііо м 17 на двох ess 9038pro вам в допомогу, в режимі чистої музики з хардверним декодуванням всіх відомих фарматів і по 3 вати у вухо.
Але я особисто коли на пк то в більшості користуюсь AIMP. Плеєр підарський, але, ІМХО, мені зручніше за все. Підтримує всі відомі формати включаючи образи sacd і bd audiо, підтримує aside вивод. Постійно оновлюється є купа налаштувань вбудований конвертер (досить непоганий по якості, можно і перекодувати і cue нарізати) і редактор тегів, - корисно коли колекцію збираєш.
До речі, бет харт теж обожнюю, - особливо коли вони з банамассою, той на гітарі валить, а вона вакалом задає! Soul on fire з альбому black coffee!
Отправлено спустя 9 минут 44 секунды:
До речі хто де музику качає? Як на мене найбільша колекція в хайрезі рутор і рутрекер підарські! Нажаль вітчизгяного нічого і близько немає!